Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка (0xc000007b), Не мога да я премахна

Featured Replies

Пробвай на Save Mode пуснеш играта

Нормално след всяка преинсталация да липсва някой DLL файл

Редактирано от adersa (преглед на промените)

• Отговори 157
  • Прегледи 20,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Пробвай на Save Mode пуснеш играта Нормално след всяка преинсталация да липсва някой DLL файл

Пак същата грешка. Когато се появи тази грешка компютърът е преинсталиран повторно с различен windows. Чакам да ми доиде интернета за да мога да слваля друг.
  • 4 седмици по-късно...
  • Автор

След пълен формат на HDD-то и различен W7 64бита от досегашните които съм слагал проблема си остана. Последната игра която се опитах да играя е (Saints Row IV) и ми изписа същата грешка (...0xc000007b...). Изтеглих 3 различни версии на играта от з*мунда, но пак същото. Подозирам че нещо от хардуера ми се е скапъл някъде. Може ни някой да ми препоръча или да даде някоя програма за диагностика на паметта, процесора и т.н. Вече мода да боотвам през USB. Не съм сигурен от къде се оправи проблема но след като смених предния панел на компютъра и след няколко дни като се рових в биос-а за нещо видях че опцията е активна. Пробвах да боотна от флашката и стана. От там направих последната инсталация на W7.

Редактирано от maskata15 (преглед на промените)

• Автор

А пробва ли Windows 7 Х86?

След като ви взех втора плочка рам и съм с 4GB вече не съм слагал 32 битов windows. Понеже 32 битови до колко си спомням поддържаше до 3GB. Ако единствения начин да оправя проблема ще ми на на 32бита.Препоръчай някой W7 32 които си ползвал или знаеш че в него няма проблеми.Днес пробвах с Advanced SystemCare Ultimate да оправям проблеми но забелязах че в регистрите има около 200 проблема които не може да оправи.

Постоянно сканирам с Nod32 за да не е от някой вирус но нищо не намирам. Лиценза и изтича чак на 24.02.2015г.В момента търся програми с които да проверя живота на хард диска и да тествам останалите компоненти на компютъра.Забравих да спомена че в програмата има инструмент за ъпдейт на драйверите и ми ъпдеинта драйвера за видеото, интернета, USB, и още няколко на които не обърнах внимание понеже пуснах опцията за автоматичен рестарт и станах от компютъра. 

Ако не ползваш 64-битови програми няма абсолютно никакъв смисъл да инсталираш 64-битов Windows и после да си пускаш програмите в съвместим режим. Да, 32-битовият Windows "вижда" и ползва 3GB, но в случая е спорен въпросът доколко е полза и доколко не използването на 64-битова ОС.

Запиши на нов диск уиндоуса или го преинсталирай от флашка и кажи дали има подобрение мене ме съмнява,че твоя релийз на уина е счупен ;)

Редактирано от adersa (преглед на промените)

• Автор

Ако не ползваш 64-битови програми няма абсолютно никакъв смисъл да инсталираш 64-битов Windows и после да си пускаш програмите в съвместим режим. Да, 32-битовият Windows "вижда" и ползва 3GB, но в случая е спорен въпросът доколко е полза и доколко не използването на 64-битова ОС.

Писна ми минавам на w7 32 бита който ми предложи Ken.

Запиши на нов диск уиндоуса или го преинсталирай от флашка и кажи дали има подобрение мене ме съмнява,че твоя релийз на уина е счупен  ;)

От както ми се появи тази грешка компютърът е преинсталиран 4 пъти от диск, първите 2 пъти с един и същи W7, 3-я с W7 от з*мунда в който пишеше че всички ъпдейти са инсталирани, 4-я го свалих от 5-я пост в темата w7 64б. И последния път (преди 7 дена, дори не съм го активирал още) пак от з*мунда някакъв W7 но този път гледах да се събере на флашката че ми остана флашката с 4гб (3.73гб) по голямата умря как си работеше. Пускам я и няма никой. Та да си дойдем на думата не се промени след 5 преинсталации.

Отново забравих да спомена намерих програма която да ми "види" живота на харддиска. Изписа ми че е на 100%живот и 41 градуса. Не съм забелязвал да вдига по висока температура. 

Аз използвам релийз от замунда с автоматичен активатор .Работи на двете ми машини без проблемно пробвай такъв релийз някъде около 2 гб е голям и да 32 битов е ..

Писна ми минавам на w7 32 бита който ми предложи Ken.

От както ми се появи тази грешка компютърът е преинсталиран 4 пъти от диск, първите 2 пъти с един и същи W7, 3-я с W7 от з*мунда в който пишеше че всички ъпдейти са инсталирани, 4-я го свалих от 5-я пост в темата w7 64б. И последния път (преди 7 дена, дори не съм го активирал още) пак от з*мунда някакъв W7 но този път гледах да се събере на флашката че ми остана флашката с 4гб (3.73гб) по голямата умря как си работеше. Пускам я и няма никой. Та да си дойдем на думата не се промени след 5 преинсталации.

Отново забравих да спомена намерих програма която да ми "види" живота на харддиска. Изписа ми че е на 100%живот и 41 градуса. Не съм забелязвал да вдига по висока температура. 

Колко още преинсталации трябва да направиш, за да се усетиш, че проблема ти е хардуерен и трябва (явно) да смениш видео картата?

• Автор

Колко още преинсталации трябва да направиш, за да се усетиш, че проблема ти е хардуерен и трябва (явно) да смениш видео картата?

Един да каже явно от къде е проблемът. Не подозирах че е видео картата защото игри като Legue of Legends, minecraft работещи на hide, Team Fortress 2, Warframe, Guns and Robots работят без проблеми. Никакви артефакти по екрана дори не премигва.Изобщо никаква индикация за че е от нея. Чета из интернет от какво може да е, и само сума ти програми, инсталирай това, махни онова, преинсталираи си програмата пак, чекни си HDD-то, вих си windows-а за грешки, липсващи длл файлове и т.н. Аз по горе питах за програми с което да си тествам хардуера:

След пълен формат на HDD-то и различен W7 64бита от досегашните които съм слагал проблема си остана. Последната игра която се опитах да играя е (Saints Row IV) и ми изписа същата грешка (...0xc000007b...). Изтеглих 3 различни версии на играта от з*мунда, но пак същото. Подозирам че нещо от хардуера ми се е скапъл някъде. Може ни някой да ми препоръча или да даде някоя програма за диагностика на паметта, процесора и т.н. Вече мода да боотвам през USB. Не съм сигурен от къде се оправи проблема но след като смених предния панел на компютъра и след няколко дни като се рових в биос-а за нещо видях че опцията е активна. Пробвах да боотна от флашката и стана. От там направих последната инсталация на W7.

Никой нищо не каза. :mad: Благодаря ти сега ще видя дали е още в гаранция и ако е ще се карам с тях.Ще опитам на вграденото видео дали само ще тръгне.

Може и в дъното да е проблема ;)

Може и в дъното да е проблема Публикувано изображение

Възможно е! Просто да започне с видеото - смяна и ако и с новото е така, наред е дъното.

• Автор

Може и в дъното да е проблема ;)

Възможно е! Просто да започне с видеото - смяна и ако и с новото е така, наред е дъното.

Благодаря ви. Ще пробвам с вграденото видео само да му сложа драйвера. Понеже нямам друга видеокарта да пробвам с нея. Притеснява ме че в гаранцията на видеото пише че: не се прилага гаранция за дефекти и там има сума ти изредени неща като едно от тях е функционирането.

Благодаря ви. Ще пробвам с вграденото видео само да му сложа драйвера. Понеже нямам друга видеокарта да пробвам с нея. Притеснява ме че в гаранцията на видеото пише че: не се прилага гаранция за дефекти и там има сума ти изредени неща като едно от тях е функционирането.

Няма да е лошо, да напишеш каква е конфигурацията ти.

Мда сега се сетих като се инсталира седмицата нали после проверява за налични видео драйвери и възможно картата да ти е гръмнала и да ти дава тази грешка

Мда сега се сетих като се инсталира седмицата нали после проверява за налични видео драйвери и възможно картата да ти е гръмнала и да ти дава тази грешка

Как "гръмнала", като той играе спокойно игри като:  "Legue of Legends, minecraft работещи на hide, Team Fortress 2, Warframe, Guns and Robots работят без проблеми".

Как "гръмнала", като той играе спокойно игри като:  "Legue of Legends, minecraft работещи на hide, Team Fortress 2, Warframe, Guns and Robots работят без проблеми".

Добре да изключим , че е от картата и тука идва изхода от загадката дъното,  или повреден инсталационен файл

Добре да изключим , че е от картата и тука идва изхода от загадката дъното,  или повреден инсталационен файл

За дъното не споря, но след 5 преинсталации и то с различни релийзи, повреден инсталационен файл? Абсурд!

Всички знаем , че много от релийзите специално за игрите и уиндолса в маймунда са повредени аз преди време бях се прецакал с един релийз на седмицата 4 гб беше голям тръгнах да инсталирвам , и на копиране на дялове заби . После дръпнах нов релийз,  който ползвам и до днес с автоматично активирване и няма ядове ..

• Автор

Извинявам се че се забавих но ми спря интернета и си пуснах 3G-то от телефона.

Всички знаем , че много от релийзите специално за игрите и уиндолса в маймунда са повредени аз преди време бях се прецакал с един релийз на седмицата 4 гб беше голям тръгнах да инсталирвам , и на копиране на дялове заби . После дръпнах нов релийз,  който ползвам и до днес с автоматично активирване и няма ядове ..

От маймунда съм изтеглил най-малко 5 windowsa, 3 различни версии на играта, още някой различни игри с тази грешка. Нямам никакви други проблеми освен тази грешка.Ето репорт на системата ми http://dox.bg/files/dw?a=a20980868f

Човека от който бях взел другите 2 гб рам си ги взе за това останах с 2гб. Вграденото видео изкара същата грешка. Не можах да пробвам другите игри понеже нямам интернет.

Извинявам се че се забавих но ми спря интернета и си пуснах 3G-то от телефона.

От маймунда съм изтеглил най-малко 5 windowsa, 3 различни версии на играта, още някой различни игри с тази грешка. Нямам никакви други проблеми освен тази грешка.Ето репорт на системата ми http://dox.bg/files/dw?a=a20980868f

Човека от който бях взел другите 2 гб рам си ги взе за това останах с 2гб. Вграденото видео изкара същата грешка. Не можах да пробвам другите игри понеже нямам интернет.

Ще напишеш ли най-после конфигурацията си?!

• Автор

Ще напишеш ли най-после конфигурацията си?!

Добре щом файла с цялата конфигурация на компютъра ми не ти върши рабора.(http://dox.bg/files/dw?a=a20980868f)Процесор:Inrel celeron E3400 2x2.60Ghz

Рам: 2гб ddr3

Видеокарта:Amd Radeon HD 5450

Windows7 ultimate 64bitHDD:500GB

Добре щом файла с цялата конфигурация на компютъра ми не ти върши рабора.(http://dox.bg/files/dw?a=a20980868f)Процесор:Inrel celeron E3400 2x2.60Ghz

Рам: 2гб ddr3

Видеокарта:Amd Radeon HD 5450

Windows7 ultimate 64bitHDD:500GB

Май колегата по-горе ще се окаже прав. Остава проблема да е в дъното, защото във видеото явно не е.

• Автор

Май колегата по-горе ще се окаже прав. Остава проблема да е в дъното, защото във видеото явно не е.

И мен това ме тревожи то не е в гаранция. Как мога да проверя дали е в него и от къде идва проблемът? :( Поогледах така отгоре дъното не видях надути кондензатори.

Преди малко гледах захранването на процесора и няма спадове. Работи си нормално.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.