Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Американска демокрация   https://news.bg/int-politics/tramp-obyavi-klintan-za-sazdatel-na-islyamska-darzhava.html

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 2 минути, NEY написа:

На тоя май му е омръзнал живота...:15:Абе, изкушавам се да кажа нещо по повод на вметката "американска демокрация", ама не знам като сарказъм или като похвала ли е, NEY...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

преди 10 часа, Методи Дамянов написа:

На тоя май му е омръзнал живота...:15:

Защо?   Той има да догонва някакви проценти и вероятно щабът му е решил да заложи на нещата около Путин... Ако спечели - за Украйна е лошо и тя ще е като  разплакана глупава майка славянска... Последният Майдан ще е най-безсмислената  съвременна украинска изява...Всички очакват  печелившите ходове да са отново за Путин.  

Е, аз в изказването му не виждам да е казал нещо за Путин. Той казва кой е създал Даеш. Аз не съм убеден, че е съвсем прав. Според мен я създават саудитите, подкрепени от Щатите, а не обратното... И разбира се Израел.

Spoiler

преди 14 минути, иноТ написа:

От тия знам само поглед инфо и то заради изключителната и красива Калина Андролова. Останалите са ми мъгла. Аз да не съм ти с 1415367467 сайта в торбата?

Е уж си и фен , а не четеш а-спекто ? :):):)

Не че нещо ама логично е със : http://www.blitz.bg/article/28729

Да не се чудиш защо квото пише червения Волгин , го повтаря и тя :)

Или обратното....

Мисля за ИДИЛ да е нещо сродно - Тръмп все говори за сътрудничество с Русия.   Дано успее да стане президент на САЩ...

преди 1 минута, Методи Дамянов написа:

Е, аз в изказването му не виждам да е казал нещо за Путин. Той казва кой е създал Даеш. Аз не съм убеден, че е съвсем прав. Според мен я създават саудитите, подкрепени от Щатите, а не обратното... И разбира се Израел.

Това е много по близо до логиката, но пък и "атж/ней" е права - това е демокрация. Всеки може да си плямпа за пропаганда  каквото иска, дори че Пу е бог :) а Клинтън - рептилия :):)

За добро или лошо , натоварва се крайния потребител, който трябва  да се научи да прави това което не е правил никога - да отсява лъжите и пропагандата.

Много не се справят.

преди 8 минути, miro20 написа:
  Затвори скритото съдържание

Е уж си и фен , а не четеш а-спекто ? :):):)

Не че нещо ама логично е със : http://www.blitz.bg/article/28729

Да не се чудиш защо квото пише червения Волгин , го повтаря и тя :)

Или обратното....

Spoiler

Mоже да съм фен, ма работя друго. :D

Tая статия е неква стара, дай нещо актуално. 

Spoiler

преди 1 минута, иноТ написа:

Mоже да съм фен, ма работя друго. :D

Tая статия е неква стара, дай нещо актуално. 

Какво по актуално ? нали ти си и фен ? аз не съм.

Просто ти показах защо Волгин и тая е едно и също. :)

преди 24 минути, miro20 написа:

Това е много по близо до логиката, но пък и "атж/ней" е права - това е демокрация. Всеки може да си плямпа за пропаганда  каквото иска, дори че Пу е бог :) а Клинтън - рептилия :):)

За добро или лошо , натоварва се крайния потребител, който трябва  да се научи да прави това което не е правил никога - да отсява лъжите и пропагандата.

Много не се справят.

Миро, може ли да ти задам един личен въпрос? Ти каква религия изповядваш- атеизъм, християнство, мюсюлманство, будизъм, протестанство и т.н. Би ли споделил? Ако не желаеш, няма проблем.

преди 26 минути, miro20 написа:

Какво по актуално ? нали ти си и фен ? аз не съм.

Просто ти показах защо Волгин и тая е едно и също. :)

Spoiler

Теб като те подпира отзад Реджеп примерно, едно и също ли сте?

Темата бе според Пентагона дали Ал Кайда или Ислямска държава е по - опасна! Спорад мен самият Пентагон и държавата САЩ са най - опасни за света и сигурноста!

Днес ми показаха доста любопитно филмче в което се показва лицето на америка, нейните империалистически амбиции, вътрешни амбиции и жажда за кръв и конфликти! Филмечето носи логото на телевизия "Алфа", но не мисля, че е негова продукция, а и доста добре направено, че да бъде пренебрегнато, както и  разбираемо направено и смилаемо за всякакви хора! Премълчан у нас е факт за това как израелски висш дипломат прави изказване пред, мисля конгреса на САЩ и прави на нищо Обама, като го обвинява за всичко случващо се днес. То Ердоган също настъпи мазола американски и стана мразен, та по  мразен и от Путин, а уж до вчера най верен съюзник и приятел!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Spoiler

преди 1 час, язе написа:

Миро, може ли да ти задам един личен въпрос? Ти каква религия изповядваш- атеизъм, християнство, мюсюлманство, будизъм, протестанство и т.н. Би ли споделил? Ако не желаеш, няма проблем.

Няма проблем, въпреки че не виждам грам връзка с казаното от мен  - православен християнин, кръстен в църква.

Това проблем ли е за теб ?

преди 1 час, иноТ написа:

Теб като те подпира отзад Реджеп примерно, едно и също ли сте?

Кой ме "подпирал" ?? намека ти е абсолютно неадекватен. Ако намекваш за хомосексуализъм... погледни кой на кого най много "лайкове "  си събирате тук :):)

Палавници такива  :)

преди 31 минути, Кумчо вълчооо написа:

Филмечето носи логото на телевизия "Алфа", но не мисля, че е негова продукция,

Разбира се :) само че това което върви по тв Алфа е едностранна субективна пропаганда, и нищо повече. Насочена да ти втълпи определени изводи като логични.

Понякога наистина изгежда логично :)

Същото което върви по изброените сайтове биг5, бултайм, световен поглед, нюзфронт бг, руска весна, и подобни....

Да де. Това им е целта на маниулацията - да каже някой - ми да, то е логично , това е "истината" това е "пътя" , това е извора :)

А нещата са много по прости- това си е субективна партийна телевизия и  нищо повече.

преди 3 часа, miro20 написа:

Да де. Това им е целта на маниулацията - да каже някой - ми да, то е логично , това е "истината" това е "пътя" , това е извора :)

А нещата са много по прости- това си е субективна партийна телевизия и  нищо повече.

След като нещата са много прости според теб, защо тогава Обама и Клинтън не си признаят защо харчейки милиарди USD  създадоха Ислямска държава и бъркотията в Украйна??? 

преди 3 минути, attj написа:

След като нещата са много прости според теб, защо тогава Обама и Клинтън не си признаят защо харчейки милиарди USD  създадоха Ислямска държава и бъркотията в Украйна??? 

Не са прости тези неща, а са прости нещата за това каква е ТВ Алфа.

Нима има спор за това че е субективна партийна телевизия ?? :)

преди 14 часа, miro20 написа:

...

Много не се справят.

Определено съм от тях, и заради това избягвам в много случаи да се информирам за това. Още повече, че наскоро попаднах на кошмарна снимка, именно в бг медия, от която ми прилоша и не мога да я изтрия от главата си. Нямаше в началото на статията предупреждение.:mad:

Пряко или косвено по темата.. - Пу нещо се разтича доста в южно направление :)

- срещи с Иран, Азербайджан, Армения и Турция на 8.9 и 10 август.

Един добър коментар за тези срещи :

http://www.kasparov.ru/material.php?id=57A3C3EA3197A

преди 7 часа, miro20 написа:

Пряко или косвено по темата.. - Пу нещо се разтича доста в южно направление :)

- срещи с Иран, Азербайджан, Армения и Турция на 8.9 и 10 август.

Един добър коментар за тези срещи :

http://www.kasparov.ru/material.php?id=57A3C3EA3197A

Kaкви са тия статии на чужди езици? Или превеждаш, или не ни занимавай. Сега ще те докладвам.

Да ги таковам у лисиците гадни - пентагона е по- опасен от ал кайда и ислямска държава взети заедно.

Стига вече с тези интереси ако е за нефт и газ в Сирия! Техни са си богатствата, както и тези в Ирак са си техни! Ще изберат ли американците президент, който да не се меша? Ми няма то затова им е стотинки бензина!

Арабите са по особен вид хора и там не трябва да се разпалват конфликти! Оттам очаквам проблеми аз! И лично мисля , че Русия не е никаква заплаха за нас и НАТО! Незнам тая флотилия в Черно море за какво е?

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Арабите са по особен вид хора и там не трябва да се разпалват конфликти!

Да, знам че "злите хамериканци  "  по вашата логика са виновни за всичко , но е странно да се приписват на една държава на два петъка.. пардон. . на  два века , проблеми или "разпалване на конфликти" , при условие че таквиа е имало в тези земи от хилядолетия :)

Каква е причината за кризата в Сирия и Кой управлява Ирак защото там е Ислямска държава? Идват и бежанци от Афганистан и Пакистан защо?

Барак Обама не е като Джордж Буш! Лошия Саддам щеше ли да допусне създаването на ИД?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.