Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

одобрявам. само патката, ако може, да е без мушкато ша ва замола. :tongue2:

За къде патка без мушкато !!! То се подразбира че са комплект (дупе и гащи).

Мушкатото ша го хванеш да готви а само патката какво ша я правиш ? И ако има някой прасенце за коледа и на него ша му резне тиквата докато е там.

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

За къде патка без мушкато !!! То се подразбира че са комплект (дупе и гащи).

Мушкатото ша го хванеш да готви а само патката какво ша я правиш ? И ако има някой прасенце за коледа и на него ша му резне тиквата докато е там.

мен не готвенето ме притеснява, колкото процесите, които евентуално може да последват.

все пак някои газове могат да бъдат смъртоносни.

окей, майтапа на страна.

аз на Жоро съм му вярна. шъ го чакам, ако трябва, до края на дните си!

Ейй, кой за квот си мисли :P Нали се готви патешко със зеле бре моме...

Мани го ти фона и се вгледай в същността на картината. Това лютеници, буркани, зелки (остави ги тия предлози за фон)... дай да си казваме нещата с истинските имена. Тука не сме малки деца.

аз на Жоро съм му вярна. шъ го чакам, ако трябва, до края на дните си!

Мале ти ми разби всички планове ! Как можа ???

Мале ти ми разби всички планове ! Как можа ???

Сега само да не си строшиш екрана и на другия телефон.  :tongue2:

/Днес ти четох латино сериала. /

Това не го чета на телефона. Ша ми съсипеш ти лаптопа.

Паля кайта и идвам. Такива лютеници де само ми тежат няма да товаря. Само платинената Visa мисля че ще е предостатъчна.

Това не го чета на телефона. Ша ми съсипеш ти лаптопа.

Паля кайта и идвам. Такива лютеници де само ми тежат няма да товаря. Само платинената Visa мисля че ще е предостатъчна.

Окей, ама мини преди това да вземеш Жорката, Скалата, Колев, Реджо, Хайдучката и Вълчето. 

Щом ти е платинена визата, не би следвало да те затрудни много, ммм? :mark:

Окей, ама мини преди това да вземеш Жорката, Скалата, Колев, Реджо, Хайдучката и Вълчето. 

Щом ти е платинена визата, не би следвало да те затрудни много, ммм? :mark:

На мен ли се падна честта да съм официален спонсор ! То ако е така по добре да помъкна бурканите и шишетата. По добре направи график и под ред ама така не ми е рентабилно.

тцъ, не угадахте, уважаеми, тънката ми мисла, но понеже си беше многозначителна и многопластова, ви е простено. :D

виж хайдучката как веднага зацепи.

Аз пък за мушкатото въобще не се бях сетил.

Дубре, тогава ще дойда с патока, без патката :P и много лютеница 3100.m600.jpg

На мен ли се падна честта да съм официален спонсор ! То ако е така по добре да помъкна бурканите и шишетата. По добре направи график и под ред ама така не ми е рентабилно.

Изабел, ти ми идваш прекалено расов.

Земеш, без да искаш, ми направиш и на мен дете, се чудя на тия дърти години кво ша правя. 

Ти, докато изплатиш алиментации на доминиканските дечурлига, няма да ти остане за побелгийчените.  :D

Изабел, ти ми идваш прекалено расов.

Земеш, без да искаш, ми направиш и на мен дете, се чудя на тия дърти години кво ша правя. 

Ти, докато изплатиш алиментации на доминиканските дечурлига, няма да ти остане за побелгийчените.  :D

Ти не ме притесняваш. Нали си самостоятелна и независима с около 4к евро месечни постъпления. Де едно там и две. С едно хубаво белгийско име и хората ще му пълнят банковата сметка (това само съм го чувал от един наш сънародник по твоите ширини кака не знам дали е вярно, силно се надяван да е така ако стигнем до деца  :) ) Ама с доминиканските как ще се оправям акъла не ми стига честно.

Пффф тук ебати секса станал.Отивам аз да апна в едно кръчме на близо, па като се върна ако съм трезв ша ви нагледам.

Дан збременейте до тогава ей :angry:

Ае бай........за сега :scared:

Пффф тук ебати секса станал.Отивам аз да апна в едно кръчме на близо, па като се върна ако съм трезв ша ви нагледам.

Секса в нета не се брой. Хубавото му е че само си плащаш интернета и нищо повече. Виж при реалния секс там какви разходи са ...

Спокич, деца няма да правим, шъ пратим Скепса до Фантастикото за ония, предпочитаните презервативи, дето не ти правят лоша карма.

Да ти е сладко!

Секса в нета не се брой. Хубавото му е че само си плащаш интернета и нищо повече. Виж при реалния секс там какви разходи са ...

Аз бавно загрявам на предложения за сех, били те и по нета. Мое направиш още някое и друго дете, докато стопля, че ми предлагаш сех. Но като каже Колев " лютеница" и вендага си мисля за сех.

Аз бавно загрявам на предложения за сех, били те и по нета. Мое направиш още някое и друго дете, докато стопля, че ми предлагаш сех. Но като каже Колев " лютеница" и вендага си мисля за сех.

Бабешки работи. Сега заради теб няма да си сменям тактиката и да вкарвам в речника си и в багажа лютеници и буркани.

И без това не си рентабилна. Едно добър ден само и ще ми стъпи на 2000 евро пътни, след това не ми се смята...

Оставам ви и отивам да направя един кайт. Идеален вятър ми се обадиха на пожар.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Оф, аз откога ти говоря за тая лютеница..лютеница..лютеница.. :P  ама ти не загряваш..

https://www.youtube.com/watch?v=Np_Y740aReI

Лека ви нощ, другарки и другари! https://www.youtube.com/watch?v=wePdM8xjhJE

• Автор

То лесно се стига. Първата пряка в ляво, после втората вдясно и след това все направо и си при мен.

Ма първо шъ има фейсконтрол на вратата - без лютеница домашна ни тъ пускам. :tongue2:

Е, тя лютеницата на фейса ли ще е ??? И ти ще я облизваш ???

Отивам да варя ЛЮТЕНИЦА-А-А-А !!!

Отивам да варя ЛЮТЕНИЦА-А-А-А !!!

За вас плажове няма ли ! Гледайте народа какво прави в тая люта зима.

16082040722_009e132ab9_b.jpg

Покарахме най накрая след три месеца суша кайт. Чак летния си кайт изкарах понеже беше добро вятърчето.

Отивам като на сватба (без нищо), екипа ми подготвен гледам дъската я няма. На момента почнах да споменавам майки и бащи. Бегом до вкъщи че я бях прибрал при мене нали като няма вятър я разхождам с джета да не ръждясва и съвсем изключих. Та изгубих половин час. После като се върнах вятъра падна като амортизиран от работа уй. Пак майки и бащи... но Господ ме погледна накрая с доброто око и засили вятъра.

Хайде и един поздрав от един български емигрант, лютеница ще варя ако остане време за сега маам банани.

16082105192_4eaeb5a22a_b.jpg

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор

За вас плажове няма ли ! Гледайте народа какво прави в тая люта зима.

Вие у ред ли сте ?? Що ли питам.

Вие у ред ли сте ?? Що ли питам.

Това риторичен въпрос към пишещ в тая тема ли беше !!!?

То кой е у ред в днешно време ?

• Автор

Това риторичен въпрос към пишещ в тая тема ли беше !!!?

То кой е у ред в днешно време ?

Не - мисли на гл ... клавиатура.

А на мен к'во ША ми четеш?  :cupid:

Добро утро

Никъф плаж. Не съм ходил скоро, но знам че туй време на Шкорпиловци не става за плаж. Чисто логически го извеждам, за да не се разкарвам.

добро утро идиотчета

усмихнат ден

:P

img_75051_497939_l.jpg

А на мен к'во ША ми четеш?  :cupid:

Бърнс?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.