Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

Това е, защото в кръчмите вече не се пуши.

А, да се пушеше да видим нямаше ли да замаскира миризмата. ;) 

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Това е, защото в кръчмите вече не се пуши.

А, да се пушеше да видим нямаше ли да замаскира миризмата. ;) 

В кои кръчми не се пуши след 21 часа ?? В ресторантите и по-квалитетните заведения може би, но в кръчмите ...

Но и за другите места са му намерило колая - "Частно парти" ... ac512e4266dba40f1c754699e76b5785.gif

Ще ти го кажа направо ако искаш ми вярвай. Нямало е жена покрай мен де не е спряла цигарите (имах няколко де се криеха от мен като пушат) и намалила алкохола до 50гр. само веднъж седмично.

мали ти си баси гестапото уе

що не оставиш хората да си живеят както им е кеф а

мали ти си баси гестапото уе

що не оставиш хората да си живеят както им е кеф а

Всеки има право на избор и приоритети. Пистолет на главата не съм сложил на никоя.

Аз слагам ли ти правила в твоя личен живот? Задължавам ли те с нещо ? Така е със всички. Как може да съм със жена де пуши по кутия цигари на ден, ми усмърдява дрехите и въздуха в къщата и гледа само как да пресуши бутилка алкохол да си убий мъката или щото я кефи. Еми с мен няма как да стане този филм.

Всеки има право на избор и приоритети. Пистолет на главата не съм сложил на никоя.

Аз слагам ли ти правила в твоя личен живот? Задължавам ли те с нещо ? Така е със всички. Как може да съм със жена де пуши по кутия цигари на ден, ми усмърдява дрехите и въздуха в къщата и гледа само как да пресуши бутилка алкохол да си убий мъката или щото я кефи. Еми с мен няма как да стане този филм.

ама как си противоречиш само

ти им въвеждаш правилата както на теб ти изнася, пък те се крият да пушат нали

той твоя един сериал не филм ама играй си си

имах за малко таквоз нещо дето ми дава тон у живота - познай повече дали имам цербер

• Автор

ама как си противоречиш само

ти им въвеждаш правилата както на теб ти изнася, пък те се крият да пушат нали

той твоя един сериал не филм ама играй си си

имах за малко таквоз нещо дето ми дава тон у живота - познай повече дали имам цербер

Хайдуче, я Остави тия цербери и ела - ще почерпя по едно питие, ще изпушим по една-две цигари. Ама вече не съм на 20-тина км, а на същите х10.

Ето виждаш ли? Имаш избор и си без цербер. Твоите приоритети са да може да си пиеш и пушиш и никой не ти налага обратното. В това виждаш смисъла на живота си така го живееш.

Жорка ще те разлюби другата !!! Недей така, тия работи на лични.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Хайдуче, я Остави тия цербери и ела - ще почерпя по едно питие, ще изпушим по една-две цигари. Ама вече не съм на 20-тина км, а на същите х10.

а така

ето един да ме ареша такваз каквато съм а не да ме моделира по свое подобие

:*

Ето виждаш ли? Имаш избор и си без цербер. Твоите приоритети са да може да си пиеш и пушиш и никой не ти налага обратното. В това виждаш смисъла на живота си така го живееш.

баш тъй

съобразявам се с обществото, но личното пространство пушек и водка хъхъ

:P

а така

ето един да ме ареша такваз каквато съм а не да ме моделира по свое подобие

:*

То има много де така ще те харесат защото така им е по добре на хората но за това сме хора и всички сме различни то ако бяхме еднакви нямаше да е интересно. Както при социализма всички да са еднакви.

баш тъй

съобразявам се с обществото, но личното пространство пушек и водка хъхъ

:P

Бах мама му не я ли излекува тая мъка.

То има много де така ще те харесат защото така им е по добре на хората но за това сме хора и всички сме различни то ако бяхме еднакви нямаше да е интересно. Както при социализма всички да са еднакви.

аз при социализъма късно станах еднаква

научих цигарите зарад обществото да не ми се смеят че съм изостанала пък

:lol6:

Бах мама му не я ли излекува тая мъка.

то на мен не ми мъка да пуша и пия

научих цигарите зарад обществото да не ми се смеят че съм изостанала пък

Вярно ли се хвана на това евтино клише което се лансираше усилено по него време.

• Автор

Вярно ли се хвана на това евтино клише което се лансираше усилено по него време.

Зависи по онова време на какъв акъл и години е бил човек.

Зависи по онова време на какъв акъл и години е бил човек.

Ми тя Хайдичето ми е кака с няколко години а щом аз не съм се хванал ...

п.п. Опсс забравих че те в Софето всички се смятаха за една идея по, по, от прованса.

• Автор

Ми тя Хайдичето ми е кака с няколко години а щом аз не съм се хванал ...

п.п. Опсс забравих че те в Софето всички се смятаха за една идея по, по, от прованса.

Айде-айде - аз като съм от дълбоката провинция, пък си пафкам от 81-ва (за първи път съм запалил 77 - 78-ма)

е ко да ми се смеят ли

то не бях само аз де

ама аз упорито с още една съученичка решихме да пропушим и тъй

на малка Стюардеса от 50 стотинки се научихме - навряхме се у един вход не ме питай де ми беше кухата тиква после

ама вече гълтах

• Автор

то не бях само аз де

на малка Стюардеса от 50 стотинки се научихме - навряхме се у един вход не ме питай де ми беше кухата тиква после

ама вече гълтах

И аз такива - ама плевенска Стюардеса, софийската беше кофти.

ама вече гълтах

:D :D

Жоре аз 200км дистанция ще ги взема за час при подобна реклама.

то на теб нали един секс само ти останал та сичкото гълтане към него минаваш

• Автор

Напоследък изобщо не мисля за всички видове секс, пък и реших да съм възпитан - затова си замълчах.

Пък и ... Дакинито/мохинито ...  :beat:  или поне ще се обиди (което е същото)

то на теб нали един секс само ти останал та сичкото гълтане към него минаваш

Мъже ... върти го, сучи го и накрая за секс ставало дума.

Напоследък изобщо не мисля за всички видове секс, пък и реших да съм възпитан - затова си замълчах.

Брей то Белгинито като ги писа там ония всичките качества за теб (около половин страница пост) де аз съм ги слушал само в приказки за принцове ще вземе да излезе права май !!!

Добрутро.

7805760D.png

Денеска ша плющя само плодове кумай, че нещо мноу са разширих-ша зема а литна вече.

Туй ората не сме като ората да знайти!

Аз вече ей тъй както съм седнал апнах некоя друга круша. Ма не от прекаляване с едене и пийенье, ми щот ми се доядоха круши сабален. Те последните от таз годишните.

Споко, не съм ревнива.

Мъже ... върти го, сучи го и накрая за секс ставало дума.

Брей то Белгинито като ги писа там ония всичките качества за теб (около половин страница пост) де аз съм ги слушал само в приказки за принцове ще вземе да излезе права май !!!

Мхм, поне от мъже разбирам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.