Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Здравейте! Искам да попитам има някой който е испял да я подкара и коя е версията.. Аз съм в Windows Vista ULTIMATE и при мен не върви версията на Razor911 в момента свалям и NFS Most Wanted да видим дали и тя ще тръгне понеже NFS Underground и Undergroud 2 вървят перфект... Казаха ми да ъпдейтвам уина ъпдейтвах го... не намирах такъв пач... Благодаря!

• Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте!

Искам да попитам има някой който е испял да я подкара и коя е версията..

Аз съм в Windows Vista ULTIMATE и при мен не върви версията на Razor911 в момента свалям и NFS Most Wanted да видим дали и тя ще тръгне понеже NFS Underground и Undergroud 2 вървят перфект...

Казаха ми да ъпдейтвам уина ъпдейтвах го...

не намирах такъв пач...

Благодаря!

Я зяпай тука :)

Еми нещо не става..

Къде да го поставя пача?

Пробвах от декстопа после го пейстнах в директорията на игра и когато стартирам пача ми дава това:

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте може ли някой по компетентен от към играта да ми каже какви точно настройки да си направя за да ми върви нормално ... в момента съм на медиум детайли но излизат триъгълници ... С GF6600 128MB съм може ли да е от нея проблема ? ? :)

Здравейте може ли някой по компетентен от към играта да ми каже какви точно настройки да си направя за да ми върви нормално ... в момента съм на медиум детайли но излизат триъгълници ...

С GF6600 128MB съм може ли да е от нея проблема ? ? ;)

Какви триъгълници излизат? На мен ми вървеше нормално с 6600, но 256 MB. Препоръчвам те да минеш на ръчни настройки и да махнеш мъглата за начало, ако ти е включена. После махай едно по едно нещата и виж как върви играта. За достоверност си инсталирай FRAPS и наблюдавай FPS( кадрите в секунда). Ако пък имаш предвид , че контурите са назъбени, малко трудно ще включиш Anti Aliasing :angry:. Всъщност карбонът иска и много як процесор, освен видеокарта. На максимални детайли не може да тръгне с 6600, защото картата е от по-старо поколение. Така, че махай детайлите постепенно и виж, къде е проблемът, използвайки FRAPS за информация!

Kak да направя сървър на NFS Carbon.Иска ми се да направя с едно мом4е от моя блок,но не мога да намеря в менюто от къде.Който знае моля да помогне

Kak да направя сървър на NFS Carbon.Иска ми се да направя с едно мом4е от моя блок,но не мога да намеря в менюто от къде.Който знае моля да помогне

Nfs Carbon може да се играе само Online...Лан-Не!

Редактирано от electric (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

На някой да му насича играта на определени места в пистите (е не във всичките)?

На някой да му насича играта на определени места в пистите (е не във всичките)?

Да, на мен ми прави впечатление, че на точно определени места при първото минаване по пистата, играта насича. При повторен старт на същата писта, насичането изчезва напълно. При мен не е болка за умиране, щото като взема да играя, играя поне по 50 пъти на една писта. Рекордът ми е над 2000 старта на една писта с един профил. Наложи се да спечеля 500 000 лева до 1 000 000 и познай колко игри трябваше да завърша, за да събера 500 000 при 500 награда на писта :speak:

• 2 седмици по-късно...

Каква е разликата между нормалната и колекционерската версия?

Абе в тая игра има ли полиция???

Щото сега я тегля и не знам....

------------------------------------------

Кико аз играя Most Wanted сега. Там наградата е 1.500 cash, за състезание

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Каква е разликата между нормалната и колекционерската версия?

Абе в тая игра има ли полиция???

Щото сега я тегля и не знам....

------------------------------------------

Кико аз играя Most Wanted сега. Там наградата е 1.500 cash, за състезание

Ами много си назад с материала (аз съм Кико между другото :cant believe: ). Когато минеш някоя писта при карбона, наградата е голяма, но ако искаш повторно да се състезаваш, печелиш само 500. Карбонът е подобен на MostWanted - тоест с полиция, но разликата е, че го няма тъпия драг от MW и са включени така наречените , състезания в Каньон, където можеш да излетиш в пропастта и да се претрепиш. Също така вълнуващ е дрифтът в каньона, където също трябва да внимаваш, за да не излетиш в пропастта. Всъщност, каньонът е много интересен, особено онлайн, ако си намериш противник. Онлайн имаше чудесни състезания, които ги няма офлайн. Мненията за тая игра, изписани в тая тема бяха, че е доста лесна за изиграване. Това е така, но ако играеш само Кариерата. Освен нея има доста интересни награди, които ти се дават при постигането на определени условия. Точно за това писах, че изиграх хиляди състезания, за да събера 1 милион. Карбонът е необятна игра и дори след една година, все още не съм я изиграл на 100%, а предполагам, никога и няма да я изиграя :help wanted: Ако ти харесват такива игри като MW, карбонът определено ще ти допадне, ако се задълбочиш по-дълбоко в правилното изиграване на играта. Има доста нововъведения, като помощниците, които ти помагат при състезание. Някои от тях служат за блокиране на конкурентите ти, когато им наредиш. Тоест, пазят ти гърба. Други ти дават възможност да влезеш във въздушната им струя и по тоя начин да си увеличиш скоростта доста... и така нататък :help wanted3:

Ами MW, пъвия път ми дадваха по 10 000, no 2 - рия път по малко.. Ами благодаря! Сега ще си инсталирам Carbon! Защо свички автомобили са бели??

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Така ли?! Ми на Most Wanted са си нормални.. Тогава няма да я играя Carbon ------------------------------ И като я включа ми изкарва една бяла кола и т'ва е.. Като натисна няколко пъти '' Enter '' тръгва... Автомобилите са бели, но всичко друго е в ред.

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Добре,че не попитах как да си пусна стария сейв.ЧЕТЕТЕ преди да питате Публикувано изображение

Иначе Х1950 Pro RullzZz Публикувано изображение !На 1280х1024 всичко на Мах и никакви проблеми.

Ще я превъртя с кеФ наи-накрая =)

Добре,че не попитах как да си пусна стария сейв.ЧЕТЕТЕ преди да питате Публикувано изображение

Иначе Х1950 Pro RullzZz Публикувано изображение !На 1280х1024 всичко на Мах и никакви проблеми.

Ще я превъртя с кеФ наи-накрая =)

Че тя и следващата версия на NFS върви на макс на тази карта :P

Че тя и следващата версия на NFS върви на макс на тази карта :P

Сигурен ли си? И как върви, ако не е тайна? С АА и АФ или без? Или може би само на тренировките? Това дърво 1950, защо го рекламирате още? Някой сериозно ли си мисли, че 1950 ще му свърши работа?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Пи4 за 200 BG лева какво по-добро ще ми предложиш?Тя и толкова не е вече,ама мислете малко преди да пишете. Или може би ще ми кажеш за 464575 лева отгоре щеше да си вземеш... За годината и за цената Това e най-доброто!Щом като фен на Gforce се примирих да взема Radeon значи има защо. Иии PS 100% няма да върви на Мах,все nak картата е модел '06 и e В средния клас.

Редактирано от golf_maniac (преглед на промените)

Пи4 за 200 BG лева какво по-добро ще ми предложиш?Тя и толкова не е вече,ама мислете малко преди да пишете.

Или може би ще ми кажеш за 464575 лева отгоре щеше да си вземеш...

За годината и за цената Това e най-доброто!Щом като фен на Gforce се примирих да взема Radeon значи има защо.

Иии PS 100% няма да върви на Мах,все nak картата е модел '06 и e В средния клас.

10х пич, подразних се от прическата ти ;) Видя ли фауве, полудявам с моята фордела. Даже PS си я въртя само с фордели и видя ли голФ да ме изпреварва, може и да не завърша, но и той няма да завърши :P

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.