Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

М'че то и ас не прая. Ма нали съм мангасар, що да прая.

Ти кат оня, дето спрял да пие, защото и една не можел да изтърпи, пък като започнел да я вижда двойно и тройно - направо се плашел... :D

Ше им се тормозя на проми... прому... абе на просмуканите думи.

А за полисладолет както ще кажеш, м?! :shy11:

И това е нищо, а аз се сещам за един дето се беше анонсирал като (цитирам го) "горд притежател на простата". За зла беда, тази тема си замина заедно с темата за же точките и сексовете и други алабализми инак юнака беше много интересен, да не кажа даже забавен да се чете...

Точно този не го помня, но в секс темите имаше доста интересни попадения, а и там нали всички са суперкомпетентни - беше много интересно да се чете...

Добро утро! :)

Изпратих мъжете. Изкарах едни паприковани пилешки крилца за печене. Сега се чудя ще си надвия ли на мързела за един крем карамел или да се захващам с чистене...

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

... 

Изпратих мъжете. Изкарах едни паприковани пилешки крилца за печене. Сега се чудя ще си надвия ли на мързела за един крем карамел или да се захващам с чистене...

Чи ти не си остави опция за мързелиране. Или да правиш Крем Карамел (което си е работа) или да чистиш (което си е пак работа). И за какво въобще питаш, питам те ас? М?

П.П. Добрютрю и на теп...

Чи ти не си остави опция за мързелиране. Или да правиш Крем Карамел (което си е работа) или да чистиш (което си е пак работа). И за какво въобще питаш, питам те ас? М?

Първо го написах, после се усетих. Но пък следобеда ще си оставя време за активно мързелиране. От два до вечерта има ехеее колко време.

Аз пък заседавам вече :)

Заседавай! А аз за баланс се залежавам...

Първо го написах, после се усетих. Но пък следобеда ще си оставя време за активно мързелиране. От два до вечерта има ехеее колко време.

А не може ли от сутринта до вечерта да си мързелираш, а ако ти остане време да си хапнеш крем карамел?

Заседавай! А аз за баланс се залежавам...

А бе много съм залисана тия дни. Що си мислех, че Док вече го научиха и на всички срезове около дупето и трябва да си тръгва... Или е домашно заседание?! Баси. Много ме мъчите с това мислене рано сутрин. Но пък как питам, сякаш е животоспасяващо важно да не изпусна и да разбера... :lol6:

А не може ли от сутринта до вечерта да си мързелираш, а ако ти остане време да си хапнеш крем карамел?

Ето го! :D Не ме добута до сладолета онзи ден, ама с това предложение се съгласявам одмах... :whist:

... 

Ето го! :D Не ме добута до сладолета онзи ден, ама с това предложение се съгласявам одмах... :whist:

Днес съм официално в жалейка. Колешката излезе в отпуск до годината на края, а сладоледените запаси са на исход! Ще видим как ще я караме... Днес забраних да се правят неплодови сладоледи - това кафе, какао, шоколад - нема а пипна такова нещо.

П.П. Да поясня, ванилията, индришето и карамела минават за плодове! Трябва да занеса индрише...

шоколад - нема а пипна такова нещо

:lock::questions::eek: Е тук ме изгуби като последовател... :D

Лекинка от мен и приятен ден на вас :)

Лека, Дарко. Аз ставам да поработя домакиня... :shy11:

така

динозавър2 закаран на олимпиада по география

пазаруване в Кауфланд приключило

пазаруване на пазара приключило

хладилник и долап заредени с прехрана

първата пералня се е изпрала, сега ще простра прането

втора пералня заредена и копчето натиснато

динозавър2 още спи

аз вече се поизморих..........

Дядо Коледа ми донесе ъглов диван и килим.

Лошата новина е,че донесе дивана на части и категорично отказа да разглоби и извози стария,да качи по стълбите и да го сглоби новия, да пусне един прахосмук и да постели килима. :ph34r:

Това Дядо Коледите не са като едновремешните,едно време какви Дядо Коледи имаше... :help:

Дет' викат поръчаш му презервативи и той прати Снежанка да ти ги пробва.

С чаша вино , на дивана , детето гушнато до мен, гледаме "аз , проклетникът" по нова.

Жената каза, че ще ви го върне тъпкано :P

Рапорт даден :cheers:

P.s тази вечер най-сетне ще си спя в моето легло , до жена ми :)

Миткалото се прибрало, а?

P.s тази вечер най-сетне ще си спя в моето легло , до жена ми :)

А бе не е сигурно.

Имаш още време да сгафиш и да настъпиш котето...

А бе не е сигурно.

Имаш още време да сгафиш и да настъпиш котето...

и с котето на канапенцето на остъклената веранда хихихихихихих

той затова си взе газова печка за там хехехех

А бе я да дойде да разкаже заради него какви катастрофи стават из София, та да видиш ти...

да не са го надушили циганите и да са се юрнали след него? :ohmy:  :no-no:

Да си каже сам, аз не съм му говорител пък.

антифашистите са го набарали :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.