Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Тази игра най ми харесва оптичния тунинг, но не от към въздухозаборници,брони,антикрила ами от към винили много добре са го измислили, че един винил може да го завъртиш, оголемиш, намалиш, и поставиш където и както си поискаш. Понеже не ми се играе отново игратя да я превъртам някой може ли да даде негов сейф а не сейф от някой сайт за игри защото там сайфовете не ми харесват. Просто искам да е на 100% кариерата. Даси спретна една колица като я видите да ахнете ;)

• Отговори 945
  • Прегледи 239,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хм... въпреки, че всичко ми е бяло, реших да я поиграя повечко време и.... ами не ми хареса много.. Most Wanted е по-добра.. Просто тази игра, някак.. е много анимирана и ..!!! Трябвало да я направят по реалистична.. Хубаво, че състезанията са в каньоните, ама.. Реалистичността е малко! Единственно колите са по хубави от Most Wanted. По почти всичко друго Carbon не е по-добра от предишната версия от поредиата!

Така е в карбон единствено ми по харесва от мост уантед две неща първото е състезанията в карбона и второто е тунинга най веже визуалният защото мога да си слагам винили и да ги намествам както си искам докато в мост уантед само един винил и това е повече неможе а това много ме дразни

Хм... въпреки, че всичко ми е бяло, реших да я поиграя повечко време и.... ами не ми хареса много.. Most Wanted е по-добра.. Просто тази игра, някак.. е много анимирана и ..!!! Трябвало да я направят по реалистична.. Хубаво, че състезанията са в каньоните, ама.. Реалистичността е малко! Единственно колите са по хубави от Most Wanted. По почти всичко друго Carbon не е по-добра от предишната версия от поредиата!

Ха, ха, ха! Не си усетил идеята на Карбона. Писах я преди време - това е онлайн играта+допълнителните неща извън кариерата, които също са свързани с онлайн играта( като Reward Cards). Човече, нямаш си напредстава, как изкарах един безсънен месец, преди да ни спрат кранчето за безплатна онлайн игра! Истинска лудница беше, а онлайн състезанията просто нямаха равни на себе си!!! Няма ги в Кариерата и няма нужда да ги търсиш! Просто правилата онлайн бяха различни и това бе най-доброто, което съм срещал досега!!!!

Няма ли да спрете най-сетне да хулите Карбона, след като кариерата няма и 10 % от цялата красота на играта?????? Нима някой играе CS заради Single Player-a?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Не е лоша играта. Даже жена ми прави дрифт със един камион. Публикувано изображение

Ха, ха, ха! Не си усетил идеята на Карбона. Писах я преди време - това е онлайн играта+допълнителните неща извън кариерата, които също са свързани с онлайн играта( като Reward Cards). Човече, нямаш си напредстава, как изкарах един безсънен месец, преди да ни спрат кранчето за безплатна онлайн игра! Истинска лудница беше, а онлайн състезанията просто нямаха равни на себе си!!! Няма ги в Кариерата и няма нужда да ги търсиш! Просто правилата онлайн бяха различни и това бе най-доброто, което съм срещал досега!!!!

Няма ли да спрете най-сетне да хулите Карбона, след като кариерата няма и 10 % от цялата красота на играта?????? Нима някой играе CS заради Single Player-a?

Мдааа за това си прав наистина онлайн играта беше много добра аз най много играех на коньона ама така ще говори всеки изтеглил играта след като ни отрязаха достъпа

• 3 месеца по-късно...

Имам няколко въпроса за Carbon. 1)Тъй като използвам Drafter от моя Crew не били трябвало да се движи Винаги пред мен както Scouts например? 2)Като ме доближи събратя, Colin, и ми се получава на екрана две вълнообразни чертички(знака на водолей). Какво означава това? 3)След като почна да си драфтвам след Colin ми се получават и стрелки като на завой, ала при мен на десен завой ми показва вълнообразна стрелка. Защо? 4)Има ли малко повече информация за Carbon като елемент\съединение =)

• 1 месец по-късно...

Здрасти! Знаете ли някой фри сървър за играта и изобщо как да я играя онлайн?! Ако можете, помогнете ми!

Не е лоша играта. Даже жена ми прави дрифт със един камион. Публикувано изображение

Можеш ли да оправляваш камион на тази игра?! Превъртал съм я 2 пъти, но не съм виждал някои да оправлява камион..

Можеш ли да оправляваш камион на тази игра?! Превъртал съм я 2 пъти, но не съм виждал някои да оправлява камион..

1)Challenge Series има едно предизвикателно (сребърно), където бягаш от полицайте с.... камион.

2)Пълниш повече Reward Cards и след време ще ти се отключат нови коли, винили, бои и полицейски каруци. Това е.

Значи не си я превъртял като хората... Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Някой да знае как мога да подкарам играта на 1024x600? Точно на тази резолюция с UniWS (всъщност и с NFSCRES.exe) не ми тръгва, получавам Application Error и т.н. Ами някаква подобна сравнително малка Widescreen резолюция, понеже на 1280x800 фреймрейта ми идва малък, машината е слаба. А друг начин?

• 1 месец по-късно...

Аз пък имам един проблем... Домързя ме да видя всичките 60 страници преди това, да видя дали някой е писал нещо по въпроса (омръзна ми, все пак проверих около 20 страници...). Проблема е следния: играта започна да ми крашва адски често :speak: Преди за 2 часа игра ми крашваше максимум по 2 пъти, а сега няма и 10 мин и пак краш. И на всичкото отгоре, нищо че съм се сейфал, след това няма никакви промени по сейфа, всичко си е както преди да пусна играта. ;) Преди не беше така, играех си я съвсем нормално... ;) Някой може ли да помогне?

dilian ... преинсталирай играта (да не забравиш да напишеш същият CD-Key, щото после ще трябва с програма да го преправяш за да си играеш сейва). След това качи последователно всички пачове ... и така. Няма да ти крашва повече.

Ко да кажа за карбона? Врътнах го 1 път, малко скучен, много коли, яки тунинги (за мен най-добрите в НФС) има мускулести коли като камарото шелбито мустанга. Тва е яка графика геймплей. Тва е! :speak:

dilian ... преинсталирай играта (да не забравиш да напишеш същият CD-Key, щото после ще трябва с програма да го преправяш за да си играеш сейва). След това качи последователно всички пачове ... и така. Няма да ти крашва повече.

Много благодаря :rolleyes: Получи се Публикувано изображение

Имам един въпрос. Защо като превъртях кариерата някой неща продължават да са ми заключени?

Кои например? ... За да отключиш всичко трябва да минеш всички Challenges и всички Reward Cards.

Кои например? ... За да отключиш всичко трябва да минеш всички Challenges и всички Reward Cards.

Еми минал съм всичко, но някой неща си стоят заключени и много се дразня.Някои ми казваха да я превъртам пак, щото може нещо да се е бъгнало.Аз я почнах, ама не ми се занимава .. Примерно заключени са ми някой от последните спойлери, последния хууд, някой джанти, последните цветове на стъклата...

Редактирано от And1™ (преглед на промените)

значи хора здрвйте искам да ви попитам какво трябва да направя за да играя с един приятел цялото меню претърсих и нищо не мога да разбера как става всичко пробвах плс обяснете ми какво да направя ако искате ми пишете на skype:malkoto_kotence5312

Еми минал съм всичко, но някой неща си стоят заключени и много се дразня.Някои ми казваха да я превъртам пак, щото може нещо да се е бъгнало.Аз я почнах, ама не ми се занимава .. Примерно заключени са ми някой от последните спойлери, последния хууд, някой джанти, последните цветове на стъклата...

Провери дали си влязал в всички Safe House-ове.

Провери дали си влязал в всички Safe House-ове.

Ще проверя и после ще си едит-на поста за да кажа кво е станало

edit:насякъде съм влизал ..

Редактирано от And1™ (преглед на промените)

Някои части се отключват и според съотборника ти. :speak:

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.