Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

• Автор

Днес нямало да се работи цял ден, поне така каза шефката.  :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, пак съм бляла някъде ас. Що останах с впечатлението, че шефката ви е платила кувертите. :shy11:

да, шефа плаща кувертите

но това не променя нещата :whist:

Днес нямало да се работи цял ден, поне така каза шефката.  :whist:

ние имаме два нотариуса да минаваме

естествено аз съм първа в офиса

Мен днес ме учат как , къде и колко дълбоко да режа за епизиотомия , както и други интересни нещица 

това е важно, да :)

Няма да се спи повече за днес май. Но това не ми пречи да се излежавам ...

Няма да се спи повече за днес май. Но това не ми пречи да се излежавам ...

колко е часа?

къде е Мериту? Намерих и сладолед:

1966674_591344461020813_6651375950225155

колко е часа?

04:49

п.п. Лягам и ставам с кокошките вече.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

е, то и аз си лягам в десет ама си спя като един пор до шест и половина

къде е Мериту? Намерих и сладолед

Решили сте с Дарко да ме изсладоледите вий... :D

п.п. А бе Доктора с кви неща се забавлява?! Баси. Дори не знаех какво е това и като го написах в гугъла - баси страхотиите...

п.п. А бе Доктора с кви неща се забавлява?! Баси. Дори не знаех какво е това и като го написах в гугъла - баси страхотиите...

много ценно е това щот после се шие лесно

ако не се направи много често се получават разкъсвания и тогава пада един шев, едно чудо................. не ти е работа

Решили сте с Дарко да ме изсладоледите вий... :D

то цял албум с такива сладоледени кули ама само една ти показах :D

то цял албум с такива сладоледени кули ама само една ти показах :D

Знаеш тиии... На час по лъжичка, за да им държи по-дълго време напрежението. Ще ме накарате посред зима да се предам. :clown:

Знаеш тиии... На час по лъжичка, за да им държи по-дълго време напрежението. Ще ме накарате посред зима да се предам. :clown:

недей че пак ще зависнеш на антибиотици

Накупихте ли вече подаръците. Аз още се моткам. В главата ми се въртят доста идеи, но все за подаръци за мен... :D

Накупихте ли вече подаръците. Аз още се моткам. В главата ми се въртят доста идеи, но все за подаръци за мен... :D

аз не

динозавър1 още не си е избрала книга

динозавър2 изобщо си няма идея какво иска

подаръците за катарците ги изпратих вече :whist:

аз не

Да ти кажа - предпочитам да дам парите и всеки да си купи това, което му е на сърце... Но пък ще се получи неприемливо. Все пак изненадата е гвоздеят, а не подаръка.

Да ти кажа - предпочитам да дам парите и всеки да си купи това, което му е на сърце... Но пък ще се получи неприемливо. Все пак изненадата е гвоздеят, а не подаръка.

динозавър1 не ми е проблем - тя иска винаги книга и ми посочва точно коя

обаче динозавър2 вечно не знае какво иска 

:lol6: :lol6: :angry22:

чшшш, темата е много сериозна

Пак гаднеете... :rolleyes:

А при мен спонтанно изскочи въпроса, а ако нямаш зъби и не си ги миеш... :P

Пак гаднеете... :rolleyes:

А при мен спонтанно изскочи въпроса, а ако нямаш зъби и не си ги миеш... :P

скучно ми е :shy11:

ако нямаш зъби се жабуриш, мхм :D

с ракийка най-добре

и си миеш зъбите отделно от устата :whist:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

скучно ми е :shy11:

Иди в темата за полигамията и моногамията... :D

Тя още при пускането е била тотално сбъркана като момичето не е правело разлика между полигамия и промискуитет, но пък снощи един юнак реши да я вдигне от праха от 2011г., защото бил впечатлен...

А то общо взето темата е загинала след три-четири подигравчийски поста и ебавки... :D

А да - имаше и още една нова тема, дето в първото изречение още авторът самосиндикално си заявява, че темата е малоумна и заради това я пуска в религиите... :D

И двете ги подминах обаче, защото там - а си гъкнал, а си попаднал под Речевия Ниагарски Водопад на някой изпуснат от Карлуково. :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Иди в темата за полигамията и моногамията... :D

Тя още при пускането е била тотално сбъркана като момичето не е правело разлика между полигамия и промискуитет, но пък снощи един юнак реши да я вдигне от праха от 2011г., защото бил впечатлен...

А то общо взето темата е загинала след три-четири подигравчийски поста и ебавки... :D

А да - имаше и още една нова тема, дето в първото изречение още авторът самосиндикално си заявява, че е малоумна и заради това я пуска в религиите... :D

И двете ги подминах обаче, защото там - а си гъкнал, а си попаднал под Речевия Ниагарски Водопад на някой изпуснат от Карлуково. :D

ам, съобщавай ги тези работи, де!

ам, съобщавай ги тези работи, де!

Ми! :D Снощи ти беше на банкет, а мен Дарко ме беше подложил на психическа обработка със сладолет... :D:whist:

Ми!  Снощи ти беше на банкет, а мен Дарко ме беше подложил на психическа обработка със сладолет... :D:whist:

тоз дето е луд наистина е луд - аз толкова дълги постове не чета. Че и шаренки. То само защото ми е загубил времето да му прочета поста заслужава да го претрепя :D

полигамията не мога да я намеря 

полигамията не мога да я намеря 

https://www.kaldata.com/forums/topic/175525-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%8F/#entry3009905

Пост № 10... Човекът бил твърдо полигамен... ;)

ъхъ, и е християнин :D

Мдааа... Междувременно сте дали повод на Анчето да пусне поне още три теми... Смученето на пръста на крака води ли до ампутация. Е, ужасни сте. Баси... :clown:

Мдааа... Междувременно сте дали повод на Анчето да пусне поне още три теми... Смученето на пръста на крака води ли до ампутация. Е, ужасни сте. Баси... :clown:

Пак се вреш в теми де нищо не разбираш !

Пак се вреш в теми де нищо не разбираш !

Няма бре. Седя си тука. Нямам работа там между професорите и до центите... Въобще не ти се връ. :biggrin:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.