Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

Адаш дай да го изядем туй бабе-като филийка с лютеница раишли :D

Съгласен :P както съм изгладнял..Уж ядох а пак ми се е*е..опа, исках да кажа - пак ми се яде..

Ти почваш от единия край и аз от другия..

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мечтайте си, мечтайте си, аз отивам да гледам "Хобит the battle of 5 armies". :tongue2:

Приятна ви вечер и ако не се засечем тия дни - весели празници на всички!

Мечтайте си, мечтайте си, аз отивам да гледам "Хобит the battle of 5 armies". :tongue2:

Ейй, да беше си признала, че хобит-а искаш :rolleyes:

Приятно изкарване на празниците!

Туй от всички Хобити е най-разочароващата серия :tongue2:

Сори, че ти казах, ма да не кажеш, че не съм те предупредил.Приятно гледане :P

Бърнс?

Няма да откажа!  :mark:

А аз с какво да се реванширам?  :rolleyes:

• Автор

Ух, каква тишина е настанала тук. Да не са ви емнали жените по магазините и да преживявате, че сте направили голямата грешка да им дадете кредитните си карти? :-))))

Мойта я глътна банкомата - взеха си я от банката

аз искам да живея ей тука пък

ib1.jpg

Хич не знаеш какво да искаш.  :D

Ей, ша взема черпака от лютеницата и ша ви нашара китарите!  :mad:

И бой, бой, бой 

Е от 4 евро няма просто шанс дори и пицарията да е някоя в маалата дървена постройка със покрив от тръстика овен ако не е на парче. Но за 8 евро малка отрязана на 4 парчета може.  А сега дай да видим пица Hut в Белгия.

В ЮК пица от Pizza Hut е десетина паунда ...

Ей го туй пък са бий :(

Тъй ве бийте ма :black eye:

Подай пръст па ди ти изядат ......Че и ваща раута.Сърдя ви са...пък

7801360y.jpg

Сърдитко Петко - празна му ... филийката

Тцъ, на Жоро съм. Аз едно сърце имам.

Е па дай си сърцето на Жорко, па на мен друго :P

Дай си сърцето ...

Редактирах си поста, виж по-горе. Има линк. Нали си окей с холандския, там си живял все пак, поне менюто ша намериш, кака.

Ей как ме ядосваш. Защо ми даваш линкове на холандски ? Дай ми от извора. Хайде Санто Доминго (аз ти дадох пример с Bavaro където е туристическо и ценити и по принцип живота там е с 30-40% по скъп и ти казах с разнос по домовете)

http://www.pizzahut.com.do/comedor.htm курс евро към песо е 1/54  почват малките и постните от 6 евро и приключваме на 18.5 евро  (998 песо) голяма със всичко Super Suprema.

Дай ми сега пицария Hut в Брюксел ? Не спори като не си наясно. Много хора така като теб си мислят че със 100 евро ще живеят цял месец (ядът, пият и еват) и ще им слугуват ама истината е че със 100 евро докато се усмихнеш и ще се озъбиш.

Забележи само най долу в дясно където са безалкохолните че една 300мг бутилка с минерална доминиканска вода (тя даже и не е минерална) филтрирана от реката е 1 евро. кака ! А в супера е 0.20 евро ама говорим за най обикновена вода де в Бг я пиеш от чучура на чешмата.

Току що се връщам от супера,де е за народа да имаш идея кашкавал по зле от нашия навремето де му викахме Витоша 209 песо или 3.87 евро за 455 грама (една либра)

Ориз де расте тук навсякъде е 1евро за две либри (няма и килограм) не ме карай да влизам в подробности ама тук изобщо не е евтино както са те излъгали познатите ти.

Може би само бензина е малко по евтин ама малко.

п.п.Аве кака аз ти казвам че тук бананите са по скъпи де ги има във всяко поле ти си тръгнала да ми спориш. 5 песо е бройката и тука са едно 80% по малки като сорт от африканските (де са сто пъти по добри от тукашните) Така че 11 бананчета са едно евро.

Да не ти говоря за вносни плодове.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

добро утро идиотчета

winter765434.gif

ко туй бе Скалъ млекце ли

Добрио иютро.

7802265Y.png

Я! Скалата като бебе!

Няма да откажа!  :mark:

А аз с какво да се реванширам?  :rolleyes:

С разходка с яхта?

Алоу, моме, де изчезна сега..Уплаши ли съ от мен и адаша :P

10612965_700789756682718_839210610500723

Идиот, който джавка не хапе. Дай лапа!

Чи аз ощи съм си бебе :baby:

Ни съм кат тебете дрът :tease:

Е, дърта, ма колко да съм по-дърта от тебе? Кой месец си раждан?

Ей как ме ядосваш. Защо ми даваш линкове на холандски ? Дай ми от извора. Хайде Санто Доминго (аз ти дадох пример с Bavaro където е туристическо и ценити и по принцип живота там е с 30-40% по скъп и ти казах с разнос по домовете)

http://www.pizzahut.com.do/comedor.htm курс евро към песо е 1/54  почват малките и постните от 6 евро и приключваме на 18.5 евро  (998 песо) голяма със всичко Super Suprema.

Дай ми сега пицария Hut в Брюксел ? Не спори като не си наясно. Много хора така като теб си мислят че със 100 евро ще живеят цял месец (ядът, пият и еват) и ще им слугуват ама истината е че със 100 евро докато се усмихнеш и ще се озъбиш.

Забележи само най долу в дясно където са безалкохолните че една 300мг бутилка с минерална доминиканска вода (тя даже и не е минерална) филтрирана от реката е 1 евро. кака ! А в супера е 0.20 евро ама говорим за най обикновена вода де в Бг я пиеш от чучура на чешмата.

Току що се връщам от супера,де е за народа да имаш идея кашкавал по зле от нашия навремето де му викахме Витоша 209 песо или 3.87 евро за 455 грама (една либра)

Ориз де расте тук навсякъде е 1евро за две либри (няма и килограм) не ме карай да влизам в подробности ама тук изобщо не е евтино както са те излъгали познатите ти.

Може би само бензина е малко по евтин ама малко.

п.п.Аве кака аз ти казвам че тук бананите са по скъпи де ги има във всяко поле ти си тръгнала да ми спориш. 5 песо е бройката и тука са едно 80% по малки като сорт от африканските (де са сто пъти по добри от тукашните) Така че 11 бананчета са едно евро.

Да не ти говоря за вносни плодове.

Дибре, Изабел, в Домениканата е по-скъпо, от колкото в Белгия, успокой са, не искам да ти докарам инфаркт с туй слабото сърце твойто.

Дибре, Изабел, в Домениканата е по-скъпо, от колкото в Белгия, успокой са, не искам да ти докарам инфаркт с туй слабото сърце твойто.

Не ве кака. Нали каза че със се поизхвърлил малко че за това. Да те вкарам малко е реалния живот на страни от третия свят. Де там си мислите отивате на почивка , ядене, пиене и плащате с някакви дребни понеже заплатите ви в хиляди евро.

С разходка с яхта?

Оуууукеййййй!

7802349n.jpg

Иии както си мислех, темата е станала много комерсиална беее ???? :D

идиоти. 

:ass:

И то какви ....хубави идиоти!   :rolleyes:

Само дъртите са тъй любопитни.Ся обяснения щи давам :get out:

:ass:

Що сега така реагираш, начи...не само по-дърт, а и плешив си?:-))))))))

Що сега така реагираш, начи...не само по-дърт, а и плешив си?:-))))))))

Даже съм без зъби и с един крак.Абе ти що само спамиш тука-работа немаш ли си Ъ? Я беги да вариш боб, леща, сърми да правиш, пълнени чушки, ошаф...Безделничка такава :mad:

Даже съм без зъби

Верно, долавя се едно леко фъфлене, докато пишеш.

Ми, чакам Жорката са появи да му дам сърцето си... Като в оная песен на жоро михайлов ласт кристмас ай гейв ю май харт

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Верно, долавя се едно леко фъфлене, докато пишеш.

Ми, чакам Жорката са появи да му дам сърцето си... Като в оная песен на жоро михайлов ласт кристмас ай гейв ю май харт

Ку щеш килотите си му дай. Дъртофелници  :grimace:

За да приключите тоя спор ще ви кажа нещо. Мъжът е на толкова на колкото се чувства а жената на колкото изглежда. Аз съм на 24-25 точка.

Ку щеш килотите си му дай. Дъртофелници  :grimace:

Защо и се вързваш на евтините женски номера на кака?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.