Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Не. Сравнявам цитирания списък със стотиците путинистки организации които милиметър не съм видял да свършат нещо за България.

Пак говориш глупости. Сайт и организация са различни неща. Да не говорим, че примерите дадени от теб, даже нямат десетки... Какви стотици, кви пет лева? Путин си няма други грижи, та баш България му е проблема...

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Не знам :) ти ми кажи за какво му са тези стотици организации, харчещи милиони, които грам полезна работа за България не са свършили, нито един сигнал за корупция, нито  едно разследване нито нищо , но за сметка на това всеки ден почти, втълпяват как "дружбата ни със съветскя народ е така жизнено необходима както слънцето и въздуха за всяко живо същество" :) и за злия запад и още по зла Хамерика :)

Те това е. Нагледно.

преди 2 часа, miro20 написа:

Не. Сравнявам цитирания списък със стотиците путинистки организации които милиметър не съм видял да свършат нещо за България.

И как да свършат нещо, като властта е във вас, а вие пречите на всичко градивно в България? Евала на Путин за визитата му в Словакия. Скоро ми се струва, ще подвиете опашка...само Тръмп да спечели...

ПП: И сега ако кажеш, че няма как да спечели...ще ти напомня за баба ти Меркел - жена начело=слаба държава. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 3 минути, Кико написа:

а вие пречите на всичко градивно в България?

Червената мафия ли е градивно ? Които всеки път се проваляте с гръм и трясък ?

Отново и за теб , за да не цитирам, погледни отговора ми

И ще повторя - по ли ви е добре да няма разследвания, да има самозабравили се кметове, министри, и всички да си мълчим и трайкаме , щото видиш ли тези лоши НПО-та ви печат ан рахатлъка да грабите и крадете на спокойствие, като паралелно си плямпате пропагандата за вечната съветска дружба  ?

Не мисля.

Нормалния политически живот който го виждам за една цивилизована България  е - лустрация, и политика без пратии като БСП и техните деривати.

Проста логика, която многократно съм ти цитирал, и която логика се е доказала на практика - тези държави които  най навреме са се откъснали от чевената краста и агентурни зависимости , са в пъти по добре в момента.

И Словакия която даваш за пример, и Унгария, и Полша,  и кой ли още не .

Тези които пречат на градивното в България са червената мафия и такива като теб които им пригласяте.

За Тръмп и изборите в САЩ не знам защо толкова се вълнуваш . чак се пениш бих казал :) Промяна в тяхната политика няма да има.

Но е показателно как ви е увлякло "шоуто" :):) По подобен начин се подиграваха някои и вещаеха апокалипсиси когато избраха негър за президент /Обама/  ... Е и ? :)

преди 13 минути, Кико написа:

жена начело=слаба държава.

Има и други примери за жени в политиката.

Ама "случайно" не помниш :)

преди 9 минути, miro20 написа:

И ще повторя - по ли ви е добре да няма разследвания, да има самозабравили се кметове, министри, и всички да си мълчим и трайкаме , щото видиш ли тези лоши НПО-та ви печат ан рахатлъка да грабите и крадете на спокойствие, като паралелно си плямпате пропагандата за вечната съветска дружба  ?

Нещо бъркаш нещата. Аз през комунизма не съм бил пълнолетен. Така, че няма какво да грабя. 1992-ра се уволних от казармата и тогава всичко бе заграбено от американската паплач. и като казвам американска паплач, имам предвид и оная паплач, дето симпатизираше на Америка в ония години и на Запада като цяло. За мен проблемът са точно тия предатели, а не както ти ги наричаш, комунисти. Не, те не са комунисти. Те са чисто и просто предатели! предатели на българското, предатели на приятелите си, предатели на цялото нищо неподозиращо общество!

ПП: Като ме хваща яд на такива постове като твоя, пиша с малки букви.

Излишно е да спорите с тоя. Он си знае, това за което му е платено. Хиляди 'путински' организации, къде са бе лъжльо? Няма ги, само в главите на платените от НПО-то. То и за това им плащат, да 'виждат' каквото трябва. Самият той, платения лъжец, доказва с думите си за какво се харчат парите, дето им дават. За манипулации и лъжи. :D

Колкото до предложението на САЩ, да се раздели Сирия, руснаците са им казали, да си гледат работа. А защо САЩ, унищожават една държа? Защото са 'демократи'. :D Те и се мъчат да решат, кой да управлява Сирия. А руснаците казват, само сирииския народ, ще реши. Има разлика. :wink12:

Оня пак с тъпотии. НПО-то плащало за разледвания. Ми къде са тия разследвания бе, лъжецо? Да са вкарали министър, да кажем оня с присадената коса, дето е военен зарзавадчия, в затвора? Или някой друг? Та тия пари, на всеки с мозък им е ясно, за какво са.

преди 11 минути, miro20 написа:

Тези които пречат на градивното в България са червената мафия и такива като теб които им пригласяте.

ЕЙ, АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МЕ НАРЕЧЕШ ЧЕРВЕНА МАФИЯ И МЕ ОПРИЛИЧИШ С ТЯХ, ЩЕ ТИ ТЕГЛЯ НЯКОЯ МАЙНА НАИСТИНА!

преди 11 минути, miro20 написа:

За Тръмп и изборите в САЩ не знам защо толкова се вълнуваш . чак се пениш бих казал :) Промяна в тяхната политика няма да има.

Промяна в тяхната политика няма да има, ама ще има промяна в твоята тролска политика!

преди 2 минути, AntiAlGor написа:

Излишно е да спорите с тоя.

Ама аз ще престана по някое време да споря с него. 

току що, Кико написа:

Нещо бъркаш нещата. Аз през комунизма не съм бил пълнолетен. Така, че няма какво да грабя. 1992-ра се уволних от казармата и тогава всичко бе заграбено от американската паплач. и като казвам американска паплач, имам предвид и оная паплач, дето симпатизираше на Америка в ония години и на Запада като цяло. За мен проблемът са точно тия предатели, а не както ти ги наричаш, комунисти. Не, те не са комунисти. Те са чисто и просто предатели! предатели на българското, предатели на приятелите си, предатели на цялото нищо неподозиращо общество!

Тия за които говориш, за бивши комунисти. Ама нереализиралисе или некадърни и тъпи. Я виж Плевньо, ББ, Цачева, Кунева и сие, всички са били или комсомолски секретари, или доносници, или някакви други слагачи на БКП. :D А сега, са най-върли демократи. И тоя тук, точи лиги по Плевньо. 

И да допълня.. осъзнаваш ли че "просветлението " ти за кражби далавери и т.н.. са именно благодаение на тези инициативи и разследвания ?

Пак питам за ен-ти път - по ли добре би ви било ако нямаше такива инициативи на "злите НПО"-та, и никой нямаше да разбере нито за корупции... нито за смоазабравилис е кметове като Ценко Чоковци...  и за още хиляди случаи КОГАТО прокуратура и служби се СЕЗИАТ по такива журналистичекси рзследвания ?

Путинска органиация има ли направила нещо полезно в таиз насока ? освен помпозните инициативи за българо-съветска дружба ?

току що, AntiAlGor написа:

Тия за които говориш, за бивши комунисти. Ама нереализиралисе или некадърни и тъпи. Я виж Плевньо, ББ, Цачева, Кунева и сие, всички са били или комсомолски секретари, или доносници, или някакви други слагачи на БКП. :D А сега, са най-върли демократи. И тоя тук, точи лиги по Плевньо. 

Няма бивш комиунист. Има бивш и настоящ предател! 

преди 5 минути, Кико написа:

Промяна в тяхната политика няма да има, ама ще има промяна в твоята тролска политика!

И какво съм писал за Тръмп ? или за Хилари ?? че да има промяна ? какво ще ми припишеш този път ? :)

Някои твои комплекси относно американските избори ли ?  не благодаря...  :)

преди 5 минути, Кико написа:

ЕЙ, АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МЕ НАРЕЧЕШ ЧЕРВЕНА МАФИЯ И МЕ ОПРИЛИЧИШ С ТЯХ, ЩЕ ТИ ТЕГЛЯ НЯКОЯ МАЙНА НАИСТИНА!

Ми като говориш в унисон с тях, кой ти е виновен ? псуваш се сам себе си :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Не само, че обръщате внимание на Миро но и се дразните?? Питах ви защо?

Ами ще ти кажа. Близък човек почина днес, а тоя ми пълни главата с глупости! Ай бегай от тук бе дебелак! Ебати свинята! Върви малко се поразходи. 

! Не е за теб, постоянно си сменяш ника @Alex и Vanko. Не знам как ти се пише ника, сори. Прилича ми на някакъв таен шифър, дето никога не можеш да запомниш.

току що, Кико написа:

Ами ще ти кажа. Близък човек почина днес, а тоя ми пълни главата с глупости!

Ма ти си дошъл тука да го слушаш?!? Вече искате да се предпазите с блокировки от самите себе си! Справка най-долу темата!

преди 1 минута, Кико написа:

Ай бегай от тук бе дебелак! Ебати свинята!

И това с какво те направи по добър ?

преди 7 минути, miro20 написа:

И това с какво те направи по добър ?

Не, попитай ме кога ще стана лош!

преди 7 минути, Кико написа:

Не, попитай ме кога ще стана лош!

Не съм си и помислял дори че в такива моменти ще се сетиш за нещо българско и родно ....

Уви...  и колко показателно ....

И ткаива като теб ще ми говорят за "грабителите на България" .. . бла бла бла.... айде , не, мерси ...

преди 2 минути, miro20 написа:

Не съм си и помислял дори че в такива моменти ще се сетиш за нещо българско и родно ....

Уви...  и колко показателно ....

Не се сещам, защото пуснах химна на Русия в памет на човека, който си замина днес от тоя свят. Бе руснак, роден в България. 

И между другото, направил много повече за тая страна, от много други българи. Спасил е животите на много хора, защото и професията му бе такава...

преди 19 часа, miro20 написа:

не ЦРУ, а заедно с руснаците е обсъждана федерализация, но това не е някаква новина, а сравнително старо.

Долна лъжа. Дори и за Ирак имат план. Доунищожаване. 

http://vbox7.com/play:2e8ac643cc

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 59 минути, иноТ написа:

Долна лъжа. Дори и за Ирак имат план. Доунищожаване. 

http://vbox7.com/play:2e8ac643cc

Това че не знаеш не ти дава право да определяш като лъжа.

Както казах , и ще повторя, "новината не е нова а сравнително старо ' от февруари, при това съгласувано с Пу  :
http://www.monitor.bg/a/view/45410-Делят-Сирия-на-три-части

Цитат

Участниците в преговорите за уреждане на кризата в Сирия обсъждат възможността за федерализация на страната с цел съхраняване на нейното единството, съобщи Ройтерс, позовавайки се на източници в ООН.

Тази идея е подкрепена както от Запада, така и от Русия, а съответните предложения вече са изпратени на специалния пратеник на генералния секретар на ООН за Сирия

http://svetoven.pogled.info/iztok/news/72290/Lavrov-Rusiya-shte-podkrepi-federalizatsiyata-na-Siriya-ako-taka-reshi-narodat

Цитат

На 1 март бе съобщено, че близки до преговорите за решаване на сирийския конфликт сили разглеждат възможността за федерализация на Сирия. Тогава руският заместник-външен министър Сергей Рябков заяви, че конкретните модели за политическото устройство на Сирия в бъдеще трябва да се изработват в хода на междусирийските преговори.

http://bg.rbth.com/world/2016/02/26/dve-opcii-za-siriya-federalizaciya-ili-balkanizaciya_571105

Цитат

„На теория федерализацията на Сирия е възможен вариант. Страната е една разпокъсана формация от самото си начало

Брех че мЪнипулатор!

Тук някой въобще коментира ли темата? За това, което се случва в Сирия? За мен решението е едно. Колкото и жестоко да звучи - една ядрена бомба над саудитите и другите им дружки от емирствата и Даеш до няколко месеца умира. Израел, САЩ и Турция без саудитите (а Путин - онзи изверг Асад) ще спрат да хранят терористите и това е. Иначе светът е дяволско място вече и за съжаление следващата площадка на експеримента на Великите сили е Европа. Не виждам кога и как ще приключи всичко, но след конфликта ще има хиляди джихадисти без работа и без пари. Накъде мислите ще се насочат?Няма невинни в конфликта. Путин? Та той поддържа един главорез и сатрап, който не се колебае да избива своите собствени сънародници, за да се задържи. Путин пък с подкрепата си за Асад осъжда на смърт невинни руснаци и всеки атентат в Москва и в Русия, който ще последва, ще тежи на неговата съвест. Не, не е само Путин, който стреля по болници и училища. Извинява ли го това? Иначе даже и България се възползва от касапницата в Сирия и Ирак. Оръжия няма да им липсват. Всичко се връща. Само дето не на Оланд, саудитите, оръжейното лоби във Вашингтон, Лондон и Москва, а срещу обикновените хора. Това не е трета световна война. Това може да е края на света. Организиран, както всяка касапница от Великите сили.

"Ислямска държава" призова за джихад в Русия

Цитат

„Ислямска държава“ призова членовете на групировката да проведат джихад в Русия в деветминутно видео в неделя, предаде агенция Ройтерс, цитирана от "Фокус".

„Слушай Путин, ние ще дойдем в Русия и ще ви избием в домовете ви… О, братя водете джихад и ги убийте и се борете с тях“, крещи маскиран мъж, докато шофира в пустинята, в последните минути на клипа.

Видеото, което е със субтитри, показва също въоръжени нападения над бронирани автомобили и палатки.

Независимото потвърждаване на записа не беше възможно веднага, но той е публикуван в акаунт в Telegram , използван от въоръжената групировка.

А дали ще обявят джихад в САЩ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.