Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка (0xc000007b), Не мога да я премахна

Featured Replies

• Автор

Днес след много мъки успях да инсталирам W7 ultimate 32битов. Когато включих флашката тя беше станала 48.7Мб от 3.73Гб и ми дава че мога да я форматирам само под FAT.

post-340262-0-44806800-1409156080_thumb.

Ако някои има идея как мога да я оправя да пише.Сложих windows-а на cd картата на телефона и от там си го преинсталирах без проблеми Евала на sony  :) .След като си сложих всички програми които ще използвам и ще ми трябват пробвах да стартирам Batman Arkham Origins и Saints Row 4 но изписаха че им липсват длл файлове с помощта на Dll-Files Fixer ги инсталирах но след това ми изписаха.

post-340262-0-01576700-1409156082_thumb.

Пробвах да сложа длл файла ръчно но той вече беше в папката и не ми позволи да го сменя.  

Saints Row 4 съм я преинсталирал  Batman не съм защото съм му затрил инсталацията по грешка (сега нямам време да я тегля отново) и грешката си остана една и съща при двете игри.

Редактирано от maskata15 (преглед на промените)

• Отговори 157
  • Прегледи 20,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Колега по-читави Уин-ве от тези които съм ти предложил едва ли ще намериш, освен в магазина.Пробвай с това тулче да форматираш флашката, но едва ли това ти e проблема и при мен FAT e default, а от снимката ти единстенно се вижда, че имаш възможност да избереш и NTFS.

П.П. И мойта флашка от 8гб показваше някакви мб. , но това беше защото ползвах някакво екзотично тулче за да си направя лайф Linux Arch (не успях но това е друга тема).

П.П.1 Похвално е, че си упорит, но явно си много бос така че потърси помощ от по-светнат приятел.

• Автор

Колега по-читави Уин-ве от тези които съм ти предложил едва ли ще намериш, освен в магазина.Пробвай с това тулче да форматираш флашката, но едва ли това ти e проблема и при мен FAT e default, а от снимката ти единстенно се вижда, че имаш възможност да избереш и NTFS.

П.П. И мойта флашка от 8гб показваше някакви мб. , но това беше защото ползвах някакво екзотично тулче за да си направя лайф Linux Arch (не успях но това е друга тема).

П.П.1 Похвално е, че си упорит, но явно си много бос така че потърси помощ от по-светнат приятел.

Всеки ми предлага по-читав уин за него си. Мога ли да седна и през 5 минути да преинсталирам компютъра с по-читавия уин на на всеки един потребител които ми е предложил? 

Колко по светнат приятел от цяла рота събрана в този форум?Просто ми омръзна да повтарям това за сервиза ... (ся да се грабна да взема колата на нашите да мина 140 км в двете посоки само да "заведа" компютъра на сервиз и накрая да ми кажат че в момента не могат да го погледнат и какво да седя в колата докато ми дойде реда) След като си намерим квартира и започне учебната година тогава ще си занеса боклуците в града ще мога да го занеса на сервиз.Дотогава обаче искам да пробвам всичко с което уж мога да го оправя тоя проблем.Благодаря ти за тулчето ще пробвам и с него  :)

Сега вече ми се струва, че пускаш 64 битова игра на 32 Вин  :tongue2:  Внимавай какво инсталираш, не го прави хаотично Вин-а не е идиотоустойчив, скапва се още преди да си го видял работещ  :D

Всеки ми предлага по-читав уин за него си. Мога ли да седна и през 5 минути да преинсталирам компютъра с по-читавия уин на на всеки един потребител които ми е предложил? 

Колко по светнат приятел от цяла рота събрана в този форум?Просто ми омръзна да повтарям това за сервиза ... (ся да се грабна да взема колата на нашите да мина 140 км в двете посоки само да "заведа" компютъра на сервиз и накрая да ми кажат че в момента не могат да го погледнат и какво да седя в колата докато ми дойде реда) След като си намерим квартира и започне учебната година тогава ще си занеса боклуците в града ще мога да го занеса на сервиз.Дотогава обаче искам да пробвам всичко с което уж мога да го оправя тоя проблем.Благодаря ти за тулчето ще пробвам и с него  :)

Предложените от мен са от най-чистите все едно купени от магазина на диск MSDN версии не ,че ги няма и в з.....а, но кой ли ги търси, а и защо ли.???А и какво ли е това MSDN?Що ли не си изтеглим некой фешън ДЖАМ правен от некой "индиец" с вградени програмки, със спряни ъпдейти и всекакви други шукарии......и после нямало DX9......и игрите ми не тръгвали....

Сега вече ми се струва, че пускаш 64 битова игра на 32 Вин  :tongue2:  Внимавай какво инсталираш, не го прави хаотично Вин-а не е идиотоустойчив, скапва се още преди да си го видял работещ  :D

То, че се е сцепило от 64 битови игри......

• Автор

Не случайно написах че преинсталирах играта, естествено че смених всички 64 битови програми които ми бяха на компютъра.Добре ще го преинсталирам пак.  :)

Благодаря ти за тулчето фиксна ми флашката. <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>Забравих да спомена че от този уинове съм пробвал с 7 ultimate 64 битовия бяха ми ги предложили още в началото на темата.

Не случайно написах че преинсталирах играта, естествено че смених всички 64 битови програми които ми бяха на компютъра.Добре ще го преинсталирам пак.  :)

Благодаря ти за тулчето фиксна ми флашката. <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>Забравих да спомена че от този уинове съм пробвал с 7 ultimate 64 битовия бяха ми ги предложили още в началото на темата.

Вече взе да ми става интересно.

Колко точно 64 битови програми ползваш?И колко такива игри?И как точно си успял да ги "смениш"??

Повече 64битови програми от това не съм виждал от години....

Редактирано от Joll1Roger (преглед на промените)

• Автор

Вече взе да ми става интересно.

Колко точно 64 битови програми ползваш?И колко такива игри?И как точно си успял да ги "смениш"??

офффффффффффффффф winrar, ccleaner, nod32, cromium за тези се сещам в момента. Просто я изтривам с delete понеже uinstall-а не работи защото е 64 битов и тегля 32 битовата версия от нета при положение че като се опитам да я пусна и тя ми казва че не мога да заредя 64 битова програма на 32 битов уин.

Споменах по-горе че не съм преинсталирал Batman Arkham Origins причината е че инсталатора и е 35ГБ а с max 1.7Mb/s се тегли за 3/4 часа (нямам време в момента да я тегля пак).

Премахнах Saints Row 4 с нейния уинсталет и я инсталирах.

Очевидно не знам колко битова е тази игра и ако е 64 битова не знам просто как ми тръгва на 32битовия уин трябва да е магия... за да мога да си я инсталирам играта пак. Нямам си на идея как уинстала я е прочел че дори да я инсталира пак. Дори не знам как инсталатора ми е тръгнал ако е 64битов.

Какво толкова сложно има при положение че 64битови програми НЕ ТРЪГВАТ на 32 битов уин и изписват грешки. :(:(:(:( Щом съм я преинсталирал с инсталатора които е тръгнал не трябва ли да е 32 битов?

офффффффффффффффф winrar, ccleaner, nod32, cromium за тези се сещам в момента. Просто я изтривам с delete понеже uinstall-а не работи защото е 64 битов и тегля 32 битовата версия от нета при положение че като се опитам да я пусна и тя ми казва че не мога да 64 битова програма на 32 битов уин.

Споменах по-горе че не съм преинсталирал Batman Arkham Origins причината е че инсталатора и е 35ГБ а с max 1.7Mb/s се тегли за 3/4 часа (нямам време в момента да я тегля пак).

Премахна Saints Row 4 игра с нейния уинсталет и я инсталирах. 

Очевидно не знам колко битова е тази игра и ако е 64 битова не знам просто как ми тръгва на 32битовия уин трябва да е магия... за да мога да си я инсталирам играта пак. Нямам си на идея как уинстала я е прочел че даои да я инсталира пак. Дори не знам как инсталатора ми е тръгнал ако е 64битов.

Какво толкова сложно има при положение че 64битови програми НЕ ТРЪГВАТ на 32 битов уин и изписват грешки. :(  :(  :(  :( Щом съм я преинсталирал с инсталатора които е тръгнал не трябва ли да е 32 битов?

Колега явно нямаш никаква идея как се инсталира Уин щом след толкова преинсталации в последните дни ти остават следи от старата система ......и трябва да триеш с del...Единственните неща(папки, програми и игри които трия по-този начин  след преинсталация на Уин-а, са тези които съм инсталирал умишлено на дял различен от C)

Вече сме 21 век, кой ползва win-rar макар и 64 битов при положение, че има 7-zip и iazrc(вече не е за пропоръчване че са вкарали много реклами в него) за без пари, а и поне две програми, които не се инсталират и чистят по- добре от(CCleaner, Advanced Systemcare и т.н.) като ATFcleaner и PureRa и т.н.

Имам купени над 30 игри и нито една не е 64 битова.

Има бая уроци в youtube, как се инсталира Уин на чисто погледай ги попрочети малко и пробвай пак.Все пак не е някакво ракетно инженерство или атомна физика или пък инсталация на XP.

Успех

• Автор

Колега явно нямаш никаква идея как се инсталира Уин щом след толкова преинсталации в последните дни ти остават следи от старата система ......и трябва да триеш с del...Единственните неща(папки, програми и игри които трия по-този начин след преинсталация на Уин-а, са тези които съм инсталирал умишлено на дял различен от C)Вече сме 21 век, кой ползва win-rar макар и 64 битов при положение, че има 7-zip и iazrc(вече не е за пропоръчване че са вкарали много реклами в него) за без пари, а и поне две програми, които не се инсталират и чистят по- добре от(CCleaner, Advanced Systemcare и т.н.) като ATFcleaner и PureRa и т.н.Имам купени над 30 игри и нито една не е 64 битова.Има бая уроци в youtube, как се инсталира Уин на чисто погледай ги попрочети малко и пробвай пак.Все пак не е някакво ракетно инженерство или атомна физика или пък инсталация на XP.Успех

Незнам защо не можем да се разберем с теб. Никога никога никога не инсталирам съзнателно един уин върху друг. Форматирам си ц-то или понякога направо го тия и създавам на ново. Правя всичко както си трябва.Говоря за програмите и игрите които са в лакален диск D. Не знам за вас но не всички програми са ми в C. Предпочитам да си държа информацияра далеч от уина. Не знам защо си мислиш че имам само 1 диск. Причината поради която имам програми в Д-то е че си ги подреждам както искам аз и знам кое къде стои и от къде идва, а не да ровя 3 дена в 200 папки в ц-то докато намря това което търся. М/у другото нямам спомен да съм казвал че играта ми е 64бита.Мисля че прекалено много се отплеснахме от темата и от птоблема ми. Някой да има идея как да да го поправя?

Вече взе да ми става интересно.Колко точно 64 битови програми ползваш?И колко такива игри?И как точно си успял да ги "смениш"??Повече 64битови програми от това не съм виждал от години....

Заповядай. ;) 

Нямам такава папка в локалния диск с уина.

Сега я нямаш, защото си с 32 битов.

• Автор

Сега я нямаш, защото си с 32 битов.

Ясно, а тоя длл как да го заменя или там как да го поправя като не ми дава ръчно?

Ясно, а тоя длл как да го заменя или там как да го поправя като не ми дава ръчно?

Опитай в режим "сейф мод".

• Автор

Опитай в режим "сейф мод".

Ще пробвам утре но първо ще се подготвя за поредната преинсталация. Има ли с исъм да държа ъпдейтора постоянно пуснат? Питам понеже доста ми товари особенно като тегли нещо или да чакаш над 160 ъпдеита да се теглят и инсталират.

Ти още ли не си занесъл компа на сервиз?? леле чоек ти да не си мазохист кажи ми честно на колко години си ако нямаш нет 1 месец и да си го платил ще сменяш лан карти ли по голяма будала от тебе не съм срещал ти направо му е.а мамата на тоя комп накрая ще стой като паметник моля те човек отдели 50 лв за сервиз  и стига го мъчи тоз хардуер

Да тия от микрософт вече взеха да се подиграват онзи ден казаха по новините ,че продължават да съкращават персонал това с седмицата да прекратят подръжката не сам го очаквал толкова рано . сега ще пуснат 9 и на другия ден ще кажат спиране подръжкaта на 8 абе да я спръ дреме ми на шнорхела ...

Редактирано от adersa (преглед на промените)

• Автор

Ти още ли не си занесъл компа на сервиз?? леле чоек ти да не си мазохист кажи ми честно на колко години си ако нямаш нет 1 месец и да си го платил ще сменяш лан карти ли по голяма будала от тебе не съм срещал ти направо му е.а мамата на тоя комп накрая ще стой като паметник моля те човек отдели 50 лв за сервиз  и стига го мъчи тоз хардуер Да тия от микрософт вече взеха да се подиграват онзи ден казаха по новините ,че продължават да съкращават персонал това с седмицата да прекратят подръжката не сам го очаквал толкова рано . сега ще пуснат 9 и на другия ден ще кажат спиране подръжкaта на 8 абе да я спръ дреме ми на шнорхела ...

Прочети малко преди да пишеш.Просто ми омръзна да повтарям това за сервиза ... (ся да се грабна да взема колата на нашите да мина 140 км в двете посоки само да "заведа" компютъра на сервиз и накрая да ми кажат че в момента не могат да го погледнат и какво да седя в колата докато ми дойде реда) Това го казвам защото не съм попадал на сервиз като този в който искам да го занеса.Съгласен съм с теб за микрософт.

Извикай някой приятел който разбира от пцта и да ти помогне за проблема :) аз отдавна не следя темата и снощи случайно се натътнах на нея и си помислих ,че проблема е решен но уви пак започваме отначало да гадаем .

• Автор

Извикай някой приятел който разбира от пцта и да ти помогне за проблема :) аз отдавна не следя темата и снощи случайно се натътнах на нея и си помислих ,че проблема е решен но уви пак започваме отначало да гадаем .

Аха ясно извинявай тогава но просто го написах сумати пъти. Питах ги никой нишо по-различно не измисли. Едн ми каза да си изтрия ъпдеитите и аз в някъв ужас се видях как се трият +160 ъпдеите като след всеки изтрит се ресва компа и така не ги изтрих.

Аха ясно извинявай тогава но просто го написах сумати пъти. Питах ги никой нишо по-различно не измисли. Едн ми каза да си изтрия ъпдеитите и аз в някъв ужас се видях как се трият +160 ъпдеите като след всеки изтрит се ресва компа и така не ги изтрих.

Сигурно е имал предвид да ги изключиш защото ъпдейтите заемат половината място в цто л аз след всяка преинсталация ги изключвам не ми трябват и не вярвам много на теориите , че пцто няма да работи както трябва без ъпдейти , напротив работет си и двете машини без проблем даже понякога ъпдейтите правят компа по бавен ...

Извинете, но и двамата над мен... какво е това триене на ъпдейти? Ао не трябват дали Управата на Microsoft  ще държи около 7000 инжинера да се занимават САМО с атуализации? Вярно е, че са се случвали и изцепки с някои актуализации, но ой е безгрешен? Вие, негативно настроените "юзъри" замисляли ли сте се колко работа и умения се искат да се пише софтуер. Да се правят поправки е не по-малко трудно.    [офтопик] Наскоро попаднах на мн. приятен сериал за създаването на първия преносим компютър - Halt and catch fire - заслужава си да се гледа. https://www.youtube.com/watch?v=WAm3fRMKXBI   А за освобождаване на свободно място на системния дял си има вграден в системата инструмент (cleanmgr), който коретно почиства ненужните ъпдейти и архиви на сервизни пакети. И не само тях. А за да не се налага след всяка преинсталация, си вградете в инсталатора излезлите до момента актуализации и няма да се налага тази мъчителна гимнастика с инсталирането на N-стотин актуализации.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

Сигурно е имал предвид да ги изключиш защото ъпдейтите заемат половината място в цто л аз след всяка преинсталация ги изключвам не ми трябват и не вярвам много на теориите , че пцто няма да работи както трябва без ъпдейти , напротив работет си и двете машини без проблем даже понякога ъпдейтите правят компа по бавен ...

Натвоето мнение съм самоче при мен не понякога а винаги го бавят. Пускам компютъра и някакъм процес свчост или неподобно беше ми заел над 200к мемори и 30~60 цпу поред таск мениджера и то Само 1-я процес има още 4/5 такива като него.

[офтопик] Наскоро попаднах на мн. приятен сериал за създаването на първия преносим компютър - Halt and catch fire - заслужава си да се гледа.https://www.youtube.com/watch?v=WAm3fRMKXBI

[офтопик]

Има ли го преведен из нашите тракери,или все още не е?

И колко серии са?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.