Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с овърклок на asus r9 290 directcu

Featured Replies

Едва ли има разумна причина да се клоква  топ карта . Ако ми покажеш  игра която да не тръгне  на макс настройки  ше ти кажа евала. Клок се прави когато искаш нещо много старо  да  поработи 1-2 месеца  докато си купиш новите части.  На твоя компютър дето е купен преди 1 седмица и е с последния чипсет ,процесор и видео  да клокваш е лапешка работа. Силно се съмнявам да си по-умен от инженерите на Асус  и да си мислиш ,че картата ти може да се клокне още 50 % примерно. Проблема е със ЗКУ -то  а не с картата. 

игри дето секат колкото щеш и некадърници дето ги правят също... "с две леви ръчички не се правят игрички" сега куцо и сакато прави игри и не му дреме как вървят... едно време такава беше lada racing club - сечеше на доста яки карти като се появи...

• Автор

Благодаря на всички, които ми помогнаха, и най вече на Джони примерен потребител :)

И аз се начетох на глупостите на момче от HAT Team,което нищо не разбира от хардуер,ама това няма общо с проблема на Роки.

Много сериозно се радвам за това, не виждам да си помогнал с нещо в темата, а само хейт. Ти какво би направил с дадените от автора данни в нейното начало. Да не би да си врачка?

Много сериозно се радвам за това, не виждам да си помогнал с нещо в темата, а само хейт. Ти какво би направил с дадените от автора данни в нейното начало. Да не би да си врачка?

Питай него,поддържаме връзка на лични.

Питай него,поддържаме връзка на лични.

Нямаше от къде да зная, но това не ти дава право да ме обиждаш.

"видеото на паметта"... Боже, днес не само в този форум се начетох на толкова мозък изпляскан в коментари от пловдивчани,  че вече не се чудя що ще сте столица на културата за 2019г.

Хайде да не говорим за обиди и простотия^ и кой къде вижда помощ.

Хайде да не говорим за обиди и простотия^ и кой къде вижда помощ.

Това съм го писал на автора на темата. Аз също можех да се включа към нейният край и вече като имам нужната информация да дам компетентен отговор, а не да трябва да тегля инфото с ченгел от клавиатурата му(както се е налагало при развитието и на негови предишни теми). Много е лесно така наготово. А той, както и в предишните му теми, в началото пусна почти никакво инфо, все едно не е чел важните теми в раздела как се пита(примерно Как правилно да питаме за конфигурация или компоненти. или Crystal Sphere Error 404 или Kак да задаваме правилно въпроси или Как да разберем с какъв хардуер разполагаме? и защо тук не може да се помогне, ако се задава селски въпрос от типа: "Какво й има на жената на братчеда Мара, от село "Малки извор?", даже без да се уточнява в кое от селата с име "Малки извор" в България, живее Мара.

Да не споменавам първоначалната тематика за проблем с клок на картата, която се превърна в проблем уж с виждането на обема на видеопаметта. Ти за отговора на кой въпрос ме кориш?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Това съм го писал на автора на темата. Аз също можех да се включа към нейният край и вече като имам нужната информация да дам компетентен отговор, а не да трябва да тегля инфото с ченгел от клавиатурата му(както се е налагало при развитието и на негови предишни теми). Много е лесно така наготово. А той, както и в предишните му теми, в началото пусна почти никакво инфо, все едно не е чел важните теми в раздела как се пита(примерно Как правилно да питаме за конфигурация или компоненти. или Crystal Sphere Error 404 или Kак да задаваме правилно въпроси или Как да разберем с какъв хардуер разполагаме? и защо тук не може да се помогне, ако се задава селски въпрос от типа: "Какво й има на жената на братчеда Мара, от село "Малки извор?", даже без да се уточнява в кое от селата с име "Малки извор" в България, живее Мара.

Да не споменавам първоначалната тематика за проблем с клок на картата, която се превърна в проблем уж с виждането на обема на видеопаметта. Ти за отговора на кой въпрос ме кориш?

Добре, Sliderum, за първи път сглобявам пц и не разбирам много, какво да правя не съм професор.

Добре, Sliderum, за първи път сглобявам пц и не разбирам много, какво да правя не съм професор.

Чети. Има милион теми във форума в това число важни. Такива за сглобяване, такива за събиране на нови конфигурации за различни бюджети и с различни изисквания. Има теми за овърклок на всички видове компоненти, които се поддават на такова действие, също и за оверклок на такива, които не се поддават :) Нова тема се пише когато не е намерена, след старателен преглед, информация която да те удовлетворява. Пита се това което не си успял да намериш или да разбереш, в теми сходни с тази която си решил да пуснеш, и се пита така както е обяснено в показаните от мен важни теми, за да не караш хората които разходват времето си да окажат помощ, да се правят на врачки и гадателки,  които да трябва да хвърлят боб или да гледат на карти таро, за да получат нужната им информация.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.