Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

Понеже няма такава емотка, считай се наритан  :D

Мерси!

звънни на Глади

Сакън...

Мария се прибира на 22-ри

Супер. Аз малко я заблудих като я предупредих за един тип в посолството, но се оказа, че са го сменили. Новият е пич.

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Оффф... Защо тъпите филми са безкрайни, гадните песни повтарят припева 79 пъти, а хубавите неща свършват по-бързо, отколкото ни се иска...

Пуснах си един филм - край няма... Баси... Ама аз пък съм упорита... :D

• Автор

Оффф... Защо тъпите филми са безкрайни, гадните песни повтарят припева 79 пъти, а хубавите неща свършват по-бързо, отколкото ни се иска...

А това, че си от не трудещите се за националното благо в момента съм го пропуснала  :mad:

Както казва Ем, почвам да те мразя активно  :tongue2:

олеййй, не мога да изтърпявам аз такива работи :no-no:

А това, че си от не трудещите се за националното благо в момента съм го пропуснала  :mad:

Както казва Ем, почвам да те мразя активно  :tongue2:

Ама аз съм на работа. До днес бях в отпуск. :shy11::P Просто днес е един от ония дни, в които работата ме заобикаля... Може би, защото всичко съм си свършила... :D  

олеййй, не мога да изтърпявам аз такива работи :no-no:

Ама моля ви се... :D

Ако питаш мъжа ми ще ти каже, че аз гледам само тъпи филми, но понякога се усещам, че гледам само тъпи филми и още по-рядко си признавам... :D Но за едно е прав - има ли много звезди в един филм, наистина нещата стават шит. :D

http://www.imdb.com/title/tt1001508/

Ако питаш мъжа ми ще ти каже, че аз гледам само тъпи филми,

Много ми е интересно какво му е мнението за форумите в които пишеш !

Ама аз съм на работа. До днес бях в отпуск. :shy11::P Просто днес е един от ония дни, в които работата ме заобикаля... Може би, защото всичко съм си свършила... :D  

Ама моля ви се... :D

Ако питаш мъжа ми ще ти каже, че аз гледам само тъпи филми, но понякога се усещам, че гледам само тъпи филми и още по-рядко си признавам... :D Но за едно е прав - има ли много звезди в един филм, наистина нещата стават шит. :D

http://www.imdb.com/title/tt1001508/

идеалния момент - обтекаема форма и цялата работа да минава покрай теб хихихихихих

аз много рядко гледам филми

усещам го като едно загубено време

Много ми е интересно какво му е мнението за форумите в които пишеш !

Мдааа... Би била интересна интерпретацията ти...

Това, че мъжа ми си е казал мнението за филмите, които гледам, не означава, че не уважава или че не приема избора ми.

Как мислиш - дали ми е забранил да пиша във форума?!

Започнал си да се превръщаш в хората, които подминават шегата и намигването в нещо споделено спонтанно, но пък се заравят да извадят някоя кирлива риза като извод...

• Автор

:D  :D

аз дали да не си тръгвам :rolleyes:

аз дали да не си тръгвам :rolleyes:

Божеее... Днес закъснях да си го помисля... :D

Аз те пускам. :clown:

Мдааа... Би била интересна интерпретацията ти...

.

Човек да не попита нещо и мина в защитен режим. 

Чак до кирливи ризи стигна !

Божеее... Днес закъснях да си го помисля... :D

Аз те пускам. :clown:

ей ся

в два и половина съм на козметик

последно гледах Интерстелар. Не лош за SF филм, макар  че аз досега не съм гледал нито един SF филм, който да ми е харесал наистина. Говоря за сериозен SF,  а не за космически опери като SW или подобни. Това е много труден за правене жанр, както и историческите филми. Рядко се попада на нещо добро.

Човек да не попита нещо и мина в защитен режим. 

Чак до кирливи ризи стигна !

Имам двама мъже с техническо образование в дома си, които се интересуват от форума. По-специално от горната му част.

И двамата знаят ника, с който пиша. Нямам причина да се крия от тях. В други форуми не влизам.

Апропо - когато на някой от семейството му се развали нещо - другия му преотстъпва своята техника. Нямаме проблеми с това, защото нямаме какво да крием...

Ако съм ти се сторила рязка в предния си пост - моля за извинение.

звънни на Глади

пхххххххххх, хората салфетки събират, нашта оферти :ohmy:

той от сутринта се е барнал с една коледна шапка и организира коледен базар

пиши му във фейса

Мария се прибира на 22-ри

Джо се отзова ;)

Базара е утре и е почти готов, днеска просто се мотам със шапчицата :P

последно гледах Интерстелар. Не лош за SF филм, макар  че аз досега не съм гледал нито един SF филм, който да ми е харесал наистина. Говоря за сериозен SF,  а не за космически опери като SW или подобни. Това е много труден за правене жанр, както и историческите филми. Рядко се попада на нещо добро.

Не съм го гледала. Не е от моя тип филми, но ще опитам. Напоследък наистина не попадам на нищо, което да ме накара да забравя, че съм пред екрана, а не вътре в него. :)

Не съм го гледала. Не е от моя тип филми, но ще опитам. Напоследък наистина не попадам на нищо, което да ме накара да забравя, че съм пред екрана, а не вътре в него. :)

Между другото, може да ти допадне. Има добри попадения. Не знам какъв е твоя тип филми. Аз май нямам никакъв тип, който да харесвам специално. като малък наште ме водиха на страхотни филми, които не разбирах съвсем, но ми оказаха силно въздействие... като беше панорамата се е случвало да гледам по три различни филма на ден. Но сега рядко попадам на нещо качествено. Обикновено като почна да гледам след 10-15 мин разпознавам, че това е някакъв римейк на нещо, което вече е правено и то много по-добре, и изгубвам интерес.

Имам двама мъже с техническо образование в дома си, които се интересуват от форума. По-специално от горната му част.

И двамата знаят ника, с който пиша. Нямам причина да се крия от тях. В други форуми не влизам.

Апропо - когато на някой от семейството му се развали нещо - другия му преотстъпва своята техника. Нямаме проблеми с това, защото нямаме какво да крием...

Ако съм ти се сторила рязка в предния си пост - моля за извинение.

Имаш значи морална подкрепа от семейството. А  мен винаги ме питат не ми ли е омръзнала втората ми жена (лаптопа). Те хабер си нямат май че втората никога не я сменям. Та понеже техническото образование е много кът по тия ширини, форумите са малко чужди и непознати. Само фейса е на почит. Та като разглеждам страницата на форума и понеже всичко им се вижда като мъгла с китайски знаци и тук таме картинки от аватари ме попитаха най нагло дали това магаре съм бил аз понеже най ми подхождало. Трябва да говоря с Доктора дали ще ми продаде лиценза.

Та за това те попитах какво мислят близките ти за подвизаването ти във форума ама ти заби в друга посока.

Та за това те попитах какво мислят близките ти за подвизаването ти във форума ама ти заби в друга посока.

Е, но пък се разбрахме в крайна сметка... Това е важно.

п.п. Купи на всички по един лап-топ, да се забият и те във фейсбука и да се отървеш от натяквания... :P

п.п. Купи на всички по един лап-топ, да се забият и те във фейсбука и да се отървеш от натяквания... :P

Фейса се разглежда само от мобилни приложения на телефони и таблети. Като трябват по сериозни промени в профила като например от необвързана да се премине към омъжена тогава се предоставя лаптопа.

вкъщи съм

хапнах

мисля мъъъничко да дремна

вкъщи съм

хапнах

Хубаво. Аз се изморих дори от обтекаемата форма. Но пък си довърших филма... :D

вкъщи съм

хапнах

Глади сменила част от парите за рубли, а не за рупии, щото дамата в ченджа не дочувала, а мойта ненадмината логистка не погледнала какво и дават. На едните е Ганди, а на другите е... бе де да знам кой е сега, ма скоро ще е Путин, предполагам. :rolleyes:

Рупии вече нема, щот аз ги изкупих вчера, тъй че рублите са обърнати в евра, които ще бъдат сменени там, но на малко по лош курс от тук...

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.