Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка (0xc000007b), Не мога да я премахна

Featured Replies

И мен това ме тревожи то не е в гаранция. Как мога да проверя дали е в него и от къде идва проблемът? Публикувано изображение 

Поогледах така отгоре дъното не видях надути кондензатори.

Преди малко гледах захранването на процесора и няма спадове. Работи си нормално.

Тази грешка само при игри ли се проявява? Компютъра работи ли с другите приложения нормално? Има ли зависвания, забивания? Конфигурацията ти е доста поостаряла и е време да се замислиш за нещо ново.

Проблемът не вярвам да е от надут кондензатор. Възможно е нещо видеото в PCI-E слота нещо да не контактува добре, но пък същата грешка вади и вграденото. Уфф, знам ли....Виж...я извади видеото от дъното и го почисти добре. Дъното го изсмучи добре с прахосмукачка. Изобщо - почисти си компа основно и после пак опитай.

• Отговори 157
  • Прегледи 20,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Тази грешка само при игри ли се проявява? Компютъра работи ли с другите приложения нормално? Има ли зависвания, забивания? Конфигурацията ти е доста поостаряла и е време да се замислиш за нещо ново.

Проблемът не вярвам да е от надут кондензатор. Възможно е нещо видеото в PCI-E слота нещо да не контактува добре, но пък същата грешка вади и вграденото. Уфф, знам ли....Виж...я извади видеото от дъното и го почисти добре. Дъното го изсмучи добре с прахосмукачка. Изобщо - почисти си компа основно и после пак опитай.

Когато тествах вградената видеокарта извадих радеона и уж я изчистих и пластините и също. Миналия месец го разглобих и го издухах с помпата за дивана го издухах. Вместо да духам аз и да го наплюя без да искам. Сега пак ще го съборя и ще го мина, ще бръкна и в PCI-E с памук но да видм какво ще стане. Ще пиша след това.

С памук в никакъв случай! Там не бъркай с нищо! Само се изсмуква там.

Никакъв памук, може да минеш само контактните писти на платката , които влизат в слота с бяла канцеларска гумичка. И то САМО ако някой контакт изглжда по-матов.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

С памук в никакъв случай! Там не бъркай с нищо! Само се изсмуква там.

Никакъв памук, може да минеш само контактните писти на платката , които влизат в слота с бяла канцеларска гумичка. И то САМО ако някой контакт изглжда по-матов.

Всичко си си работи пак както преди. Не съм бъркал вътре а пластинките на картата ги минах лекичко с кърпа(която не пуска влакна). Та нищо не се случи и всичко е както си беше. Забелязах че като отворя прозореца на интернет контролера зарежа малко повече но нищо друго. 

Да пусна ли ъпдейтора на windows-а но последния път не стана нищо. На един приятел някакъв ъпдеит му скапал лаптопа направо забил преинсталира го забрани му ъпдейтите и си работи нормално.

Всичко си си работи пак както преди. Не съм бъркал вътре а пластинките на картата ги минах лекичко с кърпа(която не пуска влакна). Та нищо не се случи и всичко е както си беше. Забелязах че като отворя прозореца на интернет контролера зарежа малко повече но нищо друго. 

Да пусна ли ъпдейтора на windows-а но последния път не стана нищо. На един приятел някакъв ъпдеит му скапал лаптопа направо забил преинсталира го забрани му ъпдейтите и си работи нормално.

Ъпдейтите ги пусни, задължително. На твоя приятел му е "скапал" лаптопа, защото, най-вероятно, Win-a му е бил с вграден активатор. ;)

Защо да пуска ъпдейтите като има някои скрити ъпдейти дето ще го вханат ,че джама е пиратски и без това тези ъпдейти харчат много място на ц диска

То бяха видеокарти,дъна още нещо има ли!?

Тая грешка ти я дава като играеш някакви избушени игри ,хвани си купи една игра и пробвай а не ми обяснявай как ще си хвърлиш компа щото не подкарва някакви криви самоделки!

• Автор

То бяха видеокарти,дъна още нещо има ли!?Тая грешка ти я дава като играеш някакви избушени игри ,хвани си купи една игра и пробвай а не ми обяснявай как ще си хвърлиш компа щото не подкарва някакви криви самоделки!

Мерси за хапливия коментар но някой пита ли дали имам възможност. Да кажем че имам парите за играта как да ги навра да речем в steam. Специално да се кача в колата да отида в банката и да си отворя една виза която ще я ползвам един път и толкова?Да кажем че съм намерил начин да я купя ако ми надъни същата грешка какво правим? Разработчиците на играта щедойдат в нас да ми оправят  компютърът само защото съм платил? Е НЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ!!!

Та както и да е при положение че някой игри съм ги играл преди (и то пак от маймунда) но в момента имам само тези които съм изредил по горе и като спре нета за какво са ми? Всички са мултиплеър.Имам въпрос към теб защо компютърът ми да не работи перфектно дори и с кракнати игри които съм играл и преди, зато трябва да имам гешки които могат да доведът до по-сериозни проблеми???Ако се окаже че е от дъното и спре щеходя за ново всеки път?Е аз не съм американец на които като му спре едната слушалка тича за нови. Аз си поправям нещата. Сушаките ги поправям за 3-ти път. От повредени микрофони си правя нови и си работят. На предния панел на компютъра му спряха 2-usb-та е за 5мин и 2 кабелчета работят перфектно.Хората от този форум се опитвад да ми помохнат да реша проблема от 2/3 седмици...След почистването вчера и сумати те глупости които му правих забелязах че се стартира и изключва по-бързо от преди.Някой ако може да препоръча програма с която да си тествам хардуера на биос ниво понеже не мога да си намеря.

Редактирано от maskata15 (преглед на промените)

То бяха видеокарти,дъна още нещо има ли!?

Тая грешка ти я дава като играеш някакви избушени игри ,хвани си купи една игра и пробвай а не ми обяснявай как ще си хвърлиш компа щото не подкарва някакви криви самоделки

Ти пък отворко купуваш ли игри ,че даваш акъл на другите да купуват , добре да си купи и ако му дава същата грешка предлагам да му купиш ново дъно !

Ти пък отворко купуваш ли игри ,че даваш акъл на другите да купуват , добре да си купи и ако му дава същата грешка предлагам да му купиш ново дъно !

Купувам разбира се,  Отворко с парите,които изкарвам а не с тия на тате и мама! Ти отворко ще му купиш ли дъно при положение ,че проблема се окаже софтуерен!?По нагоре му е зададен на автора въпрос от Agenpat,дали проблема е само при игри,на който той не е отговорил!Демек от къде решихте че има хардуерен проблем след като не знаете как стоят нещата софтуерно!?

Adersa теб ще те посъветвам за напред да избягваш разни квалификации ако ще спориш Ок ,но такива "Отворко" и т.н. нали знаеш ,че не се толерират в тоя Форум!

Предизвикаш ме брат , сигурно не си чел от начало до край темата , че да викаш ,че е софтурен проблема , човека обясни ,че и при сто преинсталаций проблема е същия тука вече говорим за хардуерен проблема те са , ДЪНО.или видео карта

Това един от резултатите,които излизат при ползването на чичата Гугъл:http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1991597/windows-64bit-error-0xc000007b.html

Общо 10 решения,хайде сега автора да ги пробва и тогава ще говориме за дъна,видеокарти и редовни и нередовни игри! :)

Редактирано от rapt0r (преглед на промените)

Привет колеги . Аз също се сблъсках със въпросната грешка 0xc000007b и според мен се оправя единственно след преинсталация на windows-a ако и тогава грешката не изчезва то тогава това е проблем в хард диска . При мен се оправи като смених хардовете сложих друг на които имах вече предварително инсталирана OS и пробвах приложението което ми даваше тази грешка но вече я нямаше . Дано това да е помогнало на колегата.

Поздрави :)

Не, проблемът определено не е хардуерен. Съмнявах се, че е, но...Едно приятелче от тук по скайпа ме потърси и има същия проблем. Хем е с чисто ново дъно, процесор и видео.

• Автор

Хора тоя компютър е преинсталиран 5 пити, слагах му какви ли не програма вече не знам какво да правя. Един казва пусни ъпдеите дригия казва не, единя казва че е от софтуера другия не е  (хадра е форматирах изцяло абсолютно всичко, някаква програма каза че е на 100% живот и работи на 40 градуса както винаги).  Един приятел ми прати линк до един коментар на които има софтуер необходим за да ни вървят игрите инсталирах всичко от там компа направо умря горкия, всичко зареждаше бавно и пак не тръгна.Нямам никакви идеи какво да правя вече като се има на предвид че тази игри ми тъгваха. :( Като се замисля от както джавата се ъпдеитна на 7.65 и + ми примигва някаква грешка не мога да я видя. Не съм забелязал никъде другаде. От маймунда съм изтеглил сума ти програми за диагностика и пак не се оправя. Наистина не знам предложете нещо...

По-нагоре съм ти дал линк прегледай го хубаво проблема там е решен и при всички случаи си пусни ъпдейтите !

По-нагоре съм ти дал линк прегледай го хубаво проблема там е решен и при всички случаи си пусни ъпдейтите !

А ти по нагоре прочети стига карайте автора на темата да се повтаря като папагал проблема е ХАРДУЕРЕН ...

ПЦ но си го на сервиз ..

Привет колеги . Аз също се сблъсках със въпросната грешка 0xc000007b...При мен се оправи като смених хардовете сложих друг на които имах вече предварително инсталирана OS...

Ето го разковничето. И добре, че хардуерът ви е позволил директно използване на тази ОС.

• Автор

Извинявай пропуснал съм поста понеже го гледах на телефона защото интернета ми спря. Ще опитам с нея.

А ти по нагоре прочети стига карайте автора на темата да се повтаря като папагал проблема е ХАРДУЕРЕН ...

ПЦ но си го на сервиз ..

Това ще стане най рано към 15 септември понеже не съм в града, а тук няма сервиз. 

Това е най-добрия вариянт зане си го в добър  сервиз с добра репутация все пак това е сериозен проблем едно дъно ще ти излезе доста солено 200 300 лв зависи от машината ти ...

• Автор

Единствения хард диск с които разполагам е 40ГБ с wXP. То ще трябва да търся драйвери за всичко. После да тегля за да тествам и не съм сигурен че ще ми стигне мястото, а накрая пак трябва да го върна от където съм го взел и да работи.В момента съм пуснал програмата която ми дадохте и да видим какво ще стане. 

Пробва ли да преинсталираш Microsoft visual C++2010 redidistrubutable package (64) ,ако не ето ти линк:http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632

Редактирано от rapt0r (преглед на промените)

• Автор

Пробва ли да преинсталираш Microsoft visual C++2010 redidistrubutable package (64) ,ако не ето ти линк:http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Добре но защо ми пускаш линк кум 32 битовата версия?за поредн път нищо не се промени

Редактирано от maskata15 (преглед на промените)

Visual C++ Redistributable X64или ползвай AIO Runtimes

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.