Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка (0xc000007b), Не мога да я премахна

Featured Replies

След като си пробвал толкова много възможности моето лично мнение е да го занесеш в сервиз и там да го видят специалисти.Иначе можем да си пишем по темата доста още(в момента са близо 100 поста),и това цялото преинсталиране и пробване на всевъзможни неща, може да доведе до много по-големи проблеми от тази грешка.

Нищо чудно и оптичното устройство дето чете дисковете да се развали от толкова много превъртания :Д

• Отговори 157
  • Прегледи 20,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Точно затова не използвам Windows, появява се някаква грешка, никой не ти казва как е станала, защо и как се разрешава. Това НЕ е хардуерен проблем, нета е залят с тази грешка и взевъзможни решения, уж 100% работещи и някрая се стига до преинсталиране. Възможно е Microsoft Redistributable виж в инсталираните програми и ако има нещо такова го махни и го инсталирай наново -> http://www.microsoft.com/en-us/download/search.aspx?q=microsoft+visual+c%2b%2b+2010+Redistributable+Package

Понеже каза че не ползваш windows мога ли да си сложа  някакъв линукс на флашката и от там да стартирам играта?

Нищо чудно и оптичното устройство дето чете дисковете да се развали от толкова много превъртания :Д

Какво???????.....Аз много обичам да си играя със CD-то отварям го и го затварям ама чак пък толкова. :)  :D

Редактирано от maskata15 (преглед на промените)

Понеже каза че не ползваш windows мога ли да си сложа  някакъв линукс на флашката и от там да стартирам играта? ...

след тоя въпрос ми е ясно как си си осрал wina, и че дори не знаеш как се инсталира, занеси си компа в сервиз да му направят хардуерна профилактика, да изчистят вирусите и да ти инсталират win както трябва и със необходимите драйвери. грешката която ти дава показва че 32 битова програма се опитва да зареди dll, което е компилирано за 64 битова версия на програмата или стартираш 64 битова програма и тя се опитва да зареди dll за 32 битова версия на програмата. така че си намери програмата от друго място или ако тя се краква с подмяна на *.dll гледаи да е за тази версия на програмата... друг вариант е това dll въобще да го няма... инсталирай си Microsoft Visual C++ 2005, 2008 и 2010 runtime (инсталирай (x86) и (x64) битовите версии)п.с. oще един вариант е да си инсталирал програмата в прекалено дълъг път примерно c:program filesdir1dir2dir3dir4...programa

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Той има 64 битов Вин, който няма проблеми да пуска 32 битови приложения, не е това проблема. Най-добре почвай начисто и слагай 8.1 поддръжката на М$ е под всякаква критика и затова слагай най-новите им ОС-и и видео драйверите са много по-добри. Иначе под Линукс могат да пускат Вин приложения и игри, но не всички работят добре. http://www.gamersonlinux.com/forum/threads/batman-arkham-origins.484/ не се занимавай още с Линукс, ще си навлечеш още главоболия :)

• Автор

след тоя въпрос ми е ясно как си си осрал wina, и че дори не знаеш как се инсталира, занеси си компа в сервиз да му направят хардуерна профилактика, да изчистят вирусите и да ти инсталират win както трябва и със необходимите драйвери. грешката която ти дава показва че 32 битова програма се опитва да зареди dll, което е компилирано за 64 битова версия на програмата или стартираш 64 битова програма и тя се опитва да зареди dll за 32 битова версия на програмата. така че си намери програмата от друго място или ако тя се краква с подмяна на *.dll гледаи да е за тази версия на програмата... друг вариант е това dll въобще да го няма... инсталирай си Microsoft Visual C++ 2005, 2008 и 2010 runtime (инсталирай (x86) и (x64) битовите версии)п.с. oще един вариант е да си инсталирал програмата в прекалено дълъг път примерно c:program filesdir1dir2dir3dir4...programa

Пак ще се повторя: 1.ще занеса компютъра на сервиз при първа възможност. 2.тези Microsoft Visual C++ съм ги слагал и махал вече незнам колко пъти.(при първа възможност ще ги сложа пак и ще пиша) Много ясно че съм си осрал windows-а при положение че иамам, преинсталирам и слагам едни и същи програми инсталиран други които уж поправят грешки и след като ги изтрия оставят сумати боклуци и май вечв ъпдейтора е пуснат от вчера. Нарочно си инсталирам драйверите от диска към компютъра, а този на видеокартата от нейния диск.

Той има 64 битов Вин, който няма проблеми да пуска 32 битови приложения, не е това проблема. Най-добре почвай начисто и слагай 8.1 поддръжката на М$ е под всякаква критика и затова слагай най-новите им ОС-и и видео драйверите са много по-добри. Иначе под Линукс могат да пускат Вин приложения и игри, но не всички работят добре. http://www.gamersonlinux.com/forum/threads/batman-arkham-origins.484/ не се занимавай още с Линукс, ще си навлечеш още главоболия :)

Каква е разликата между windows 7 и 8.1? Все пак ядрото им е едно и също... Това да не е някакво конспирация да бугнат w7 и всички да си купят w8.1?

Това да не е някакво конспирация да бугнат w7 и всички да си купят w8.1?

Разбира се, че това е целта. След това ще излезне 9 и ще захвърлят и 8-цата, това е М$ вие какво си мислите? Не знам да ли ви е ясно, че в момента се правят лаптопи, на който НЕ може да инсталира 7-ца, а ако все пак успееш, няма невъзможни неща, производителите НЕ предлагат драйвери за нея. Слагай най-новото, ако картата позволява DirectX12 8-цата е най-добрата.

Разбира се, че това е целта. След това ще излезне 9 и ще захвърлят и 8-цата, това е М$ вие какво си мислите? Не знам да ли ви е ясно, че в момента се правят лаптопи, на който НЕ може да инсталира 7-ца, а ако все пак успееш, няма невъзможни неща, производителите НЕ предлагат драйвери за нея. Слагай най-новото, ако картата позволява DirectX12 8-цата е най-добрата.

Не съм много съгласен спомнете си , преди като пускаха ъпдейти за седмицата с цел да ни вханат с пиратски софтуер атаките на седмицата започнаха още с появата и .Този уйндолс е най -добрия за мене седмицата.Нямам проблеми с драйвери всичко е тип топ е имаше едно малко проблемче но се реши за секунди а не като ХП след всеки проблем преинсталация ...

След това ще излезне 9 и ще захвърлят и 8-цата - и да тука си много прав ето миналия месец обявиха , че спират едната подражка на седмицата . Сигурно догодина ще стане като ХП да спрът напълно подръжката за да минем на 8 и с осмицата ще стане така само гледайте другия месец как ще обявят пак , че спират подръжката на осмица за да минем на 9 ...Ако тази грешка на автора на темата е някакъв сигнал , че спират и малкото подръжка която остана на седмицата . Скоро да очакваме и на нашите машини да се появи няма да се учудя .. Да си спират подръжките няма да ме уплашат моите приятели още са на хп и са супер доволни и нямат намерение да минават на седмица или осмица ...

Редактирано от adersa (преглед на промените)

Пробвай следното :

В полето за търсене ( в старт менюто) напиши cmd ,после го отвори с администраторски права.

В командния прозорец въведи следната команда sfc /scannow и натисни ENTER

Публикувано изображение

Командата sfc /scannow ще сканира всички защитени системни файлове и ще замести повредените файлове с кеширано копие, което се намира в компресирана папка в %WinDir%System32dllcache.

Контейнерът %WinDir% представя папката на операционната система на Windows.

Например C:Windows.

Не затваряй командния прозорец,докато проверката не завърши на 100 %.

Резултатите от сканирането ще бъдат показани,след като този процес е завършен,кажи какво пише!

После може да рестартираш компютъра и да кажеш,дали проблемът продължава!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Автор

Пробвай следното :

В полето за търсене ( в старт менюто) напиши cmd ,после го отвори с администраторски права.

В командния прозорец въведи следната команда sfc /scannow и натисни ENTER

Публикувано изображение

Командата sfc /scannow ще сканира всички защитени системни файлове и ще замести повредените файлове с кеширано копие, което се намира в компресирана папка в %WinDir%System32dllcache.

Контейнерът %WinDir% представя папката на операционната система на Windows.

Например C:Windows.

Не затваряй командния прозорец,докато проверката не завърши на 100 %.

Резултатите от сканирането ще бъдат показани,след като този процес е завършен,кажи какво пише!

После може да рестартираш компютъра и да кажеш,дали проблемът продължава!

След поредното сканиране пак същия резултат:Windows Resource Protection did not find any intergrity violations

След рестарта не се стартира играта.

Ясно,тогава изтеглете това,разархивирайте го и го стартирайте като администратор,после натиснете "Fix Windows Update" - - - > "OK" после рестартирайте компютъра и кажете дали всичко е наред!

Успех! ;)

• Автор

Ясно,тогава изтегли това,разархивирай го и го стартирай като администратор,после натисни "Fix Windows Update" - - - > "OK" после рестартирай компютъра и кажи дали всичко е наред!

Успех! ;)

Всичко протече както си написал но не се оправи проблема.Току що приключих с преинсталирането на Microsoft framework 2005, 2008, 2010 (32 и 64бита). Рестартирах и нищо не се получи.

Всичко протече както си написал но не се оправи проблема.

Windows-а оригинален ли е (активиран ли е?) ?

---------------------------------------------------------------

С XP,Vista,W8/8.1 пробвал ли сте?

Хубаво е да пробвате и на друга ОС!

Възможно е на XP,Vista,или W8/8.1 да нямате този проблем!

• Автор

Windows-а оригинален ли е (активиран ли е?) ?

---------------------------------------------------------------

С XP,Vista,W8/8.1 пробвал ли сте?

Хубаво е да пробвате и на друга ОС!

Възможно е на XP,Vista,или W8/8.1 да нямате този проблем!

Само с W7 съм го преинсталирал.Сега се сетих че мога да извадя от другия компютър харда (с инсталиран XP) и да пробвам да заредя играта през него. Ще пиша какво е станало но драйверите ще ме забавят малко.  :) Предложиха ми да сменя харддиска и пробвам с друг но единствения с който разполагам е 40ГБ и си мислях че няма да събере всичко но като прочетох какво си ми писал се светнах че може да чете от моя диск вместо да прехвърлям всичко на него.Преди да сте казали нещо просто ще инсталира играта повторно но през XP-to така че няма как да има липсващи файлове. :)Този път системата ми не позволи направо да ползвам диска с XP-то преди съм го правил и затова се бях надъхал толкова мама не стана :(

Само с W7 съм го преинсталирал.Сега се сетих че мога да извадя от другия компютър харда (с инсталиран XP) и да пробвам да заредя играта през него. Ще пиша какво е станало но драйверите ще ме забавят малко.  :)

Искате да кажете,че от другия компютър ще вземете и ще прикачите харда към този който е с Windows 7?

Ако мислите така че ще се получи,определено няма да се получи!

Казвам ви го от личен опит,защото и аз съм я правил същата глупост,но все пак разбрах за какво става дума! ;)

Първо трябва да форматирате харда ( с XP ),който ще прикачите в компютъра на който имате инссталиран Windows 7,после му инсталирайте Windows XP (или ОС различна от W7),след това инсталирайте всички необходими драйвъри (от Диск,или от интернет) и програми (като .Net Framework - от 1.0 до 4.0 , Microsoft Visual Library C++ - от 2005 до 2013 , DirectX и т.н.)

• Автор

Искате да кажете,че от другия компютър ще вземете и ще прикачите харда към този който е с Windows 7?

Ако мислите така че ще се получи,определено няма да се получи!

Казвам ви го от личен опит,защото и аз съм я правил същата глупост,но все пак разбрах за какво става дума! ;)

Първо трябва да форматирате харда ( с XP ),който ще прикачите в компютъра на който имате инссталиран Windows 7,после му инсталирайте Windows XP (или ОС различна от W7),след това инсталирайте всички необходими драйвъри (от Диск,или от интернет) и програми (като .Net Framework - от 1.0 до 4.0 , Microsoft Visual Library C++ - от 2005 до 2013 , DirectX и т.н.)

Да точно тази глупост пробвах. Веднъж се получи но тогава целта не ми беше тази. Тогава просто исках да прехвърля файловете. Закачих харда към компютъра  и го пуснах но той реши да си боотне XP-to и то тръгна да зарежда  но не и беше тогава целта да го пускам и го реснах веднага за да си пусна моя.Вече няма други идеи как да оправя проблема и просто опитвам всичко.

Тогава просто исках да прехвърля файловете.

За прехвърляне на файлове става,разбира се (след като закачите харда към ОС-ма на седмицата)! ;)

Но за буутване,няма как,освен ако другият ви компютър не е същият (със същото дъно и компоненти) ,като този който имате!

Аз бях пробвал това,което споменах по-горе!

Просто стига до логото на Windows-а (XP ,Vista,или W7) и до там,после имаше син екран и така ставаше всеки път,до момента в който не го форматирах! ;)

После му инсталирах желаната ОС и всичко се реши безпроблемно! ;)

• Автор

За прехвърляне на файлове става,разбира се (след като закачите харда към ОС-ма на седмицата)! ;) Но за буутване,няма как,освен ако другият ви компютър не е същият (със същото дъно и компоненти) ,като този който имате! Аз бях пробвал това,което споменах по-горе! Просто стига до логото на Windows-а (XP ,Vista,или W7) и до там,после имаше син екран и така ставаше всеки път,до момента в който не го форматирах! ;) После му инсталирах желаната ОС и всичко се реши безпроблемно! ;)

Явно първия път не съм стигнал до синия екран за това съм помислил че се затежда.Преди около час компютъра заби напълно както си играех minecraft, говорех по skype и хрома беше пуснат с плей лист във vbox7 и тази тема на 2 табчета. Опитах се да снимам екрана си и уж натиснах принт скреан в тъмното и тотално заби картината и звука стоя така докато не го реснах с ресет бутона. Това от претоварване ли се получи или просто така му дойде? След като зареди все още си работи нормално

Избери си Уин , който си харесаш активирай го с някой активатор от "маймунда" пусни си ъпдейтите.И никога повече не ползвай разни оптимизатори от типа на Advanced System Care/TuneUp и т.н.

Досега не са ме хванали, че .............. купил Уин-а

• Автор

Избери си Уин, който си харесаш активирай го с някой активатор от "маймунда" пусни си ъпдейтите.И никога повече не ползвай разни оптимизатори от типа на Advanced System Care/TuneUp и т.н. Досега не са ме хванали, че .............. купил Уин-а

Сега отивам да ги разгледам и ще ги сложа отдолу за да си кажете мнението за тях. Какво ще кажете за този http://zamunda.net/details.php?id=368151 Някакво мнение за активатора в него че моя се е затрил.:(

• Автор

http://windows.microsoft.com:80/en-us/windows/lifecycleЕй ти го, 7 спира продажби Ноември, Януари умира, extended support - 2020 само за бизнес клиенти, така, че повече със 7 не се занимавай

Е това ся какво е заслужават една голяма българска... Колко време поддържаха 7-цата аз си взех този компютър преди 2/3 години и още навлизаше и ся какво ще ми кажат (а той компютъра ти е стар върви си купи нов за да ти "върви" W8 като хората и след още 2 години пак) на всеки 2 години може ли да си купувам нов?

Препоръчайте някой windows вие че от се уплаших от толкова отрицателни коментари и мнения. Сега като го цъкнах в гоогле не видях нищо положително за него. 

Е това ся какво е заслужават една голяма българска... Колко време поддържаха 7-цата аз си взех този компютър преди 2/3 години и още навлизаше и ся какво ще ми кажат (а той компютъра ти е стар върви си купи нов за да ти "върви" W8 като хората и след още 2 години пак) на всеки 2 години може ли да си купувам нов?

Препоръчайте някой windows вие че от се уплаших от толкова отрицателни коментари и мнения. Сега като го цъкнах в гоогле не видях нищо положително за него. 

Няма и да видиш нещо положително за 8. Можеш да опиташ с 8.1 - макар че и той е почти същата пъздерка. Евентуално изчакай 9 - той уж щял да бъде нещо по-добро. А до тогава карай с 7. Коя беше тази игра (игри), която толкова те мъчеше с тая грешка?

• Автор

Няма и да видиш нещо положително за 8. Можеш да опиташ с 8.1 - макар че и той е почти същата пъздерка. Евентуално изчакай 9 - той уж щял да бъде нещо по-добро. А до тогава карай с 7. Коя беше тази игра (игри), която толкова те мъчеше с тая грешка?

Добре ще изчакам 9-ката.Staying row , Batman, metro last light за които се сещам в момента.Появи се нов проблем когато се опитах да пусна длл фиксера екрана застина никаква индикация нищо не работеше докато не го рестартирах. След като се зареди пробвах още 2 пъти и пак така. След това пробвах да си снимам екрана и пак всичко затина това от къкво се получаеа?

Добре ще изчакам 9-ката.Staying row , Batman, metro last light за които се сещам в момента.Появи се нов проблем когато се опитах да пусна длл фиксера екрана застина никаква индикация нищо не работеше докато не го рестартирах. След като се зареди пробвах още 2 пъти и пак така. След това пробвах да си снимам екрана и пак всичко затина това от къкво се получаеа?

От омазване нейде из регистрите, причинено от постоянното деинсталиране-инсталиране на разни Redistributable Package и "поправянето" със знайни и незнайни програми.

Кой точно Батман от всичките?

• Автор

От омазване нейде из регистрите, причинено от постоянното деинсталиране-инсталиране на разни Redistributable Package и "поправянето" със знайни и незнайни програми.

Кой точно Батман от всичките?

Batman: Arkham Origins

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.