Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

...Защо и се вързваш на евтините женски номера на кака?...

Ми дъртата скучае-ко да я прая :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми дъртата скучае-ко да я прая :D

Дърта ама се озърта ...

И тя душица носи и гледа да хване последния бг влак ...

Ку щеш килотите си му дай. Дъртофелници  :grimace:

Ми, голям мъж е той, няма друг такъв като него. Галантен, деликатен, конфеденциален, интелигентен, с чувство за хумор, оригинален, мистериозен, възпитан, добър, щедър, опитен, грижовен, мил, нежен, силен, уравновесен, цвленасочен, мъдър, ненатрапващ се, непретендиращ, естествен, непресторен, музикален, начетен, по душа поет, смел като орел, справдлив, внимателен, приятно луд, с богато въображение, кретивен, мъжествен с една дума.

Дърта ама се озърта ...

Бе ку питаш мене по би била рахат да дойте бри тебе у Домикана-та, ма как ша са упрайш с толко женуря не знам :speak:

пп.Ма те виждаш ли го бабето-кат са влюбИло в тоз идиот Жорко, та чак ума си загубило :D

Ми, голям мъж е той, няма друг такъв като него. Галантен, деликатен, конфеденциален, интелигентен, с чувство за хумор, оригинален, мистериозен, възпитан, добър, щедър, опитен, грижовен, мил, нежен, силен, уравновесен, цвленасочен, мъдър, ненатрапващ се, непретендиращ, естествен, непресторен, музикален, начетен, по душа поет, смел като орел, справдлив, внимателен, приятно луд, с богато въображение, кретивен, мъжествен с една дума.

Мда, жените живеят с мечтите, мъжете със спомените.

Е, това последното беше наистина плоско и гадно. Но явно толкова си можете.

Бе ку питаш мене по би била рахат да дойте бри тебе у Домикана-та, ма как ша са упрайш с толко женуря не знам :speak:

С теб ще се караме май, къде ме прати още от сега в Б група. Остави ме да поостарея още малко и когато младите почнат да не ми вързват тогава ще мисля коя баба да излъжа да ме пере и води под ръка до 00.

Е, това последното беше наистина плоско и гадно. Но явно толкова си можете.

:brick wall: :brick wall: :brick wall:

izabel тиху, че бабЕто са разсърди :hush:

Е сега Жорката вече ако не почерпи за всичките тези интервенции де му въртим тука с теб пък на.

На изродския черен фон де сме ние, кака ще си каже Жорката е направо златен.

нема ядосвате мохинито ей делибаши

:smash:

Е сега Жорката вече ако не почерпи за всичките тези интервенции де му въртим тука с теб пък на.

Той циция бре.Ща почерпи друг път.

Па то за фона-некои сме си идиоти по рождение.Ко да прайш-съдба.

Халал да и Жорката на бабЕто.Не знае ко изтръва с назе.

Ша я ядосваме ...пък :clown:

Ти я кажи до къде я докарахте с Ванката. Човека бан отнесе заради теб и ако още му се правиш на умна ще се караме и с теб.

Той циция бре.Ща почерпи друг път.

Вярно ли ? Смятах да му пращам paypal сметката си. Безплатен обяд няма. Ама ти ме хвърли в тревоги.

Тогава кака да черпи за мен няма разлика. Приемам и евро няма проблем.

...Човека бан отнесе заради теб...

...Вярно ли ? Смятах да му пращам paypal сметката си. Безплатен обяд няма. Ама ти ме хвърли в тревоги.

Тогава кака да черпи за мен няма разлика...

Ми то заради жени кво очакваш.Само неприятности братче.

Верно я! Ма ако чакаш и от кака почерпка-най много да те вкара и тя в кошарата и с двата крака.

На жени вяра нямай :nono:

Продължавайте да плюете по жените, продължавайте. То това е българска национална черта плюенето. Чудя се по какво тогава се отличавате от онези, които станаха причина за тази тема.

Ми то заради жени кво очакваш.Само неприятности братче.

Верно я! Ма ако чакаш и от кака почерпка ...

Ясно ша мажа филии и аз с лютеница и ще чакам по добри времена. От тук пара няма да падне. Май пак за пореден път ще разчитам на себе си.

Продължавайте да плюете по жените, продължавайте. То това е българска национална черта плюенето. Чудя се по какво тогава се отличавате от онези, които станаха причина за тази тема.

Ама ти нас за турци ли ни помисли. Щом е българска черта не трябва да те учудва. Кака ти много на сериозно ги вземаш тия форуми май !

Честно да ти кажа аз се събудих с около три часа по рано днес и добре се забавлявах, не ми се гледаха филми. Но след малко трябва да ставам и да тръгвам по задачи че децата не ги интересува че нямаш пари и питат за подаръци а трябва да се работи макар и преди Коледа.

А, янлъш си. Те ти се натискат. Е, не могат като Жоро, ама и Жоро не може като мене. 

Колев, ти да мълчиш !!!

... по какво тогава се отличавате от онези, които станаха причина за тази тема...

Аз съм идиот натюрлише.Не се правя.По туй са различавам аз...

Ти я кажи до къде я докарахте с Ванката. Човека бан отнесе заради теб и ако още му се правиш на умна ще се караме и с теб.

:ohmy:

що ма бъркаш с Черен Петър уе

Те ти се натискат.

Тя не кълве на нищо. Нито на секс партита (оргии) нито на карибски оферти ...

Каза ни го в прав текст- не ставате и това е. Губите си времето аз съм на Жоро на него съм му се клела във вярност.

Ще го мислим как да излезем от кризата Ренджо.

:ohmy:

що ма бъркаш с Черен Петър уе

Нещо да не съм изпуснал ?? Тук да не се е завъртял любовен триъгълник ?

Нещо да не съм изпуснал ?? Тук да не се е завъртял любовен триъгълник ?

хах да бе осмоъгълник

:lol6: 

бъзикат са с бабката у филми ма вкарват

ама поне безобидни - за разлика от едни други филми дет ма навряха

• Автор

Здрастиии, бандата !!!   Напоследък пак съм в движение и нет - ту има, ту няма. Ама и вие бая сте отхвърлили

Верно, долавя се едно леко фъфлене, докато пишеш.
Ми, чакам Жорката са появи да му дам сърцето си... Като в оная песен на жоро михайлов ласт кристмас ай гейв ю май харт

Зех тЪ Радке, зех тЪ - дет казваше лирическия герой в една друга тема, упс ... пиеса.

За да приключите тоя спор ще ви кажа нещо. Мъжът е на толкова на колкото се чувства а жената на колкото изглежда. Аз съм на 24-25 точка.

Защо и се вързваш на евтините женски номера на кака?

Дърта ама се озърта ...

Стара чанта, ама лачена - мачкан лак.

М-даааа,  :mark:  това са част от качествата ми ... По-добрата част. Има и други, ама тях не ги афиширам - показвам ги на четири очи и само по веднъж. Втори път не искат да ги гледат.

Шъ пУчерпя бе, що д'ън пУчерпя - само ми елате.

Не златен - платинен с диаманти и тук-там камъни Сваровски.

А, янлъш си. Те ти се натискат. Е, не могат като Жоро, ама и Жоро не може като мене.

Колев, ти да мълчиш !!!

Прав си, вярно е - всеки си може неговото. Другото е имитация.

...Здрастиии, бандата !!! ...

...Зех тЪ Радке, зех тЪ...

Здраси Жоре.

Уффф вече са успокоих , че се появи, че мохиканова луднала по тебе и кат та нема чак пощръклява.

Сега вече шса опна да си полегна спокоен.

Ае приятна почивка и на вас.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.