Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

Ух, каква тишина е настанала тук. Да не са ви емнали жените по магазините и да преживявате, че сте направили голямата грешка да им дадете кредитните си карти? :-))))

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми не ! Само идиот може да даде кредитна карта на жена !!!

Ми не ! Само идиот може да даде кредитна карта на жена !!!

Е, твойта нали е платинена, няма да обеднееш много. Пък и цените в Домениканата не са като в Белгия да получаваш гърчове от тях.

Е, твойта нали е платинена, няма да обеднееш много. Пък и цените в Домениканата не са като в Белгия да получаваш гърчове от тях.

Моята има лимит на месец. Няма да обеднея много но ще ми остане лош спомен. Обаче забелязвам не си в крак с цените. Някой май те е излъгал че в Доминиканска е еФтинко. Виж в България и Белгия си е евтино спор няма. Ама тука чак французи и англичани се хващат за главата от цени гринговците явно са по запознати и знаят че да отидеш на почивка е скъпо .Местните махат банани и ориз (пак по скъпи от цени в Бг, забележи бананите са по скъпи тук) ама иди ти и си поръча в нормален супер маркет килограм месо или някъде в що годе нармална пицария пица и пак ела да сравняваш цени. На един нашенец де дойде от Англия като му казаха 50 евро за две пици да му ги докарат пред вратата и му прилоша. Е все пак беше в Баваро.

Така че имаш нет и не пиши неща дето да вкарваш аудиторията в заблуждение че някой вземе ти повярва.

баси пиците

сигур са с трюфели

баси пиците

сигур са с трюфели

Споко. Домашно приготвена пица с лютеница е доста по еФтин вариант и поне знаеш какво ядеш.

Споко. Домашно приготвена пица с лютеница е доста по еФтин вариант и поне знаеш какво ядеш.

Колев де си бе

давай лютеницата

:D

Организирам секс парти на 28.12.1014 от 00:00 часа.Събитието ще се състои на Градския стадион гр.Русе под съпровода на ФТТ "Найден Киров"

Моля желаещите за участие да си носят сапуни и кърпи.

Благодаря.

Организирам секс парти на 28.12.1014 от 00:00 часа.Събитието ще се състои на Градския стадион гр.Русе под съпровода на ФТТ "Найден Киров"

Моля желаещите за участие да си носят сапуни и кърпи.

Благодаря.

Суинг или всеки идва самостоятелно и каквото намери. Любоф от пръв поглед. Някакви възрастови ограничения че да не попаднете под ударите на закона няма ли да има ? Горната граница също трябва да има че ...

Моята има лимит на месец. Няма да обеднея много но ще ми остане лош спомен. Обаче забелязвам не си в крак с цените. Някой май те е излъгал че в Доминиканска е еФтинко. Виж в България и Белгия си е евтино спор няма. Ама тука чак французи и англичани се хващат за главата от цени гринговците явно са по запознати и знаят че да отидеш на почивка е скъпо .Местните махат банани и ориз (пак по скъпи от цени в Бг, забележи бананите са по скъпи тук) ама иди ти и си поръча в нормален супер маркет килограм месо или някъде в що годе нармална пицария пица и пак ела да сравняваш цени. На един нашенец де дойде от Англия като му казаха 50 евро за две пици да му ги докарат пред вратата и му прилоша. Е все пак беше в Баваро.

Така че имаш нет и не пиши неща дето да вкарваш аудиторията в заблуждение че някой вземе ти повярва.

И нямате нормални заведения, където само местните ходят на по-нормални цени?!

За курортите ясно, че режат глави, но едни приятели скоро се върнаха от там и докладваха друго. :P

На тях им беше евтинко.

Иначе тука една пица в нормална пицария, най-евтината е 18 евро.

Оф, аз откога ти говоря за тая лютеница..лютеница..лютеница.. :P  ама ти не загряваш..

https://www.youtube.com/watch?v=Np_Y740aReI

О йеее, Колев, баба Мадона ли е тва?

Те ти и на теб един по-здрав:  :D

Е, тя лютеницата на фейса ли ще е ??? И ти ще я облизваш ???

Отивам да варя ЛЮТЕНИЦА-А-А-А !!!

И? Свари ли я?  :D

За курортите ясно, че режат глави, но едни приятели скоро се върнаха от там и докладваха друго. :P

На тях им беше евтинко.

Ще ти го кажа направо. Ако дойдеш да живеш тук и получаваш белгийската си заплата определено ще си затегнеш колана. Ще ти стигнат разбира се но няма да живееш както си свикнала до сега.

Обиколил съм цяла Европа (без Англия) вярвай ми тук е по скъпо. Интернета ти е под ръка за каквато и да е справка ако ще и за имоти в еднакви категории.

аз искам да живея ей тука пък

ib1.jpg

Суинг или всеки идва самостоятелно и каквото намери. Любоф от пръв поглед. Някакви възрастови ограничения че да не попаднете под ударите на закона няма ли да има ? Горната граница също трябва да има че ...

Никви ограничения барт ми.Всичко е free  :P Пали джета и идвай.

Никви ограничения барт ми.Всичко е free  :P Пали джета и идвай.

Щом е без ограничения не съм много ентусиазиран да ти кажа честно. При такава свобода не съм свикнал. Харесват ми на мен възрастовите ограничения понеже няма вероятност да попадна на застаряваща лелка. Направи едно ограничение и сложи за дамите ограничение 18-24 години и да не са раждали и може да се замисля сериозно.

... Направи едно ограничение и сложи за дамите ограничение 18-24 години...

Ми наще баби идиотки тук ко ша ги прайм :speak: Аз тях го правя-дан останат недоклатени, па ти....счупи ми хатъра начи.

За назе младите пичове ша организирам отделно парти  :wink12: Ма туй не го казвай тук на бабЕтата :hush:

На тях им беше евтинко.

О йеее, Колев, баба Мадона ли е тва?

Те ти и на теб един по-здрав:  :D

И? Свари ли я?  :D

Благодаря, моме! Ама тя сварена - ако я опиташ, ще си оближеш пръстите... ;)

Ще ти го кажа направо. Ако дойдеш да живеш тук и получаваш белгийската си заплата определено ще си затегнеш колана. Ще ти стигнат разбира се но няма да живееш както си свикнала до сега.

Обиколил съм цяла Европа (без Англия) вярвай ми тук е по скъпо. Интернета ти е под ръка за каквато и да е справка ако ще и за имоти в еднакви категории.

Трипадвайзър изплю, че пицата е между 4 и 8 евро пък: http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g147289-d1100722-r179280144-Pizza_Hut-Santo_Domingo_Santo_Domingo_Province_Dominican_Republic.html#REVIEWS

Ми наще баби идиотки тук ко ша ги прайм :speak: Аз тях го правя-дан останат недоклатени, па ти....счупи ми хатъра начи.

За назе младите пичове ша организирам отделно парти  :wink12: Ма туй не го казвай тук на бабЕтата :hush:

Ей, ша взема черпака от лютеницата и ша ви нашара китарите!  :mad:

Ей, ша взема черпака от лютеницата и ша ви нашара китарите!  :mad:

Ко ми са караш ве :( Той izabel не ви ще.Аз за вазе мисля, парти да ви организирам -ти ми са караш :(

Благодаря, моме! Ама тя сварена - ако я опиташ, ще си оближеш пръстите... ;)

Колев, забрави вълшебната думичка бе! Кажи "лютеница". От твоята уста звучи някак специално. ;)

Ко ми са караш ве :( Той izabel не ви ще.Аз за вазе мисля, парти да ви организирам -ти ми са караш :(

Ай не се прави и на теб ти се е дояло агнешко, видех аз, с цайсите съм.  :tongue2:

Отписахте ни на бърза ръка, все едно, братче, трябва се готвим за гробища егати!

Е от 4 евро няма просто шанс дори и пицарията да е някоя в маалата дървена постройка със покрив от тръстика овен ако не е на парче. Но за 8 евро малка отрязана на 4 парчета може.  А сега дай да видим пица Hut в Белгия.

Колев, забрави вълшебната думичка бе! Кажи "лютеница". От твоята уста звучи някак специално. ;)

домашна лютеница..едро смляна..от хубави червени домати и пиперки, вкусни патладжани и голееми моркови... :P

облизваш ли се, а... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=NCZuYS-9qaw

ей дъртофелник

:hit:

Е от 4 евро няма просто шанс дори и пицарията да е някоя в маалата дървена постройка със покрив от тръстика овен ако не е на парче. Но за 8 евро малка отрязана на 4 парчета може.  А сега дай да видим пица Hut в Белгия.

Айде де. Колко струва? https://www.pizzahut.be/nl/restaurant

Ето още в тази връзка на английски: http://caribya.com/dominican.republic/budgeting/

Малко се поизхвърли, Изабелски, признай си.  :D

ей дъртофелник

:hit:

А така! Фрасни го и ти да му дойде акъла.  :D

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Айде де. Колко струва?

Ето още в тази връзка на английски: http://caribya.com/dominican.republic/budgeting/

Малко се поизхвърли, Изабелски, признай си.  :D

Ти ако гледаш оферти по нета ... те са за да идват туристи кака. Където е нормално за живеене цените са вълк и мечка.

Аз никога не съм видял в нета доминиканско гето дето 80% от цялата страна е гето.

А така! Фрасни го и ти да му дойде акъла.  :D

а не ша го гледам

на 41 години млад пич бил оле мале добре бе

:lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.