Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? (в очакване на Годо)

Featured Replies

Боже, до вчера не бях забелязвала, че всички манекенки и красавици са с такива изпотрошени пръсти... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

не съм ли ви разправяла  един мой познат как си избира гаджетата. ако имала  момата грозни стъпалата  я връщал назад..

Никой да не смее да ляга да спи преди мен... Почнах да готвя леща. Ще чакате докато се свари. Публикувано изображение

и чесънче ще обелим ако трябваПубликувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 55,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

с тая бира си взех беля азПубликувано изображение  само щуротии нижете една след друга

Ний? Ти пийш, ний нижем... Публикувано изображение

Ми ко да я правиш манекенка...

Коя бре?! Ооо! Объркахте ме... Уишата да не е вкарала маркуча с бирата някъде, дето не го виждам... Публикувано изображение

Ний? Ти пийш, ний нижем... Публикувано изображение

Коя бре?! Ооо! Объркахте ме... Уишата да не е вкарала маркуча с бирата някъде, дето не го виждам... Публикувано изображение

да си правя балончета с хелий ли. това трябвада се патентова

хелибира

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

не съм ли ви разправяла  един мой познат как си избира гаджетата. ако имала  момата грозни стъпалата  я връщал назад..

Ми ти защо мислиш жените са измислили пиниза на правенето на секс с обувки... Уж, че е елегантно. Дръшки... Заради пръстенцата и табаните е... Публикувано изображение

да си правя балончета с хелий ли. това трябвада се патентова

Когато сюжетната линия върви на повече от едно ниво, човек се обърква кое да следи... Публикувано изображение

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ми ти защо мислиш жените са измислили пиниза на правенето на секс с обувки... Уж, че е елегантно. Дръшки... Заради пръстенцата и табаните е... Публикувано изображение

е за това нямаше никога да ес сетя

Когато сюжетната линия върви на повече от едно ниво, човек се обърква кое да следи... Публикувано изображение

да не съ прайш.

Никой да не смее да ляга да спи преди мен... Почнах да готвя леща. Ще чакате докато се свари. Публикувано изображение

ти па с тъз леща ша са наядеш ли

Публикувано изображение

е за това нямаше никога да ес сетя

Ми! А мъката лятно време да се носят затворени обувки на бос крак! Ужаст!

да не съ прайш.

Тц... От вътре ми идва. Публикувано изображение

Публикувано изображение

И вода има бре. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тя е за утре и по-насетне... Имам, инак, ориз със зеленчуци и пиле с бамбук и не знам си още какво от вчера.

и чесънче ще обелим ако трябваПубликувано изображение

Почвай... Две скилидки за веднага!

И вода има бре. Публикувано изображение

Споко. Има и бира.

Споко. Има и бира.

предавам ти щафетата, мойта свърши

Никой да не смее да ляга да спи преди мен... Почнах да готвя леща. Ще чакате докато се свари.ю

Не може ли кебапчета?

Споко.

Тия дни колективно сте се загрижили за емоционалното ми равновесие... Публикувано изображение

Споко съм... Уверявам те! Публикувано изображение 

копитцеПубликувано изображение

ще ме обижда на токчета мене

Публикувано изображение

Чай да та сложа и тука... Да видят хората как си ма описала... С копитце... Публикувано изображение Дори не мога да си настъпя роклята и нямам причина да си я вдигам като Унъз Русата...

Нещо се завъртам около щ-то... Искам да се хоризонтирам...

Лека нощ...

Чай да та сложа и тука... Да видят хората как си ма описала... С копитце... Публикувано изображение Дори не мога да си настъпя роклята и нямам причина да си я вдигам като Унъз Русата...

ми виж как мисля за теб, да не изпадаш в неудобностиПубликувано изображение

Нещо се завъртам около щ-то... Искам да се хоризонтирам...

Лека нощ...

и ситга си го дърпала то я щепцел вече.. да  не ти го замотам около глезенаПубликувано изображение

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Не може ли кебапчета?

Може, ма нали трябва и нещо към тях. Само кебапчета ли да ям? Лещата върви с наденица, според мен.

предавам ти щафетата, мойта свърши

:D  Отваряй вискито, бре. Стига се лигави с тая бира!!!

Публикувано изображение  Отваряй вискито, бре. Стига се лигави с тая бира!!!

скрита лимонка с и тиии, скритаПубликувано изображение  аз и уискито го лигавя. от половин година се  търкаля в хладилника.Публикувано изображение 

Тия дни колективно сте се загрижили за емоционалното ми равновесие... Публикувано изображение

Споко съм... Уверявам те! Публикувано изображение

Пропуснал съм... Нямах предвид, че си емоционално неуравновесена, щото емоционално неуравноесените се изявяват на горните етажи. Аз, примерно. :D

Начи, следам съвета на Емата – пуснах го да къкри на слаб огън (2-ра степен от 6).

Контакт, щепцел, дръп...

ПРЕДАТЕЛКА!!!

скрита лимонка с и тиии, скритаПубликувано изображение  аз и уискито го лигавя. от половин година се  търкаля в хладилника.Публикувано изображение

Аз не знам що се мъчиш да пиеш кат не знаеш как... То не се прай така. Трябва вдъхновение да имаш. :D

Аз не знам що се мъчиш да пиеш кат не знаеш как... То не се прай така. Трябва вдъхновение да имаш. Публикувано изображение

то като ми дойде вдъхновението забравям и да дишам, ти за пиене ми говоришПубликувано изображение

Може, ма нали трябва и нещо към тях. Само кебапчета ли да ям?

Не знаеш ли любимият сандвич на котката? 2 парчета салам с трето между тях.

то като ми дойде вдъхновението забравям и да дишам, ти за пиене ми говоришПубликувано изображение

Енджойвай се, Уишче:

http://www.youtube.com/watch?v=-aGhmDlrYO8

мерсПубликувано изображение

енджойвам се аз, вече два часа разпускам. изгърбих се днес.

мерсПубликувано изображение

енджойвам се аз, вече два часа разпускам. изгърбих се днес.

Шо? Тухли ли носи или копа? Запри се, ма...

продължавай да се енджойваш:

http://www.youtube.com/watch?v=bVW2_WvQ_FY

Задай друга музикална тема, ма да не е психаделична, ако може...

–––––––––––––

пуснах и пералнята. :rolleyes:

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

някой да даде идея за яко лепило , да не е моментно  и да не е много течно само.

Шо? Тухли ли носи или копа? Запри се, ма...

съвсем не. обикалям едно платно, почти метър високо,неудобна работа.

някой да даде идея за яко лепило , да не е моментно  и да не е много течно само.

Хахахаха... Лепило. Изчакай малко, че специалистите по лепилата се консултират в момента. като стигнат до консенсус ще те уведомят, но идеите им клонят към дъвка, понеже не е течна. :rolleyes:

съвсем не. обикалям едно платно, почти метър високо,неудобна работа.

Още малко остана от сваряването ... Ша чакаш, нали?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Хахахаха... Лепило. Изчакай малко, че специалистите по лепилата се консултират в момента. като стигнат до консенсус ще те уведомят.

посред нощите какво чакам и азПубликувано изображение

пуснах и пералнята. Публикувано изображение

посла да няма , що събира вода

Още малко остана от сваряването ... Ша чакаш, нали?

чакам бре, като един пич чакам

посред нощите какво чакам и азПубликувано изображение

посла да няма , що събира вода

да се вари лещата, бре...

Ми, това с водата е истина... На Глади братовчеда ми прави кухнята по неин проект. Той е дърводелец, но свърза и пералнята, но явно не съвсем както трябва. Има да си довършва едни рафтове тук и като дойде ще го хвана, да погледне. И аз мога, но нямам кога... Баси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.