Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка (0xc000007b), Не мога да я премахна

Featured Replies

• Автор

Естествено че изтеглих 64 ботовата версия преинсталирах я реснах компютъра и както казах "за пореден път нищо не се промени"

Просто не исках да пускам един след друг постове

И него опитах същащата работа

Редактирано от maskata15 (преглед на промените)

• Отговори 157
  • Прегледи 20,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

А пробва ли ремонт на .Net Framework със забраняване и разрешаване от Add/Remove Windows components?

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

А пробва ли ремонт на .Net Framework със забраняване и разрешаване от Add/Remove Windows components?

Това не съм го пробвал. Къде трябва да отида и какво трябва да се получи?

Проблемите ти ще приключат, когато си закупиш легално копие на Windows. Ако нямаш финансова възможност имаш вариант да изтеглиш т.н. "Evaluation copy" за да видиш разликата. Валидността му е 90 дни, но с един официален трик става 180 дни. Но ще трябва да си направиш регистрация в сайта на МС. Изтегли Windows 8 Enterprise, инсталирай го + всички ъпдейти и напиши резултата. Като преди да пуснеш ъпдейтите си инсталирай последния Direct X + офис пакет. evaluate-windows-8-enterprise

Това не съм го пробвал. Къде трябва да отида и какво трябва да се получи?

Control Panel->Programs and Features->Turn Windows features on or off->Microsoft .Net Framework->размарираш и потвърждаваш с ОК->рестартираш и като зареди системата по обратния път - маркираш, потвърждаваш, рестартираш. Пускаш играта.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Проблемите ти ще приключат, когато си закупиш легално копие на Windows. Ако нямаш финансова възможност имаш вариант да изтеглиш т.н. "Evaluation copy" за да видиш разликата. Валидността му е 90 дни, но с един официален трик става 180 дни. Но ще трябва да си направиш регистрация в сайта на МС. Изтегли Windows 8 Enterprise, инсталирай го + всички ъпдейти и напиши резултата. Като преди да пуснеш ъпдейтите си инсталирай последния Direct X + офис пакет. evaluate-windows-8-enterprise

Хайде стига бе легално моя е от маймунда и половин година настолния не е преинсталирван и си върви като бебе и какво като си купи легален диск и пак ще му дава същата грешка продължавам с моята версия да казвам ,че е хардуерен проблем ....

Хайде стига бе легално моя е от маймунда и половин година настолния не е преинсталирван и си върви като бебе и какво като си купи легален диск и пак ще му дава същата грешка продължавам с моята версия да казвам ,че е хардуерен проблем ....

Ама вие тийнеджърите сегашни явно сте с двата крака в полето на посредстеността. Държиш си на версията, защото си неук, но за сметка на това с голямо самочуствие. Ще следя темата с интерес, за да видя до къде ще стигнете. Толкова безумни съвети на едно място скоро не бях срещал.

• Автор

Control Panel->Programs and Features->Turn Windows features on or off->Microsoft .Net Framework->размарираш и потвърждаваш с ОК->рестартираш и като зареди системата по обратния път - маркираш, потвърждаваш, рестартираш. Пускаш играта.

Нищо не се промени. Странното е че имах .Net Framework 4 които е изчезнал и се е появил .Net Framework4.5.1, а в менюто което ми каза имаше само .Net Framework 3.5.1. Направих това което ми каза с .Net Framework 3.5.1

Ама вие тийнеджърите сегашни явно сте с двата крака в полето на посредстеността. Държиш си на версията, защото си неук, но за сметка на това с голямо самочуствие. Ще следя темата с интерес, за да видя до къде ще стигнете. Толкова безумни съвети на едно място скоро не бях срещал.

Съгласен съм с теб че патените услуги са най-добрите но за съжаление windows-а не е никак евтин. Но като се има на предвид, че преди тази грешка пак си работеха windows от маймунда.

Съгласен съм с теб че патените услуги са най-добрите но за съжаление windows-а не е никак евтин. Но като се има на предвид, че преди тази грешка пак си работеха windows от маймунда.

Дадох ти безплатна алтернатива, макар и временна. Ако имаш желание и време я изпробвай. После пак ще коментираме.

Поздрави!

Забелязах в първите ви коментари че казвате,че антивирусната ви е трила някакви dll файлови и това ви е пречело да тръгне.Пробвайте да смените антивирусната,както и да я спрете за известно време за да се види дали се получава от нея.Но изтрийте всички файлове на игрите и ги свалете наново.Инсталирате при постоянно спряна антивирусна,и ги пробвате.

• Автор

Дадох ти безплатна алтернатива, макар и временна. Ако имаш желание и време я изпробвай. После пак ще коментираме.

Поздрави!

Ще опитам видях че може и W7. Благодаря ти. Чакам си кода с които да активирам регистрацията си.

Забелязах в първите ви коментари че казвате,че антивирусната ви е трила някакви dll файлови и това ви е пречело да тръгне.Пробвайте да смените антивирусната,както и да я спрете за известно време за да се види дали се получава от нея.Но изтрийте всички файлове на игрите и ги свалете наново.Инсталирате при постоянно спряна антивирусна,и ги пробвате.

Антивирусната ми триеше длл файл от играта. За това я спрях сложих файла обратно и се повяваше тези грешка. Когато се опитвах да пусна играта без него ми казваше че липсва. За това смених играта и нямаше повече проблеми с нея но тази грешка си остана.

хахахах младежоо едно време бях тийнеджър и бяха хубави времена .Сега предлагам една оферта тези душици на природата дето му даваха акъл да си купува линдолс и игри ха като се окаже в дъното проблема да купят на човека ново дъно ....  и аз ще следя темата с интерес , да видим още какви идеи ще му давате като всички знаем ,че е хардуерен проблема !

Ще опитам видях че може и W7. Благодаря ти. Чакам си кода с които да активирам регистрацията си.

Антивирусната ми триеше длл файл от играта. За това я спрях сложих файла обратно и се повяваше тези грешка. Когато се опитвах да пусна играта без него ми казваше че липсва. За това смених играта и нямаше повече проблеми с нея но тази грешка си остана.

За това ти написах да свалиш,инсталираш и пуснеш играта при спряна антивирусна.

• Автор

За това ти написах да свалиш,инсталираш и пуснеш играта при спряна антивирусна.

Не ме разбра това го направих още преди няколко преинсталции на windows-а следователно и антивирусната е преинсталирана. Ако антивирусната се намеси в самата игра и премахне нещо, при стартирането тя казва че липсват файлове и не тръгва. Тогава спрях антивирусната вънах фаила при играта и ми изписа 0xc000007b. За това изтрих играта и изтеглих друг релийз. След като я инсталирах новата дори и при работеща антивирусна нямаше проблеми освен грешката поради която сме се събрали.
  • Автор
До тук положението е следното: 
В рам-та няма никакви грешки работи си както трябва. Снощи я тествах с MemTest86
Инсталирах всички налични ъпдейти, заеха ми 4/5гб от ц-то.
Repair-а които ми дадохте изписа че е репернал .Net Framework4.5.1 (каквото и да му е иламо)
Рестартирах компютъра после го изключих за 1/2 мин пуснах го и грешката си стои.

Някои хора с легални Win-ове също го имат този проблем.

По каква причина, след преинсталация инсталираш  директ х? Той си го има във Windows!

Ето какво намерих за тази грешка:

http://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/c56e3a4e-7687-4348-8c7b-bae3b56c642b/event-id-26-source-application-popup?forum=winservergen

directx 9 не се покрива от 10 и 11 и трябва да се сложи отделно...

проблемът на легалния win e 1 - windows update - има ъпдейт има проблем, при нелегален win има 2 проблема ако са пуснати ъпдейтите:

1 че са пуснати

2 че по някое време инсталират софтуер, който вижда че няма лиценз и почва да прави други проблеми + бавенето от ъпдейтите и прецакването на диска и изяждането на свободното място...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

directx 9 не се покрива от 10 и 11 и трябва да се сложи отделно...проблемът на легалния win e 1 - windows update - има ъпдейт има проблем, при нелегален win има 2 проблема ако са пуснати ъпдейтите:1 че са пуснати2 че по някое време инсталират софтуер, който вижда че няма лиценз и почва да прави други проблеми + бавенето от ъпдейтите и прецакването на диска и изяждането на свободното място...

Гледам да слагам всеки direktx които върви заедно с фаиловете. Но пак не се получава.

Я виж тук, има и други клипове.Можеш да пробваш и това

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

• Автор

Я виж тук, има и други клипове.Можеш да пробваш и това

Този кип съм го гледал и тествал и преди но реших да опитам пак, изтеглих програмата от гоогле понеже от линка под клипа неможах. Инсталирах я пуснах я и намери 73 грешки казах му да ги оправи. Пробвах играта не се получи. Погледнах пак клипа и видях че не съм цикнал при раздела с регистрите цънах там и ми изписа 6 грешки поправих ги пробвах играта нестана. Сканирах пак изписа ми 4 грешки поправих ги и пак тествах и нищо. Сканирах още 4/5 пъти и тези 4 грешки си останаха. Неможах да вляза във втория линк запото антивирусната ми отказа достъпа. Благодаря ти все пак

Точно затова не използвам Windows, появява се някаква грешка, никой не ти казва как е станала, защо и как се разрешава. Това НЕ е хардуерен проблем, нета е залят с тази грешка и взевъзможни решения, уж 100% работещи и някрая се стига до преинсталиране. Възможно е Microsoft Redistributable виж в инсталираните програми и ако има нещо такова го махни и го инсталирай наново -> http://www.microsoft.com/en-us/download/search.aspx?q=microsoft+visual+c%2b%2b+2010+Redistributable+Package

След като си пробвал толкова много възможности моето лично мнение е да го занесеш в сервиз и там да го видят специалисти.Иначе можем да си пишем по темата доста още(в момента са близо 100 поста),и това цялото преинсталиране и пробване на всевъзможни неща, може да доведе до много по-големи проблеми от тази грешка.

След като си пробвал толкова много възможности моето лично мнение е да го занесеш в сервиз и там да го видят специалисти.Иначе можем да си пишем по темата доста още(в момента са близо 100 поста),и това цялото преинсталиране и пробване на всевъзможни неща, може да доведе до много по-големи проблеми от тази грешка.

• Автор

Точно затова не използвам Windows, появява се някаква грешка, никой не ти казва как е станала, защо и как се разрешава. Това НЕ е хардуерен проблем, нета е залят с тази грешка и взевъзможни решения, уж 100% работещи и някрая се стига до преинсталиране. Възможно е Microsoft Redistributable виж в инсталираните програми и ако има нещо такова го махни и го инсталирай наново -> http://www.microsoft.com/en-us/download/search.aspx?q=microsoft+visual+c%2b%2b+2010+Redistributable+Package

Омръзна ми да преинсталирам Microsoft Redistributable имах всички версии махнах ги сложих ги преинсталирах ги въртях ги суках ги и нищо.

Така както вече казах в момента не съм в града и няма как да го занеса в момента, най-рано следващия месец до тогава ще се опитвам да я премахна. 

Все още на намирам инструмент с които да тествам дъното някой да знае нещо с което мога да го направя?(вече изключих hhd-то, харда и рам-та. Остават цпу-то и дъното)Някой да знае горе долу колко струва диагностиката на компютър?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.