Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 17

Featured Replies

Резултати  https://www.virustotal.com/bg/file/d264b7108109296f48b4c4f121afd387b71529ff61ba41023db7dd9279b09cea/analysis/1419154198/    360 Total Security  мълчи - нарочно стартирах файлчето. Ново впечатляващо блокиране на  стартирането от Privatefirewall 7.   

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 146,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Access to the file is restricted

За насам-натам.

Четири файала пратени (макар че не ми изписа съобщение) на НОД.

-_)(_-...txt

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Какви са данните за достъп?

85a2484f2f338c9fe6e554d49d195319.jpg

Kaspersky

22.12.2014 20.37.18;Обнаруженный объект (файл) удален.;D:\uTorrent\Сваляния\MS Office 2003 Portable Cracked.exe//installer.EXE//data0016.res//abcde.exe;D:\uTorrent\Сваляния\MS Office 2003 Portable Cracked.exe//installer.EXE//data0016.res//abcde.exe;Trojan-Dropper.MSIL.Agent.aca;Троянская программа;12/22/2014 20:37:18

22.12.2014 20.37.45;Обнаруженный объект (файл) удален.;D:\uTorrent\Сваляния\MS Office 2003 Portable Cracked.exe;D:\uTorrent\Сваляния\MS Office 2003 Portable Cracked.exe;;Неизвестная угроза;12/22/2014 20:37:45

22.12.2014 20.37.45;Обнаруженный объект (файл) удален.;D:\uTorrent\Сваляния\MS Office 2003 Portable Cracked.exe//installer.EXE//#;D:\uTorrent\Сваляния\MS Office 2003 Portable Cracked.exe//installer.EXE//#;Trojan-Dropper.MSIL.Agent.aca;Троянская программа;12/22/2014 20:37:45

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Според Касперски, файлът е чист и принадлежи на компанията Ground Labs. При отварянето му, обаче беше блокиран.

recon.exe  e от 2011-та година и според Вирустотал реагират за заплаха само 4-5 програми.  Защо ли е така?  Преокомплектованият при мен  Кихчо си мълчи.  А обикновено той скача на заплаха ...пръв сред първите...

recon.exe  e от 2011-та година и според Вирустотал реагират за заплаха само 4-5 програми.  Защо ли е така?  Преокомплектованият при мен  Кихчо си мълчи.  А обикновено той скача на заплаха ...пръв сред първите...

Интересно как го тества. Сайта не е активен отдавна. Справка.

Сървърът не е намерен

Firefox не може да намери сървъра www.654andro.net.

Ники, водещата справка е тази с данните при Вирустотал.  Имаш ли достъп!?

Ники, водещата справка е тази с данните при Вирустотал.  Имаш ли достъп!?

Аз достъп и без антивирус имам. Ама къде е там Кихо не виждам.

https://www.virustotal.com/bg/url/8cbae9a2fc7b6abcfcd47eab920288bef6a1050973743c68a2c1e2c8c86fa0b3/analysis/1419359899/

Касапа го реже и без дефиниции. Просто си го може.

e8e859ca9060918d28011af77c8d6dbb.jpg

Приложението не е доверено,не е в базата на Касперски като такова и няма работа на компа ми!

Специално за Ники   http://dox.bg/files/dw?a=46c5d3aa83    Резултати   https://www.virustotal.com/bg/file/ce449ea544f8d524648d429faa1a

И https://analysis.avira.com/en/status?uniqueid=xdCbmCwnIIjBbrUqPsfHVtdXtv4wv7VX&incidentid=1792912, какво има да видим ? Намирисва ми на FP ;) ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

И https://analysis.avira.com/en/status?uniqueid=xdCbmCwnIIjBbrUqPsfHVtdXtv4wv7VX&incidentid=1792912, какво има да видим ? Намирисва ми на FP ;) ;)

Съгласен съм с теб. Вчера, го проверих с НОД32. А защо, Касперски му се 'дърви' на тоз файл? :D

bfi1419362246k.jpg

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Касапа го реже и без дефиниции. Просто си го може.

Приложението не е доверено,не е в базата на Касперски като такова и няма работа на компа ми!

Съгласен съм с теб. Вчера, го проверих с НОД32. А защо, Касперски му се 'дърви' на тоз файл? :D

Горепосоченото ще да е причината, лично аз съм съгласен, но в конкретния случай не е зловредно приложението, въпроса е, че никой не го гарантира с "подпис".

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Защото в настройките е избрано:

e28f08ed30c93375f40f29b4d4eda704.jpg

Подобно ще получиш и с хипса на Есет като минеш в режим блокиране. Всичко непознато ще е блокирано.

Разликата с Касперски,е че той това си го може и без обучение.

пп. Ако махна и другите отметки получавам пълен контрол върху системата. Доверени,цифрови нямат работа на компа ми освен това което е инсталирано вече и са създадени за него правила плюс системните файлове и тези на хардуера.

Та да видим криптор ли е какво е и как ще успее изобщо да стартира за да си свърши мръсната работа. :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.