Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Аз я преватях :P . Гадното е че не можеш да караш до края със колата която си си взел в началото защото по нататък те сцепват и трябва да си копуваш коли от по висок клас.

Прав си ! :) аз пробвах с Лотса (екзотик 2) и стегнах до 45% ;)

• Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз я преватях :offtopic_s: . Гадното е че не можеш да караш до края със колата която си си взел в началото защото по нататък те сцепват и трябва да си копуваш коли от по висок клас.

Чух , че на последното състезание се състезаваш срещу някакъв с Ауди Р8.

Верно ли? Как е? Можеш ли да си го купиш тва ауди? Аз съм още на 11% Публикувано изображение

Чух , че на последното състезание се състезаваш срещу някакъв с Ауди Р8.

Верно ли? Как е? Можеш ли да си го купиш тва ауди? Аз съм още на 11% Публикувано изображение

Така е тои е с AUDI Le Mans и състезанието е в канйона,но лошото е,че тази кола не може да се купи Публикувано изображение

Аз последните състезания играх с Курвет. Последния, дето е с AUDI Le Mans, също го бих с Курвета. Малко се поозорих ама карай. :offtopic_s:

Аз последните състезания играх с Курвет. Последния, дето е с AUDI Le Mans, също го бих с Курвета. Малко се поозорих ама карай. :wors:

Mitsubishi Lanser и му видях сметката доста бързо :help: Края ми се стори по-лесен от началото, може би защото не си бях обрисувал колата докато се мъчех на 30-60 % ;)Corveta е супер кола за Speed Trap, но за каньон не става в никакъв случай! Сега се мъча Online да подобря резултатите си постигнати с Corveta, ама не става Публикувано изображение Аудито така и не иска да е по-бързо на Speed Trap-a:(

Така, да обобщя : За писти и спринт Online - Ауди , Speed Trap - въпроса е спорен - Ауди, Корвет или Карерa. Каньона е майсторски и може да се вземе с доста коли, но не и АМЕРИКАНСКИ!! Най- истинското състезание е PURSUIT TAG. Ако знаете преките пътища и си вземете кола, която завива лесно, остава ви само да се наслаждавате на играта ;) Тука тактиката е най-важна. Имайте предвид, че имате само минута да ви преследват, след товеа трябва да мислите как да си върнете позицията! Използвайте началния момент, когато ви отброява секундите, когато сте неуязвим и забаламосайте ченгетата :help: Тук правата линия не е от полза никому(Само на Корветите разбира се ;) ) Повода за тоя ми пост е 101-вата ми победа с профила ImpossibleMan1. Сега мисля да се пусна и с SpeedTrapBG и да им видя сметката ;)

И понеже се увлякох много по играта Online, забравих за сингъл плейъра. Ако някой може да обобщи играта, ще му дам + 1 ;) Кофтито е, че не разбирам почтии думичка от английския, а предполагам, че ако тоя език ти е известен, няма да имаш проблеми с превъртането. Интересува ме по специално тия карти, ония джаджи, дето ги отключваш ONLINE и въобще замисъла на EA. 10x предварително!

И още нещо, тия чийтове ме изнервят !!!!! Хубаво, нека си начешат красатта с чийтове, ама да не ми губят времето. Играта си е игра и някой педал, дето е решил да скрие обратните си наклонности, използвайи чийтове, няма да издържи дълго в тая виртуална реалност(или нереалност)... Просто ще му ПИСНЕ! Направо съм бесен, когато играя с някой с безкраен NOS! Вече се замислям, дали си заслужава да играя ONLINE, щото копелетата с безкраен NOS се множат като мухите! Не че аз не мога да се 'размножа', ама просто не е честно.

И още нещо, тия чийтове ме изнервят !!!!! Хубаво, нека си начешат красатта с чийтове, ама да не ми губят времето. Играта си е игра и някой педал, дето е решил да скрие обратните си наклонности, използвайи чийтове, няма да издържи дълго в тая виртуална реалност(или нереалност)... Просто ще му ПИСНЕ! Направо съм бесен, когато играя с някой с безкраен NOS! Вече се замислям, дали си заслужава да играя ONLINE, щото копелетата с безкраен NOS се множат като мухите! Не че аз не мога да се 'размножа', ама просто не е честно.

И тъпото е че анти чийт програмите винаги са крачка по назад от чиитовете. :speak:

:eek: еее стига де Публикувано изображение мислех,че не работят защото с мен не са играли така :speak: леле та това е ужас.Точно заради хора като тях ще се откажа да играя онлайн :huh:

Пичове,моля Ви помагайте за моя проблем..??!! Публикувано изображение

Направо скапах.Още немога да я инстална и тръгна кат хората на моя комп.Имате ли идеи???

Ама как ми са кара и на мен ако знаетеее! Публикувано изображение

;) еее стига де Публикувано изображение мислех,че не работят защото с мен не са играли така :) леле та това е ужас.Точно заради хора като тях ще се откажа да играя онлайн :yanim:

Абе карам си с Le Man и гледам оня пред мене не му угасят чевените пламъчета и за миг. Накрая даже не мога да се класира за XP. Поставя фантастични времена от порядъка на 15 секунди на обиколка! Е, колкото и да е добър, благодаря, ама такова животно нема. И мен са ме питали дали играя с чийтове разни новобранци, обаче тоя ме би на писта, дето знам всяка дупчица на изуст с невероятни времена! Теглих му една майна и оня се изниза ;). И погледнете класациите в EA и ще видите какви ли не щуротии!

Защо понякога Карбона изведнъж изключва Публикувано изображение играя играя и по некое време и ме изхвърля на десктопа!! моля Ви

по отношението към чийтовете-- ЗАСТАВАМ напълно към форумците от калдата-чийтовете и трейнарите убиват самата игра- Затова нема да играя онлайн пък ако ще да ме сложат президент на Германия Публикувано изображение

Здрасти младежи .... може ли да ви помоля некой да ми даде линк към играта,че аз малко съм поизостанал със събитията. Публикувано изображение

Защо понякога Карбона изведнъж изключва Публикувано изображение играя играя и по некое време и ме изхвърля на десктопа!! моля Ви

по отношението към чийтовете-- ЗАСТАВАМ напълно към форумците от калдата-чийтовете и трейнарите убиват самата игра- Затова нема да играя онлайн пък ако ще да ме сложат президент на Германия Публикувано изображение

Ми незнам ама и на мене ми даваше няква грешка след известно време игра(1-2 часа) ама се не сам се интересувал защо ми я дава.

Поне ме подсещаше че сам се олял. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ами аз даже се радвам, че ме изхвърля от играта :yanim: Така ми остава време да си погледна резултатите онлайн, както и да се отлепя за момент от монитора, че гръбнака така взе да ме боли..., да си налея биричка и да хапна нещо :) Рекорда ми е 18 часа онлайн игра и представете си, ако не ме изхвърля отвреме навреме!

За линка, има го в предните страници...

Иначе ...

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Здрасти младежи .... може ли да ви помоля некой да ми даде линк към играта,че аз малко съм поизостанал със събитията. Публикувано изображение

ето

Не съм чел цялата тема затова ще попитам направо, къде има магазин да си ъпгрейдвам колата. На 18 процента съм а все още не съм видял никъде магазин, аз ли трябва да го открия или е твърде рано още за ъбгрейд, какво да ги правя тези пари. Помагайте.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Във save hous-a си избираш колата която искаш да тунинговаш и давашна къстъмайс и готово Публикувано изображение

Ами аз даже се радвам, че ме изхвърля от играта :yanim: Така ми остава време да си погледна резултатите онлайн, както и да се отлепя за момент от монитора, че гръбнака така взе да ме боли..., да си налея биричка и да хапна нещо :yanim: Рекорда ми е 18 часа онлайн игра и представете си, ако не ме изхвърля отвреме навреме!

За линка, има го в предните страници...

Иначе ...

Моят рекорд за стоене пред ПС(игра) е 19 часа и 47 минути! Щеше да е повече ала заспах Публикувано изображение ! нопонякога ме дразни това изхвърляте\примерно при първото ми връткане тъкмо минах последнияь бос и очаквам да видя некви филмчета и ,и ,и ... то взе че ме изхвърли!!! Бях зверски ядосан! :yanim: идеше ми се да я изтрия , но Публикувано изображение с нея НО МИ ПИСНА ДА МЕ ИЗХВЪРЛЯ!!! :yanim:;) Помогнете или то с времето ще мине?

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Я кажете, наистина ли чийтърите са поникнали като гъби след дъжд или не чак толкова ;) ? Много гадно би било... Тъкмо излезе някоя игра, която дори да е "легална" можеш да я играеш онлайн (и то каква игра) и да те побъркват някакви дебили... Някой да е имал близки срещи от третия вид с EA Moderator?!

Иначе почти привърших Reward Card-ите и после ще играя онлайн, стига да е поносимо Публикувано изображение ...

Rommel42, пробвай с другия "лек" за играта, просто не знам :yanim: , иначе чакаш първата кръпка (и лека пък за нея) :yanim: ... И Германия не беше ли с канцлер?!

Я кажете, наистина ли чийтърите са поникнали като гъби след дъжд или не чак толкова :) ? Много гадно би било... Тъкмо излезе някоя игра, която дори да е "легална" можеш да я играеш онлайн (и то каква игра) и да те побъркват някакви дебили... Някой да е имал близки срещи от третия вид с EA Moderator?!

Иначе почти привърших Reward Card-ите и после ще играя онлайн, стига да е поносимо Публикувано изображение ...

Rommel42, пробвай с другия "лек" за играта, просто не знам :ph34r: , иначе чакаш първата кръпка (и лека пък за нея) :offtopic_s: ... И Германия не беше ли с канцлер?!

Да преди е било райхканцлер и сега е канцлер Извинете не обърнах внимание!

-Макети и Карбон, е къде бе лятото през 2006 бер оно ние беаме под Карбона ! Войводата казува:

-Що стана форумци, казувайте лек за Карбона! Дека оди атанасе казувай?

-Епа аз пача бях!

-Ке та минат бе ей!

-Епа тия беа кат пушкале, тия с безкрайно нитро да го... като извадих пача очити ей такива станае Публикувано изображение Единя го инстална, другя го пробва и войводата си спомням ке каза

-Тоя пач мноо арен бе Атанасе.Епа с тоя пач у История ке влезе!

-Кому бих за тоя цел път?

Май така ще стане за този "прослувут" лек за Карбона Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Я кажете, наистина ли чийтърите са поникнали като гъби след дъжд или не чак толкова :) ? Много гадно би било... Тъкмо излезе някоя игра, която дори да е "легална" можеш да я играеш онлайн (и то каква игра) и да те побъркват някакви дебили... Някой да е имал близки срещи от третия вид с EA Moderator?!

Rommel42, пробвай с другия "лек" за играта, просто не знам :down: , иначе чакаш първата кръпка (и лека пък за нея) :ph34r: ... И Германия не беше ли с канцлер?!

Не забравяйте,че има и online reward card и там трябва да изпълнявате разни неща и да спечелите състезание като победите така наречения EA Moderator кои знае колко е добър тоя модератор и найстина дали някои е срещал такъв и от каде да знаем,че е такъв :offtopic_s:

Я кажете, наистина ли чийтърите са поникнали като гъби след дъжд или не чак толкова ;) ? Много гадно би било... Тъкмо излезе някоя игра, която дори да е "легална" можеш да я играеш онлайн (и то каква игра) и да те побъркват някакви дебили... Някой да е имал близки срещи от третия вид с EA Moderator?!

Rommel42, пробвай с другия "лек" за играта, просто не знам :wors: , иначе чакаш първата кръпка (и лека пък за нея) :wors: ... И Германия не беше ли с канцлер?!

Е, не са проникнали чак толкова, но аз се срещнах с един(безкраен NOS), а и класацията в ЕА говори сама за себе си, освен, ако някой има друго обяснение на проблема :wors: Стават и доста странни неща понякога онлайн. Например играх с един в каньона. 2 пъти като бях отпред го бих, защото той падаше зад мантинелите. После го бих 1-вия рунд, но втория като се включих, той беше тръгнал вече и беше 9 секунди напред! играх за спорта, да видя какво ще стане, естествено загубих. Дали това е някакъв чийт или проблеми с нета?

Приятели,моля Ви,ама много Ви моля дайте някой линк на работеща игричка че изтеглих половината интернет в компа и нищо!!! :yanim: Ибаси каръка дето съм!?! :baby: Изтеглих последно на Razor1911.Благодаря на "Shuurfak rai Shedler" за линка.Инсталирам я и когато в директорията където съм инсталирал играта сложа крака ми дава спомената по горе грешка.но ако сложа иконата която е същата като крака но е в самият диск,вижда се когато го маунтна и тогава ми изважда картинка и спича-иска диск???Ко става незнам ама вече беснея с тая игрица

Редактирано от flychech (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.