Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

Днес се уча на счупвания.

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

така

динозавъра ваксиниран

другия динозавър уредени здравни

дори един брой безсмислен оглед осъществен

смятам че дори прекалено много свърших за днес

смятам че дори прекалено много свърших за днес

Прибирай се докато не си се преуморила !

Още ли си без екскурзовод от половин форум софиянци.

Аз пък се обучих за днес и мисля да направя едно-две кръгчета по тъй нареченият "център" тук :)

ъ, то па един центъъъъър..........

ъ, то па един центъъъъър..........

Стига пък и ти сега. Витошка туй онуй ... Кафе Хавана не знам има ли го още.

Стига пък и ти сега. Витошка туй онуй ... Кафе Хавана не знам има ли го още.

идея си нямам

идея си нямам

Ако беше за Джурджево опсс Гюргево много идеи ша ти дойдат. Ам за нашата столица си нямаш идея.

Ако беше за Джурджево опсс Гюргево много идеи ша ти дойдат. Ам за нашата столица си нямаш идея.

честно казано, се старая да я посещавам в много, ама в много, краен случай

с дървото съм почти готова

....

с дървото съм почти готова

Ади показвай за да ти се възхищаваме...

Прибирайте си инвентара, Док се учи да чупи  :D

Ти се крий, Доктора трябва да се упражнява на някой!

Ади показвай за да ти се възхищаваме...

това е много сериозен проект с който се занимавам от стана вече два месеца

намерих под едно дърво едно дървено куфарче

много старо и много омърляно

10431494_10205539110943413_4420690804662

естествено, си го прибрах веднагически

обаче когато нещо стане твое възникват така наречените Отговорности

та, куфарчето беше основно изчистено, измито, ошкурено, разкованите дъсчици бяха заковани по места, байцвано и лакирано

1505652_10205626134638951_87989602628048

през цялото време основния въпрос беше "Какво да стане това куфарче като порастне"

реших да стане куфарче-масичка - динозавър1 си го поиска да си прибира вътре лаптопа. Наглото хлапе си поръча двойно дъно даже И рисунка на вълшебно нощно небе на капака.

От продавалника се снабдих с крака, отрязах ги че бяха дълги, боядисах ги в златно, не ми хареса. 

150166_10205714903498117_692920227117505

Изшкурих ги с една телена четка от боята, състарих ги, байцвах ги и ги лакирах. Стана бижу.

1544428_10205771751599284_28718985177218

Та сега на ред е нощното небе на капака. След което ще се монтират краката, дъното ще се облицова с вата и ще се тапицира, като тапицерията ще се завърши със златни габъри.

и те така.................

и съм стигнала до под кривата вишна:

1013629_10205794269162209_55522753307546

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Браву! Вишната е раскошна! Само защо не китна куфера от вътрешната страна преди да рисуваш?

нарочно

да не би да си мислиш че нямам кит в къщата? няколко различни вида даже имам обаче реших да запазя основата такава.

Браво! emmi е пич! :yanim:

чай сега, има още доста работа

но върви добре

златните крака докато ги изчеткам ми се прецака ръката че се мазах три дни някакво мазило

а не става със шкурка защото е акрилна боя и няма махане

Хихихи... Искуство!

един вид, да се запази усещането за време :)

Ебахти деня, ебахти идиотите, ебахти простотиите...............................

Наздраве!

Ма много си ми бърз нещо с тес наздравици!

Наздраве :)

Наздраве, че си е ебало майката :D

Наздраве, че си е еб*ло майката :D

Няма ебало си е мамата. Гониш жените от къщата и си живееш щастливо с котката! Ние щи казваме наздраве :)

чай сега, има още доста работа

Браво на теб. Като гледам първоначалното състояние на куфара, не бих го взела и срещу заплащане. Това са моментите, в които се възхищавам на човешкия ентусиазъм, без значение какъв ще е крайният резултат.

Гониш жените от къщата и си живееш щастливо с котката! Ние щи казваме наздраве :)

Хъ-хъ-хъ... Дори и анонимен да е този пост, пак ще разбера, че е измислен от Дарко... :D

...

1544428_10205771751599284_28718985177218

...

"Панасоника" в дясно от чемоданчето арбайтен ли или е тургано, за да подсили винтажа?

Иначе веднага си представих какъв кинг ще съм, ако почна напред назад да се разхождам по вокзалите с този талашит. И ще ми е точно през фара, ако тълпите ме помислят за Бой Джордж изригнал от нафталина.

Браво на теб. Като гледам първоначалното състояние на куфара, не бих го взела и срещу заплащане. Това са моментите, в които се възхищавам на човешкия ентусиазъм, без значение какъв ще е крайният резултат.

след като приключа с куфара смятам да се заема с писалището - там ще е по-лесно. Лек шлайф, байц и лак на плота и малко работа с фурнира че се е отлепил и ще го залепя отново, като за целта фурнира внимателно се изрязва с макетно ножче и лепи с лепило за мебели

"Панасоника" в дясно от чемоданчето арбайтен ли или е тургано, за да подсили винтажа?

Иначе веднага си представих какъв кинг ще съм, ако почна напред назад да се разхождам по вокзалите с този талашит. И ще ми е точно през фара, ако тълпите ме помислят за Бой Джордж изригнал от нафталина.

Ще ме прощаваш но това си е куфарче от чисто дърво  :whist:

Панасоника, който се явява марка Лира 10, не е в употреба по предназначение. В интерес на истината дори не смея да го включа да не вземе да гръмне нещо. Взех си го от един апартамент и си го ползвам за шкаф. Напоследък наблюдавам едно повсеместно явление пребоядисване на стари мебеля с светли оптимистични нюанси посредством акрилни бои.  Ами, не съм фен......... Усещам го леко кощуствено даже.

Това отстрани в бялата кутия са плочи  - десет двойни албума под общо заглавие "Оnes upon a time" които бяха закупени от битака за скромните петдесет кинта и поставиха началото на колекцията ми от плочи. Естествено, се наложи да получа за рождения си ден и грамофон с цел прослушване на колекцията. Шаси Техникс, усилвател Пионер и тонколони Фишер. 

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.