Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация бюджет 1300 лева

Featured Replies

• Автор

Не взимай нищо, на което пише Thermaltake. Пълни боклуци са.

Изказваш се съвсем без да знаеш ;) Термалтейк са измислили топлинните тръби...

Никак не са боклуци,просто някои не си струват парите.

• Отговори 106
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Повечето захранвания на Thermaltake имат много по-добри и качествени алтернативи. Специално за кутиите не знам, но повечето им захранвания са зле.

• Автор

Така,избрах общо взето конфигурацията,та може някоя по-евтинка 970-ка да предложите,ако успеем да направим далаверата с ДДС-то смисъл може и от друг магазин,търся сравнително тиха и хладна,защото ще я клокна,засега съм се спрял на EVGA 2.0 ACX и Gigabyte Windforce 3X,обаче не G1 модела,защото ми идва много скъп....Ако не направя далаверата с ДДС-то си остава Windforce-а,или ако е без ДДС Inno3D iChill 2X ми изглежда добра...Palit Jetstream също го имаме като вариант,ако Gigabyte Windforce-а не влезе в кутията N200,цялата далавера с ддс-то излиза 30-40 лева по-евтино,което би било добре,защото от жар ще съм 70 лева над бюджета,което леко ме притеснява.

• Автор

Крайна цена 1 273,73 лв.

Промяна в плановете и ще давам още пари,голфа се счупи,а сме в Германия и "Кемал най-добрия" не се знае колко пари ще иска за съединител,та идеята е да играя лига тези 2 месеца до Март с вграденото видео,а след това да взема 370х,380,960 или 285Х,285,което си заслужава най-много за 350-400 лева,защото и други пари чаках,но се оказа,че не можело е момента.Ще се стремя да ги взема без ДДС,а ако не от жар с някаква отстъпка,то се оказа,че за хардовете била 25 ,за процесорите 20 и различно...

Редактирано от monicho (преглед на промените)

• Автор

вас ис капут,вас ис капут 700 евра,минавам на broadwell направо извинете за загубеното време...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.