Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Оф, аз се разболях.... :(

Сухо гърло..човек сигурно на минута преглъщам по 10000 пъти, чак ми се повдигаше снощи... и тоя климатик още повече сухо.... цяла нощ дракони гоних.

сложих водичка, май е по-добре, ама  трябва да се мисли за овлажнител... баси :(

А, и синузита да не забравя... и той се проби за пръв път от 100 години...

Ще ходя да си взема тантум верде спрей, той много добре помага за гърло... 

чай,чай,чай до посиранье...

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз с подобни неща не се занимавам :)

А един мърмот завива шоколадови бонбони в станиол ............ :lol6:

Направи и клизма ве, нали с тва се занимаваш :whist:

Сухо гърло..човек сигурно на минута преглъщам по 10000 пъти, чак ми се повдигаше снощи... и тоя климатик още повече сухо.... цяла нощ дракони гоних.

сложих водичка, май е по-добре, ама  трябва да се мисли за овлажнител... баси :(

Малко пиеш, малкооооооооо.....Виде ли до кво води, а ?

Синозита с ксилометазолин само се оправям..сухото гърло с мед 

Тез дето не пазарят от кръчмата одят на аптеката.........а тез дето пазарят по много пак там ходят.Истината е всичко с мярка,да има баланс дет вика едно мулатче в една реклама за ориз :D

Синозита с ксилометазолин само се оправям..сухото гърло с мед 

Аз съм хронична работа... :( като се възпали мога само да го облекчавам с инхалации .. и капки, най-добре ми се отразяват олинт и то хидра, да не ми изсушава лигавицата...

много е зор, иначе мед от вчера до днес 2 малки шишенца боров, домашен, хем за кашлица, хем за сухо гърло. Ама ще го подложа с малко и лекараство та да се оправя бърже... 

Тез дето не пазарят от кръчмата одят на аптеката.........а тез дето пазарят по много пак там ходят.Истината е всичко с мярка,да има баланс дет вика едно мулатче в една реклама за ориз :D

напрао да си взема едно винце да си подлагам вечер, викаш а :D

Немам думи.... :no-no:

:mark:  :tongue2:

Бравос, Док. Ти знаеш, че колкото си по-недостъпен, толкова си по-желан... :)

Поне не ти се налага да си купуваш хладилници... Баси.

Пък и в твоите ръчички просто няма как човек да не попадне... Сега жената всеки ден ще ходи на коламаска и ще си носи неудобните прашки с дантели, щото ако нещо стане - точно при теп ще я докарат... :D:clown:

Аморе..............пробвай с по една чаша 100мл мерло или мавруд ,няма да сгрешиш ,а лятото траминер .Дет се казва тва количество е за цяр .

изпий една геяна ракия с мед, сготви си едно шкембе на чорбица, поръси го със сухи червени люти чушлета, след това сложи една сланинка и я гарнирай с греяно червено вино с канела и кардамон.

след това -иди на гости на Мушкатото, той ще те поеме :ph34r:

гарантирам ,ч е след това ще си на шест :)

Направи и клизма ве, нали с тва се занимаваш :whist:

клизмите са за такива като теП :P

....

Поне не ти се налага да си купуваш хладилници... Баси.

......

Хладилници ?

Никакви хладилници ! :no-no:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Греяно вино................. :mad:  :tease2:  това е подигравка .Червено вино се пие на стайна температура,а от това с подправките сигурно ще си изповръща червата 

след това пихме кафенце на нейното диванче, пушихме, обсъдихме нещата от живота и т.н.Ако и бях казал - хайде да отидем на разходка навън, на момента тръгваше, ама пусто да остане - нали не се занимавам с такива неща.

Тука влизаме в условности много с това ако, следващия път пробвай. Да видим дали е така.

разходки само при силен вятър каза Мушкатов

Не е задължително, но вятъра помагал !

страшно парче ти казвам и навита.

ама - като не се занимавам с такива неща, да си търси друг, дет да се труди над нея  :whist:

Сега знаеш ли какво си мисли за теб жената ?

А следователката е на 26 години, женена, оплака ми се от живота в града, как нямало разнообразиие, била се загубила романтиката и т.н. :shy11:

Дай и кординатите на Мушкатов, гледам се вписва идеално в неговия профил жени. Женена, с оплаквания от младите,скучни били, нула романтика ... той е специалист по тия болести за разлика от теб. Ако беше още млада стажантка можеше да помислим нещо за R.D. но в тоя случай имаме специалист на место. Пали и отива на адреса.

Тука влизаме в условности много с това ако, следващия път пробвай. Да видим дали е така.

...

не, благодаря за подобни проби

предпочитам да си нанасям и пресмятам в ексела данните за 2014 година, което правя в момента, отколкото да се занимавам с такива неща.

отчетът почти е готов - направих сухата част, остана икономическите показатели да нанеса, но още не са ми дали данните за прихода и разхода.

сега остава да направя аналитичната част и диаграмите.

отчетът почти е готов - направих сухата част, остана икономическите показатели да нанеса, но още не са ми дали данните за прихода и разхода.

сега остава да направя аналитичната част и диаграмите.

кеф, а? :)

кеф, а? :)

интересно, ако не баш кеф.

изтекоха ми очите обаче с клетките и се налага през 10 -15 минути да ходя за почивка на терасата.

изтекоха ми очите обаче с клетките и се налага през 10 -15 минути да ходя за почивка на терасата.

да, това наистина е проблем

в един момент започваш да ги губиш

Находих са по припека, лапнах некое мезе, пийнах некоя бира, ся мое да му подремна немножко....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.