Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

Поздрав с една от любимите групи:

Вярно ли това ти харесва !!!

Има някой не могат да правят музика ама поне на визия го докарват ама тука ...

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вярно ли това ти харесва !!!

Има някой не могат да правят музика ама поне на визия го докарват ама тука ...

Ти да не забрави, че си в идиотската тема?

Тука не оценяваме хората по външност, а по онова, което е невидимо за очите.

Ти да не забрави, че си в идиотската тема?

Тука не оценяваме хората по външност, а по онова, което е невидимо за очите.

Тя тая с тоя нос няма как да остане невидима за очите. Инстинкт кака. Трябва да си пазим очите.

Мани майтапа ама за мен лично тия си губят времето с тая музика. Не знам какво им харесваш че чак и любима група ама за темата става.

Иначе не правя разлика между двете теми. Навсякъде празни приказки.

Колев, къде си? Пак ли си по жени? :bubblegum:

Ами, по жени - я дакинито у Белгия :P

Донесоха ми снощи един "франкенщайн" за преинсталация. Голям зор с тия антики. С два харда, единия изгорял, BIOS-а не разпознаваше USB клавиатури и пипнах една настройка, с 512 SDRAM /смятай колко е древен/ та имах една плочка 512 и му добавих и се занимавах с него до 23:00. ОС, програми, драйвери, определени стари игри искаха..абе, всеки луд - с номера си.

Спокойни почивни дни, бандюги ;)

753819.jpg?v=0

Тя тая с тоя нос няма как да остане невидима за очите. Инстинкт кака. Трябва да си пазим очите.

Мани майтапа ама за мен лично тия си губят времето с тая музика. Не знам какво им харесваш че чак и любима група ама за темата става.

Иначе не правя разлика между двете теми. Навсякъде празни приказки.

Изабел, има хора, за които опаковката е по-важна от съдържанието. При мен е обратното. Може би затова виждам невероятен чар в дългия нос на една жена, изпълнена с богато съдържание. Стилът е трип хоп, не е поп музика, така е, не се чувствай длъжен да харесваш нещо, което не ти допада, но остави правото на други хора да се чувстват докосвани от музиката на дългоноска.

Хубав уикенд на всички идиотчета!

Изабел, има хора, за които опаковката е по-важна от съдържанието. При мен е обратното. Може би затова виждам невероятен чар в дългия нос на една жена, изпълнена с богато съдържание. Стилът е трип хоп, не е поп музика, така е, не се чувствай длъжен да харесваш нещо, което не ти допада, но остави правото на други хора да се чувстват докосвани от музиката на дългоноска.

Хубав уикенд на всички идиотчета!

:eiffel::vacation1::wors: :wors: Извинети, извинети парчетата са много яки ама аз като не разбирам... Убедихте мъ !

И на тебе хубав уикенд кака.

Дау последните 2 седмици беше само за игра с близки стопове. Сега очаквам известно време да става за малки дълги позиции без стопове. До следващото сриване. И така нанататък. Тъй я виждам търговията в близко бъдаще.

А, и малките дълги, които остават на загуба при сривовете да не се затварят, защото така или иначе тренда е нагоре.

Дау последните 2 седмици беше само за игра с близки стопове. Сега очаквам известно време да става за малки дълги позиции без стопове. До следващото сриване. И така нанататък. Тъй я виждам търговията в близко бъдаще.

А, и малките дълги, които остават на загуба при сривовете да не се затварят, защото така или иначе тренда е нагоре.

Каза ли нещо?  :D

Да не играйте на мълчанка. Който проговори е идиот.

Ми, запили са се някъде като идиоти. Нали е уикенд.

Аз съм тука бре - вас ви няма :rolleyes: Хапвам си кисело мляко..Човек като остарее, оставя алкохола и минава на мляко.

https://www.youtube.com/watch?v=yZp8k4kxfHo

2. Идиотска им работа

Моментна снимка на Скепса и Глади по трасето към Индия. Не знам дали е от Фантастико, но е импресионантен.  :D

Funny-Jokes-of-the-Day-9.jpg

Аз съм тука бре - вас ви няма :rolleyes: Хапвам си кисело мляко..Човек като остарее, оставя алкохола и минава на мляко.

https://www.youtube.com/watch?v=yZp8k4kxfHo

При мен малката е окупирала телевизора и си е пуснала някъв филм с пингвини и Джим Кери, който съм гледала, та се чудя ко да правя.

Приемам идеи.

Funny-Jokes-of-the-Day-9.jpg

Ако в края на годината събереш всички презервативи, който си използвал, и успееш да направиш автомобилна гума от тях, с гордост можеш да я наречеш GOODYEAR

• Автор

Аз съм тука бре - вас ви няма  :rolleyes: Хапвам си кисело мляко..Човек като остарее, оставя алкохола и минава на мляко.

Само кажи къде го оставяш  :wink12:

Ми, запили са се някъде като идиоти. Нали е уикенд.

Ти пък как надуши ?  :ohmy:  Все повече ми харесв :mark: аш.

Дакини/мохинито била срахотна спортистка бре. Браво на момичето! :P

http://vbox7.com/play:7d33d41939

Колев, ти спортуваш ли или само спиритуваш?  :tongue2:

Ти пък как надуши ?  

Фърлих боб, поручик.  :D

Ще си легна аз да позяпам малко ТВ..

Ето до какво води употребата на кисело мляко.

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

• Автор

Фърлих боб, поручик.  :D

Защо толкова официално  :huh:

Ето до какво води употребата на кисело мляко.

До какво ??  :ohmy:

Хаидучето и Ванко май са свършили работата щом се губят и още не могат да се нарадват един на друг. Пу да не им е уроки.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Хаидучето и Ванко май са свършили работата щом се губят и още не могат да се нарадват един на друг. Пу да не им е уроки.

''Срещнали се на полянка
прабългарин и славянка.
Цуни-гуни, вади-тури - 
народили чукундури,
хем крадливи, хем е...ливи,
хем и страшно завистливи!''

Радой Ралин
  • Автор

Който го може ... го може.

Който го може ... го може.

Аве то тяхното малко като латино сапунка беше. Но важното е края. По едно време си викам тия май нищо няма да свършат. Е ма на опровергаха ми очакванията. Ша си хвърля кетапа за врачка и ще предам длъжността на някой де по ги чува тия работи.

Тя една работа не стане ли от ряз "добър ден булка дай пу*ка" после я камилата я камиларя.

До какво ??  :ohmy:

До кротки, предпенсионни вечери с кофичка кисело мляко пред телевизора. :tongue2:

Аз отивам да си правя йога упражненията за здрав сън и гладка кожа :shy11: , а след това се отправям към страната на Морфей.

Лека и мека на купонджиите!

5532_93-year-old-woman-is-the-worlds-old

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.