Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

Честита и от мен с каничка кафе и мъничко махмур.

Кака отивам да си режа вените с брадва или да си блъсна колата. Ти да видиш ...

Аз като ти разправям чтъ обичЪм да ти е на съвестта после ако имаш такава.

Сичките сте еднакви знаех си аз ама все си викам тоя път ще е различно ... деЦки влакчета на ужасите и ценизми !!! Това какво беше ? Яде ли се ?

Бе, не дойде ли таз Коледа и при тебе бе?

Ай бегай да раздаваш подаръци на децата па ти, не се ослушвай! 

Весело, душата!  :*  :bday6:  :champagne1:

Ей, имаш да разправяш, не забравяй! Весела Коледа, слънце!

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тежка нощ изкарах - 

:whist:

Бравос, само така!

И аз до 4 сабаалем, ама пусти навик, събудих се още в 7, въртях се до 9.30, нервирах се, че не мога повече да спя и станах да си направя кафе, егати! Лапето още кърти сладко. Като се събуди, започваме да разопаковаме. :D

Какво ти донесе дядо Коледа на теб?  :wub:

Бе, не дойде ли таз Коледа и при тебе бе?

Ай бегай да раздаваш подаръци на децата па ти, не се ослушвай! 

Раздал съм почти (без малко) 100 евро на майките им. Нямам възможност да ходя със всяко по отделно да му купувам дранкулки. Така че да знаеш един ден за нашето (в бъдеще говоря) колко ще пратя. Да не се сърдят че едната такъв скандал ми направи тук де съм дал на едното с 1000 песо повече (19 евро) и се стигна до въпроси от сорта дали най съм го обичал него ! Откачих направо а то беше че нямах дребни и трябваше да дам три банкноти по 2000.

1 TB HDD WD My Passport usb 2.0 & usb 3.0 supported  :shy11:

А на тебе?

:no-no:

Каза ли нещо?  :D

Раздал съм почти (без малко) 100 евро на майките им. Нямам възможност да ходя със всяко по отделно да му купувам дранкулки. Така че да знаеш един ден за нашето (в бъдеще говоря) колко ще пратя. Да не се сърдят че едната такъв скандал ми направи тук де съм дал на едното с 1000 песо повече (19 евро) и се стигна до въпроси от сорта дали най съм го обичал него ! Откачих направо а то беше че нямах дребни и трябваше да дам три банкноти по 2000.

Малий, Изабел, направо ми стана жал за теб!

външен хард, душата - WD My Passport Ultra

Бравос, сам ли си го избра?

На мен Колев и Жорето ми пратиха лютеница. :ph34r: А Скалата хапчета за критическата.  :D Изабел иска ми подарява дете, ма това ше е сигурно за следващата Коледа.  :clown:  

+1

Пари за подарък е добро решение, особено ако не знаеш от какво има нужда човека на който се подаряват и отделно ти спестява много време за обикаляне по магазините.

Бравос, сам ли си го избра?

Преди 2 месеца имаше въпроси за хард и аз без да искам съм им дал насоки. Днес разбрах, че всичко е било проучване. Ама нали съм идиот...  :ph34r:

До скоро, идиотчета. Аз отивам малко на гости!   :rolleyes:

Малий, Изабел, направо ми стана жал за теб!

Изабел иска ми подарява дете, ма това ше е сигурно за следващата Коледа.  :clown:  

Патя от главата си Кака

Стига употребява тая дума подарява и подобните и синоними че ще ми дойде много и ако във форума продължавам да я чувам.

Замествай с по подходящи къде може поне както в случая. Виж например "правя" или правим !

• Автор

На мен Колев и Жорето ми пратиха лютеница. :ph34r: А Скалата хапчета за критическата.  :D Изабел иска ми подарява дете, ма това ше е сигурно за следващата Коледа.  :clown:  

Който каквото има/може, важното е да е от сърце.

Децата са с предваригелна заявка и срок на доставка 9 месеца. :baby6:  :baby5:  

Патя от главата си Кака

Не само ти - всички сме така.

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО / ЧЕСТИТА КОЛЕДА - който както го възприема.

Не мога да ви обърна много внимание, че има още от списъка  :santa5:

Весели празници на всички идиотчета. Аз ще отлитам  :halloween7:  че ме замоткахте и за малко да стане Christmas impossible (за някой в края на списъка).

ps. Не се чудете на транспорта - елените се измориха, пък туй ми е останало от Halloween.

• Автор

И да не ревете като някой ...

santa-01.jpg

Честито Рождество Христово, приятели!

Наздраве! Продължаваме с руска водка Пять Озер и сок портокал :)

напихте ли са бе

под елхата ли сте

ляляляля

:cheerleading2:

http://vbox7.com/play:efe33d74

На мен и без да пия ми е добре.

Купих си едно китайско барбекю от ламарина 0.4мм ли микрона ли и го сглобявам. Май само със свински пържоли ще мина.

На мен и без да пия ми е добре.

Купих си едно китайско барбекю от ламарина 0.4мм ли микрона ли и го сглобявам. Май само със свински пържоли ще мина.

ма ти верно ли не пийш

:ohmy:

ма ти верно ли не пийш

А трябва ли ?  Естествено че не пия, мразя да мириша на джибри. Имам силна непоносимост към алкохоли и цигари отделно.

• Автор

напихте ли са бе

под елхата ли сте

ляляляля

:cheerleading2:

нЕ-Е-Е-Е-Е    :champagne1: аз съм трезвен

ма ти верно ли не пийш

Аз пък пия, но не се напивам .  :cheers:  :cheers:  :cheers:

А трябва ли ?  Естествено че не пия, мразя да мириша на джибри. Имам силна непоносимост към алкохоли и цигари отделно.

ами женките ти те поркат ли а

Аз също не пия (вече)...

Дълга история...

ами женките ти те поркат ли а

Ще ти го кажа направо ако искаш ми вярвай. Нямало е жена покрай мен де не е спряла цигарите (имах няколко де се криеха от мен като пушат) и намалила алкохола до 50гр. само веднъж седмично.

• Автор

Ще ти го кажа направо ако искаш ми вярвай. Нямало е жена покрай мен де не е спряла цигарите (имах няколко де се криеха от мен като пушат) и намалила алкохола до 50гр. само веднъж седмично.

Че то 50 милилитра и то седмично - те поемат повече алкохол само от парфюмирането  ;)

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Че то 50 милилитра и то седмично - те поемат повече алкохол само от парфюмирането  ;)

Това го изключих. Таман вече повод да ограничим и тия разходи до минимум. Ще сложа праг на алкохола 10гр. седмично сумарно на двете субстанции.

Алкохол и парфюм.

Та в тоя ред на мисли един виц.

Един мъж бил цяла нощ при любовницата си. След това, късно през нощта, тръгнал да се прибира, но миришел яко на женски парфюм. Преди да се прибере минал през кварталната кръчма, изпил три големи ракии и се прибрал. На врата жена му го вижда, подушва го и му казва:

- Прасе такова. И десет женски парфюма да си сложиш, пак ще те разбера, че си пил някъде....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.