Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

Взех си го от един апартамент и си го ползвам за шкаф.

Типично женска черта.

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

след като приключа с куфара смятам да се заема с писалището - там ще е по-лесно. Лек шлайф, байц и лак на плота и малко работа с фурнира че се е отлепил и ще го залепя отново, като за целта фурнира внимателно се изрязва с макетно ножче и лепи с лепило за мебели

Нещо като бродиране, но по мъжки... За това са ти здрави нервите. :)

"Панасоника" в дясно от чемоданчето арбайтен ли или е тургано, за да подсили винтажа?

Иначе веднага си представих какъв кинг ще съм, ако почна напред назад да се разхождам по вокзалите с този талашит. И ще ми е точно през фара, ако тълпите ме помислят за Бой Джордж изригнал от нафталина.

Не знам що си те представих като кинг, достолепно гледащ с погред, вперен в бъдещето и облегнат на тази маса:

10850298_10205408459509990_6264653548968

Нещо като бродиране, но по мъжки... За това са ти здрави нервите. :)

ауууу, бродирането ме изнервя на ента степен!

Типично женска черта.

мирси :)

че тук се скъсаха да ме изкарват пич

Не знам що си те представих като кинг, достолепно гледащ с погред, вперен в бъдещето и облегнат на тази маса:

искам да ти кажа че стакана на снимката е идеалната мярка - точно 200грама

Бях сигурен, че ще се включиш на снимката.  :hush:

Представи си това мезе колко стакана пие... :D

Бях сигурен, че ще се включиш на снимката.  :hush:

:shy11:

ползвам такъв за готвене - всичките ми рецепти са точно  с такъв стакан :whist:

Представи си това мезе колко стакана пие... :D

бедна ми е фантазията :D

От изкуство пак бутнахте темата към пиячка!

От изкуство пак бутнахте темата към пиячка!

Ми то и пиенето е изкуство. Другото е гнусно наливане.

Ми то и пиенето е изкуство. Другото е гнусно наливане.

Така ли му викат вече ! "Изкуство" !!! Големи изкуствоведи ще излезете пиянките.

Леле, пак пропускам... :speak:

Шефке пали мотора и се включвай !

• Автор

Шефке пали мотора и се включвай !

:lol6: бе аз с мотора съм лесна, ма гледам сватосваш народа по темите  :lol6:

Така ли му викат вече ! "Изкуство" !!! Големи изкуствоведи ще излезете пиянките.

Въобще не се залъгвам, че ти или който и да е се задълбочават върху скромното ми форумно присъствие до там, че да знаят дали пия и колко пия, но пък баш да ме причислиш към пиянките е прекалено... Както и да е.  :)

http://trinitypark.bg/news/new/pieneto-na-vino-e-izkustvo

:lol6: бе аз с мотора съм лесна, ма гледам сватосваш народа по темите  :lol6:

Е след такива сериозни намеци и токова искри и любоф. Да хващат последния влак. Лошо няма, просто морална подкрепа им давам. Но то си зависи от тях най вече ще свършат ли работа или само ще се канят на думи.

Аз мога да ги стимулирам ... ама ми е рано да се хваля ...  чакам пето ама няма да е калдата и този път.

• Автор

Е след такива сериозни намеци и токова искри и любоф. Да хващат последния влак. Лошо няма, просто морална подкрепа им давам. Но то си зависи от тях най вече ще свършат ли работа или само ще се канят на думи.

Аз мога да ги стимулирам ... ама ми е рано да се хваля ...  чакам пето ама няма да е калдата и този път.

Щастливец  :)

Завиждам ти, ама благородно  :whist:

...

Хъ-хъ-хъ... Дори и анонимен да е този пост, пак ще разбера, че е измислен от Дарко... :D

И що така? Само едно магаре ли се именува Марко и сал един Дарко ли пише тъй?

...

Остави стакана! Виш с какво е застлана масата! Удари един поглет и на това колко на ситно е нарязан лука! А наганта и папиросата са само допълващи щрихи в този своеобразен ретро вернисаж. Гледайки този натюрморт долавям сякаш на живо емоциите на уркана пуснат гуляещ в очакване на краснопузите да му почукат на врата... Даммм... Заманчивая лирика...

И що така? Само едно магаре ли се именува Марко и сал един Дарко ли пише тъй?

Ас не познавам друг Дарко, дето да пише тъй. :P

Добро утро!

Днес се очертава като ден за слушане на музика. :shy11:

Вие работите ли. Освен съботьора де... :)

Ас не познавам друг Дарко, дето да пише тъй. :P

...

А как пишат другите Дарковци? М?

...

Вие работите ли. Освен съботьора де... :)

Ас поръчах платката, поръчах и кутийката. Когато дойдат ше ида до магазина да им купя SSD и малко рамец. Тия дни ше си имам нова играчка :) Забележителното е, че е без грам въртящи се части и въпреки микро архитектурата са се сетили да добавят и WOL сървис. Муцинка! Следва да накопая от нейде два РДП Тин Клайънта и ще изфърля сите бандури от дома. Да живеят прогресът и днепро-ГЕС-сът! Амин...

А как пишат другите Дарковци? М?

Добре де. Единствен си и непофторим! :) Не знам как така направи поста ми на дроп-сърма, но аз пак мога да позная писанията на Дарко, дори и да не са подписани...

Ас поръчах платката, поръчах и кутийката. Когато дойдат ше ида до магазина да им купя SSD и малко рамец. Тия дни ше си имам нова играчка :) Забележителното е, че е без грам въртящи се части и въпреки микро архитектурата са се сетили да добавят и WOL сървис. Муцинка! Следва да накопая от нейде два РДП Тин Клайънта и ще изфърля сите бандури от дома. Да живеят прогресът и днепро-ГЕС-сът! Амин...

Ей ся ти разбрах всич-ко!!! :biggrin::wub:

Усещам, че ще си правиш компютър-самоделка... Май... :shy11:

Големи майстори сте тук. Ей! Само моето въображение не изкласява...

Ооо, аз още не съм пила кафе. Ето сега ще ми направят. :)

:D Щях да кажа "наздраве", ма се сетих кое време на деня сме и какво пием  :biggrin:

Казвай, казвай... После Изабелката ще ни тури при ппиянките пак... :clown: от сутринта.

А бе къдей другарката Еми тая сутрин. Да не се разтяга за здраве на тоя стут... :)

Остави стакана! Виш с какво е застлана масата! Удари един поглет и на това колко на ситно е нарязан лука! А наганта и папиросата са само допълващи щрихи в този своеобразен ретро вернисаж. Гледайки този натюрморт долавям сякаш на живо емоциите на уркана пуснат гуляещ в очакване на краснопузите да му почукат на врата... Даммм... Заманчивая лирика...

:ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.