Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

• Автор

За Протокола - баланса е нещо много важно  :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

За Протокола - баланса е нещо много важно  :)

апсолютно

иначе Вселената ще се катурне

• Автор

апсолютно

иначе Вселената ще се катурне

А ние не можем да позволим подобно нещо  :)

Леле, спасяваме Вселената - чувствам се като Брус Уилис  :biggrin:

Леле, спасяваме Вселената - чувствам се като Брус Уилис  

смяяяяяяяяяяяяятайййй :biggrin:

Големи балансьори ще излезете, ей ...

Слънцето при мен е в процес на изгряване. Трябва да ставам и да мисля как да си оправя телефона рано рано че снощи си го изкарах на него.

Една спокойна неделя която мина само във гледане на сериали и накрая пусти му женски създания де нямат работа и се ровят по NAS-a и да намерят една снимка и веднага във фейса. Само като видях какво съобщение ми влезе в телефона и екрана му стана на сол.

Леле, спасяваме Вселената - чувствам се като Брус Уилис  :biggrin:

Той пасти да яде. Тука Вселената се спасява не някаква Земя.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Слънцето при мен е в процес на изгряване. Трябва да ставам и да мисля как да си оправя телефона рано рано че снощи си го изкарах на него.

Една спокойна неделя която мина само във гледане на сериали и накрая пусти му женски създания де нямат работа и се ровят по NAS-a и да намерят една снимка и веднага във фейса. Само като видях какво съобщение ми влезе в телефона и екрана му стана на сол.

не разбрах къде са се ровили? :rolleyes:

• Автор

смяяяяяяяяяяяяятайййй :biggrin:

Емм, трябва да почнем да спасяваме и телефони, мисля аз  :rolleyes:

Емм, трябва да почнем да спасяваме и телефони, мисля аз  :rolleyes:

как? да спираме съобщенията?

не разбрах къде са се ровили? :rolleyes:

В домашния ми сървар. Тия андройди и тоя сървар не ги знам как си комуникират ама веднага им излиза някаква папка в менюто при снимките и ми разглеждат една част от сървара без да им иска парола. Направо съм откачил.

как? да спираме съобщенията?

От женски интриги спасения няма още. То аз разбрах най накрая. Вече интригата беше налице. Просто засегнатата страна ми се обади и ме попита какво правят наши снимки във фейса публикувани от трети лица ! То мен ми е все тая ама оная вече е в сериозна връзка с една рашка и ония ако разбере може да се ядоса за миналото и и да спре крана,. Такива ти ми работи от хора без работа. Питам я и що (интригантката) ? Ми извинявай !!! Баси отговора !!!

В домашния ми сървар. Тия андройди и тоя сървар не ги знам как си комуникират ама веднага им излиза някаква папка в менюто при снимките и ми разглеждат една част от сървара без да им иска парола. Направо съм откачил.

ама не се научи и ти да си "прибираш" нещата на отделна памет

От женски интриги спасения няма още. То аз разбрах най накрая. Вече интригата беше налице. Просто засегнатата страна ми се обади и ме попита какво правят наши снимки във фейса публикувани от трети лица ! То мен ми е все тая ама оная вече е в сериозна връзка с една рашка и ония ако разбере може да се ядоса за миналото и и да спре крана,. Такива ти ми работи от хора без работа. Питам я и що (интригантката) ? Ми извинявай !!! Баси отговора !!!

намерила е твоя снимка с предна връзка и я е сложила във фейса си ли? Това защо? :ohmy:

Не разбрах точно какво е станало. НАСА е влизала в компютъра на Изабел или Изабел е влизал в компютъра на НАСА... :D

намерила е твоя снимка с предна връзка и я е сложила във фейса си ли? Това защо? :ohmy:

Ааа! Разбрах! То почти като НАСА станало... :lol6:

Не разбрах точно какво е станало. НАСА е влизала в компютъра на Изабел или Изабел е влизал в компютъра на НАСА... :D

Ааа! Разбрах! То почти като НАСА станало... :lol6:

не ми било НАСА а най ми било домашния сървър изабелов :rolleyes:

не ми било НАСА а най ми било домашния сървър изабелов :rolleyes:

Разбрах, разбрах... По-голяма щета са му нанесли. Разправии с бивши... :D С НАСА-та щеше да се разбере някак си... :whist:

така

един компютърен гений да се яви по желание за да не се налага да посочвам с пръст

търси се клавиатура безжична за коледен подарък за динозавър2

след дълбок размисъл и проведени консултации с динозавър1 последно реших да е това

Разбрах, разбрах... По-голяма щета са му нанесли. Разправии с бивши... :D С НАСА-та щеше да се разбере някак си... :whist:

ама хем знае в какъв филм живее и ......... сървъри........

ама хем знае в какъв филм живее и ......... сървъри........

Ми не могат да го разделят. :)

п.п. Тя бившата, като се е хванала с тоя новия си, не му ли е казала, че си е имала Изабел в живота. Все пак има и дете.

п.п.п. Започнах да му изпускам спатиите... :D

Най-хубаво да си стои на кайта и да си гледа кефа, ама той на - все се вре във филми... Стабиуен...

ама не се научи и ти да си "прибираш" нещата на отделна памет

Имам аз цял кодиран диск ама къде съм правил някакви бързи бекъпи на снимките си от един стар телефон и съм ги забравил в някаква поддириктория. И понеже сървара разхвърлен и не сортиран и виж какво става,

Е как защо ! Защото така.

Женска логика върви я разбери !!!

Вас само бой и еване ви оправя. Ама като че ли първото по дава резултати. Второто не съм го сякъл в гората за да амортизирам за щяло и нещяло след всяка разправия.

Е как защо ! Защото така.

Женска логика върви я разбери !!!

ще ме прощаваш, но това си е чиста проба малоумие

да си качуриш на стената снимки на гаджето си с бившата му :no-no:

и явно те е тагнала щом бившата те е видяла

Вас само бой и еване ви оправя. Ама като че ли първото по дава резултати. Второто не съм го сякъл в гората за да амортизирам за щяло и нещяло след всяка разправия.

Ми уточнявай им ги тия неща бре, човек... Може да се надяват жените... Ба ли га... :D

• Автор

Бе кво са някакви си триста хиляди, дето ти висят, щом като влезеш тука и можеш да умреш от смях с Изабеловите неволи  :lol6:

После данъчните да си чакат от умрял писмо  :biggrin:

ще ме прощаваш, но това си е чиста проба малоумие

да си качуриш на стената снимки на гаджето си с бившата му :no-no:

и явно те е тагнала щом бившата те е видяла

Не ги разбирам за тези тагвания. Фейс аз нямам. Мен на whatsapp ме зарадваха. Тя никаква снимка най обикновено селфи пред огледалото ми в старата къща. Ама колкото да стане интрига върши работа.

Не ги разбирам за тези тагвания. Фейс аз нямам. Мен на whatsapp ме зарадваха. Тя никаква снимка най обикновено селфи пред огледалото ми в старата къща. Ама колкото да стане интрига върши работа.

е, добре, как тогава бившата ти е видяла снимката от стената на настоящата? Или и следи профила а новата ти не си е направила профила частен и всеки може да си зяпа селфитата и, или двете са приятелки във фейса което пак е супер странно

Бе кво са някакви си триста хиляди, дето ти висят, щом като влезеш тука и можеш да умреш от смях с Изабеловите неволи  :lol6:

После данъчните да си чакат от умрял писмо  :biggrin:

бе, мани то страшен филм

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Тя никаква снимка най обикновено селфи пред огледалото ми в старата къща.

Въй! Тва ти. Със селфи... :clown: Мяу-мяу-мяу... :D Те за тва не могат да те разделят... :D

бе, мани то страшен филм

Не ги разбираш, защото мислиш на друго ниво... :P

• Автор

Аз друго не разбирам, майни я наща женска логика, ама що си го изкара на телефона с твойта желязна мъжка логика бе човек  :rolleyes:

Ся хем телефона прецакан, хем файда никаква, хем интригата така или иначе е на лице, смс-са също.

Кво ти трябваше да мъчиш телефона  :D  :D  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.