Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 17

Featured Replies

Защото в настройките е избрано:

e28f08ed30c93375f40f29b4d4eda704.jpg

Подобно ще получиш и с хипса на Есет като минеш в режим блокиране. Всичко непознато ще е блокирано.

Разликата с Касперски,е че той това си го може и без обучение.

пп. Ако махна и другите отметки получавам пълен контрол върху системата. Доверени,цифрови нямат работа на компа ми освен това което е инсталирано вече и са създадени за него правила плюс системните файлове и тези на хардуера.

Та да видим криптор ли е какво е и как ще успее изобщо да стартира за да си свърши мръсната работа. :ph34r:

С една малка разлика, KAV няма такава опция, за контрол на програмите. ;)  Така, че тук НОД32 антивирус, има предимство. :tongue2:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 146,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Откога е предимство блокирането на безобидни файлчета?   Това ми прилича на репутацията при Симантек - там всичко неизвестно просто се блокира.Качество или недостатък е това?

И слагай пароли, колко пъти да ти казвам.

С една малка разлика, KAV няма такава опция, за контрол на програмите. ;)  Така, че тук НОД32 антивирус, има предимство. :tongue2:

Не го отричам. Но пък NOD32 няма модула за защита от локери KAV пък го има.  :)

Откога е предимство блокирането на безобидни файлчета?   Това ми прилича на репутацията при Симантек - там всичко неизвестно просто се блокира.Качество или недостатък е това?

Нещо не си в час Тодоре. Всички приложения които са доверени и имат цифров подпис работят без проблем. Обновяват се и прочие...

Неизвестните в базата на KSN приложения са доста малко като в тази графа обикновенно попадат разни файлчета правени в час по трудово или пък разни кракове. Имаш опция да и блокираш изпълнението , да я премести програмата в дадена група с ограничения или доверени ако така ти се иска. За разлика от Симантек Касперски блокира стартирането на файла а не го трие. Ползвал си програмата недей да я сравняваш със Симантек. Ама май нищо не си ползвал като ти чета постовете.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не го отричам. Но пък NOD32 няма модула за защита от локери KAV пък го има.  :)

При правилна настройка на HIPS, предполагам ще ги спре. :)  Ама все пак, зад клавиатурното устройство е важно. Че иначе, няма спасение. :D

При правилна настройка на HIPS, предполагам ще ги спре. :)  Ама все пак, зад клавиатурното устройство е важно. Че иначе, няма спасение. :D

Вярно е. Обаче питаш ли се колко програми го могат това? Кихо може ли го нали уж е Total Security :clown::P

Вярно е. Обаче питаш ли се колко програми го могат това? Кихо може ли го нали уж е Total Security :clown::P

Ей, ама ти кошмари сънуваш, за тоз китаец. :clown::P  Името на програмата, не е коректно. Това мисля, всички го знаем.

Ей, ама ти кошмари сънуваш, за тоз китаец. :clown::P  Името на програмата, не е коректно. Това мисля, всички го знаем.

Ми не... Чакам Тошко да се намеси. :ph34r:

пп. ...ама не каза може ли го или не.

До колкото знам китаеца, не. Но пък е китаец, може да ме изненада. :D  За безплатна програма, си работи много добре.

До колкото знам китаеца, не. Но пък е китаец, може да ме изненада. :D  За безплатна програма, си работи много добре.

Ве тоя китаец що го няма тук в търсачката?

https://www.google.bg/search?q=%D0%9A%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a&channel=nts&gfe_rd=cr&ei=qP-aVKzUArGz8web9IEI

Полипозвател нищо не е пробвал и нищо не е разбрал - защото не е харесал досега програма на Касперски.Симантек нищо без причина не трие...Ники е вманиачен ползвател на Касперски и препоръчвам на полиползвателите тотално да игнорират мненията му...

Полипозвател нищо не е пробвал и нищо не е разбрал - защото не е харесал досега програма на Касперски.Симантек нищо без причина не трие...Ники е вманиачен ползвател на Касперски и препоръчвам на полиползвателите тотално да игнорират мненията му...

При търсенето на - Полипозвател - не бяха открити съответстващи документи.

Предложения:

• Уверете се, че всички думи са написани правилно.
  • Опитайте с различни ключови думи.
  • Опитайте с по-общи ключови думи.

При търсенето на - полиползвателите - не бяха открити съответстващи документи.

Предложения:

• Уверете се, че всички думи са написани правилно.
  • Опитайте с различни ключови думи.
  • Опитайте с по-общи ключови думи.

:D

Просто, по-агресивно защитава Касперски. Но, руската програма, не е за подценяване и пренебрегване. Все пак, всеки може да ползва, каквото си иска, и което му върши работа.

[Window Title]

C:\Users\Eclipse\Downloads\No.exe

[Content]

Windows cannot access the specified device, path, or file.  You may not have the appropriate permissions to access the item.

[OK]

[Window Title]

C:\Users\Eclipse\Downloads\No.exe

[Content]

Windows cannot access the specified device, path, or file.  You may not have the appropriate permissions to access the item.

[OK]

защо КИС не ти дава достъп, само заради това, че файла е неизвестен ли?

защо КИС не ти дава достъп, само заради това, че файла е неизвестен ли?

Да, това е един от плюсовете на програмата. Що нема цифров подпис, се блокира автоматично. Не се нуждае от дефиниции. ;) Ако все пак искам да си го пусна, отблокирам го по елементарен начин и си го пускам.

Не бих добавял  PrivateFirewall 7 - ако не беше обосновано и необходимо.   При мен са заедно на  XP SP3 и Win 8.1 - 360 TS  добре се сработва с тази малка защитна стена на тези ОС.  Стеничката с хипс блокира възможни пропуски на уж комплексния китаец.  Влюбих се в тази безплатна комбинация и си има причини за това.

PrivateFirewall  съм я слагал няколко пъти на компютъра, но трябва да си  мазохист да продължава това чудо да ти стои на компютъра. Това е най-досадната стена с хипс, която съм пробвал през годините.Само като ти прочета хвалбите за стената  и ме побиват тръпки.

P.S. Мнението ми за 360 TS, като антивирус съм доволен от програмата, но като оптимизатор хич не я бива. Преинсталирал съм компютъра два пъти след оптимизация с нея и вече не правя тази грешка. Ползвам я без двигателите на авира и битдефендер, не виждам смисъл от тях, китайския облак и QVM са достатъчни ( имам постоянен интернет ). До сега съм нямал съм проблем с фалшиви аларми.

Редактирано от genagold1 (преглед на промените)

Досажда само в режима на обучаване.   Изисква малко търпение - после е уникална.  Това го има и при други качествени стени - няма лесна качественост!  360 TS си струва когато се ползват всички енджини!

Редактирано от attj (преглед на промените)

Да, това е един от плюсовете на програмата. Що нема цифров подпис, се блокира автоматично. Не се нуждае от дефиниции. ;) Ако все пак искам да си го пусна, отблокирам го по елементарен начин и си го пускам.

мен лично тия гимнастики при КИС най много ме дразнят, по принцип не съм фен на допотопните хипсове, ако всичко без цифров подпис отива под ножа, няма смисъл от антивирусния модул, облака и поведенческия блокер на КИС.

мен лично тия гимнастики при КИС най много ме дразнят, по принцип не съм фен на допотопните хипсове, ако всичко без цифров подпис отива под ножа, няма смисъл от антивирусния модул, облака и поведенческия блокер на КИС.

Може да не ползваш модула Trusted Application Mode  може да ползваш хипса в интерактивен режим.

Trusted Application Mode е за обикновенни потребители,които нямат желание да се ровичкат в настройките.

За Анти-Полипозватели като мене е доста удобен. Например на шефа на лаптопа е активиран този режим и пиле не прехвръква.

Пази го от вътрешни и външни заплахи. ;)  един път активиран след инсталирането на всичко необходимо вече няма нужда и от антивирус. достатъчно е да се ползват анти - полипозвателски настройки.  :D  Всичко работи без проблем. Програмите се обновяват,системата също. Доверените приложения се инсталират и всичко което не е в базата на анти-полипозвателите  :clown:   е забранено.

Парола:infected

http://dox.bg/files/dw?a=3d376ac6b3

Резултат от Тотал-а

https://www.virustotal.com/bg/file/28fad42a967eedb6ef9075705f127205772f93c588994c3803a39053996d4da9/analysis/1419628383/

и поредното разминаване:Metascan

https://www.metascan-online.com/en/scanresult/file/7942557bfffe4442a814b02fcefd81ed

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.