Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как в се струва сайта ми?

Featured Replies

Това е сайта ми моля ви кажетe как е скоро го направих ама искам да знма дали има смисъл да продължавам или да го оставям: fun-party.alle.bg

Като за начало е добре да прегледате сайта за правописни грешки.Не се заяждам.Успех.

Това е сайта ми моля ви кажетe как е скоро го направих ама искам да знма дали има смисъл да продължавам или да го оставям: fun-party.alle.bg

Каква е връзката на сайта ви и хардуерния раздел? И защо пускате две теми?

И защо искаш да го оставяш. Давай, развивай го. Само така ще се научиш. Вслушвай се в критиките, мненията и лека полека ще станат нещата. Като за начало е добре. Така като гледам си използвал чист HTML/CSS. 

М, сайта си е похабен. Не знам, просто ми се повръща вече от "меме"мания, от липсата на елементарни познания по БЕЛ и да...Бебешките слаби вицове, на които изреченията почват с "и".

Много постен и шаблонен ми се струва, еднотипен, и без конретна цел/тематика. Ужасно фрапиращи правописни и пунктуационни грешки, ако го види преподавателя ви по БЕЛ ще настръхне.

Социялни Мрежи -->  Социални Мрежи иначе сайтчето доло горе е добро 

Колеги не изяждайте детето толкова бързо Публикувано изображение

Моите поздравления, че се опитваш да сътвориш нещо.

Нормално е като за начало да има забележки, но все от някъде трябва да се започне.

Като начало, лично мен не ме кефят дългите сайтове. Говоря за вертикален размер. Мърди се един банер който разтяга сайта надолу, а може да бъде преместен в дясно и да не се налага скролване по празна страница.

Менюто в ляво може леко да се намали и да се фиксира така че в категориите в които се налага скролване в централния фрейм менюто винаги да е достъпно без да се налага да се връщаш горе.

Така ще се избегне накъсаноста на тапета.

Някои от категориите в менюто могат да бъдат преместени към бъдещия форум.

Те това така на бързо. Не приемай това като забележки или упрек а като препоръки за да стане страничката ти по-функционална.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Социялни Мрежи -->  Социални Мрежи иначе сайтчето доло горе е добро 

долу-горе :rolleyes:

долу-горе Публикувано изображение

Айде хареса ми да не се обидиш 

• Автор

Благодаря на всички за коментарите ще погледна правописните грешки и ако може кажете ми нещо което според вас ще направи сайта ми по-добър 

• 5 месеца по-късно...
  • Автор

Според мен вече е много по-добър ето линк: за сайта: fun-party.alle.bg. Кажете как ви се струва

Викнете някой, за когото граматиката не е на "Ви", за да коригира поне най-дразнещите грешки, започващи още от подзаглавието.

2S5kSuS.png

Все още има да се работи за оправяне разминаването в отстъпването от ляво. Освен това, за разлика от десният отстъп, отляво по протежение на менюто не се разграничава отстъп. Или и от двете страни ще има плавна преливка в цвета на фона, или и от двете страни границата е добре да е рязко очертана. Също и посочената правописна грешка, която предполагам има предвид колегата.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

...Също и посочената правописна грешка, която предполагам има предвид колегата.

Всъщност има още 2 само в подзаглавието, а и не само там. "Социялни мрежи" си стои, независимо, че бе коментирано по-горе. А и не мисля, че подредбата по раздели, която виждаме вляво, е най-подходящо подредена.

Не разбирам нищо от правене на сайтове, коментирам от гледната точка на обикновен потребител.

Здравейте на всички!

Намирате се на нашия нов сайт, създаден с една простичка цел - да Ви напомни, че ежедневието ни не е толкова сиво, колкото последно време сме свикнали да вярваме че е, и че един добър виц може да е решението на всяка драма, проблем или просто за запълване на 10те свободни минутки, оставащи Ви до следващата задачка. Тук можете да намерите видео, музика, забавни комикси, вицове, както и много други. Всяка седмица тук ще намирате нови забавни неща, които не трябва да испускате.  Ако срещнете някакви проблеми, разглеждайки сайта ни, моля Ви свържете се с нас и ще направим всичко възможно, следващият път, когато отворите страницата, проблема да липсва. Вариантите да го направите са два - пише в коментари или от контакти (сложете един линк тук към контакт формата), ще се радваме да видим вашето мнение за да направим нашия сайт още по-добър!

Надяваме се да Ви хареса сайта ни!

Преди час и малко тръгнах да редактирам текста, но за съжаление ми изникна доста работа и нама да успея скоро да го довърша (честно казано в момента даже не си спомням какво съм променял) ако някой по- грамотен от мен има желание да допълни, моля.. все пак да помогнем на лапето... :)

Поздрави!

Редактирано от Дриско Бийтъ (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.