Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Добро Утро :)

наспахме ли се? :rolleyes:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

наспахме ли се? :rolleyes:

Поспинках, заведох мечето на училище, сега се грижа за вселенцкия баланц. Работя докът вие да почивате. А после квот доди...

Поспинках, заведох мечето на училище, сега се грижа за вселенцкия баланц. Работя докът вие да почивате. А после квот доди...

аз след малко отивам да прибера динозавър2 от училище за да се избалансират нещата

аз след малко ще отида пък да прибера пуйчето от балет и засядам.

нещо е реило и мен да ме гази, тъй че съм дал заръка на жената да сложи ракия и мед в чайничето

• Автор

Ти не ми се хвали с летища. За миналата година имам 48 полета....

Ах, че си зъл! Напрао даже си егати археолога! За кви стари постове се заяждаш! Не беше похвалване, а чисто оправдание, що съм се затрил! А ти кво оправдание имаш да навъртиш толкуз полети?

аз след малко отивам да прибера динозавър2 от училище за да се избалансират нещата

Никой не пише. Няма оплаквания. Няма похвали. Добутали сме положението до световен баланс ние с Емата. На нас браво! Мога значи да спра да бацам за малко...

Болно ми ееееееееее... сами ми се гадииии :(

цял ден нямам апетитт... пффф

баси вируса дет е... 

подсмърч :(

и аз съм така +запушен нос и тъпоглавие, заради това наздраве с греяна ракийка :cheers:

Болно ми ееееееееее... сами ми се гадииии :(

цял ден нямам апетитт... пффф

баси вируса дет е... 

подсмърч :(

и аз съм така +запушен нос и тъпоглавие, заради това наздраве с греяна ракийка :cheers:

баси кекавия народ, не е истина просто............................................

Ах, че си зъл! Напрао даже си егати археолога! За кви стари постове се заяждаш! Не беше похвалване, а чисто оправдание, що съм се затрил! А ти кво оправдание имаш да навъртиш толкуз полети?

...

Ми ходя да бачкам :P

баси кекавия народ, не е истина просто............................................

ти нямаш думата, защото си живееш без да се срещаш с разни вируси ката ден.

а у нас пуйчо влачи всеки седмица различен вирус, да не говорим в службата какво става.

Е, кво очакваш, като аморето не пие въобще, а Док пие, ама неправилно.....Все му правя забележка, ама не поема, инати се също като магаре....Ем учен човек, не е некой прост да каже човек - Лекар!! А той, направи се на талпа, два дена го гони махмурлука, сетне 10 дена не куса...Колко пъти да му казвам, че трябва да се пие редовно и по малко. На ден трябва да се консумира по 500-600 грама твърд алкохол, кило и половина-до две винце и не повече от 6 бири. Е, един-два пъти в седмицата, може да се превиши, ама да му мяза. Не ли :rolleyes:

а у нас пуйчо влачи всеки седмица различен вирус, да не говорим в службата какво става.

всичко е от неправилното пиене

Не ли :rolleyes:

апсолютно :)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Стия си ревал, кат застаряваща мома за секс, ами си вземи бележка :angry:

• Автор

Ми ходя да бачкам :P

Няма не искам! Трябва ти извинителна белешка! За обем, цвят и процентно съдържание ще говорим на място...

ние пък сме отвратително здрави

най-много някой от динозаврите да се осополиви или да го заболи гърло

ние пък сме отвратително здрави

най-много някой от динозаврите да се осополиви или да го заболи гърло

Мене ма е страх само от венерически болести...Не че не ползвам предпазни средства, ама....

ПП Тва Аннето, нали щеше да ослепява.....Гледам забравила за очите и почнала да въвежда нов световен ред :ohmy:  То не е убу, да се подиграва човек, ама....Да чукна на дърво...чук-чук... :help wanted4:

Мене ма е страх само от венерически болести...Не че не ползвам предпазни средства, ама....

мда, то при теб риска е реален

Е, кво очакваш, като аморето не пие въобще, а Док пие, ама неправилно.....Все му правя забележка, ама не поема, инати се също като магаре....Ем учен човек, не е некой прост да каже човек - Лекар!! А той, направи се на талпа, два дена го гони махмурлука, сетне 10 дена не куса...Колко пъти да му казвам, че трябва да се пие редовно и по малко. На ден трябва да се консумира по 500-600 грама твърд алкохол, кило и половина-до две винце и не повече от 6 бири. Е, един-два пъти в седмицата, може да се превиши, ама да му мяза. Не ли :rolleyes:

Не,

защото от петък започвам отново работа и до края на месеца ще имам 9 дежурства. Нито преди дежурство може да се пие, нито по време на дежурство, нито пък след него.

Твоята рецепта е за пенсионер.

Я си представи да отидеш на преглед и докторът, дето ти бърка в заднопроходното отвърстие да си е пийнал по едно за отскок по твоята рецепта  ? 

Бележките АЗ ги издавам :cheers:

Няма не искам! Трябва ти извинителна белешка! За обем, цвят и процентно съдържание ще говорим на място...

Е, кво да праиш. Ама ти рядко се вясваш иначе може да има един VSOP :)

Не,

защото от петък започвам отново работа и до края на месеца ще имам 9 дежурства. Нито преди дежурство може да се пие, нито по време на дежурство, нито пък след него.

Твоята рецепта е за пенсионер.

Я си представи да отидеш на преглед и докторът, дето ти бърка в заднопроходното отвърстие да си е пийнал по едно за отскок по твоята рецепта  ? 

Абе човек, ти мене ли ша слушаш или кво ?!?!  Не можел да пие, не можел да eбe, не можел нам кво си....Нищо не пречи, на дежурство по 100-150 грама медицински спирт да употребиш, ама без да злоупотребяваш! Също така, тия подаръчета - Джак, Грантс, Чивъс и подобни, спокойно може да удряш на 12 часово дежурство поне по една бутилка...Нема та лови, ни вирус, нито инфекция и ша си здрав почти колкото Емата :rolleyes:

Бележките АЗ ги издавам :cheers:

Ти ги издаваш, ама аз им удрям печата :ph34r:

Абе човек, ти мене ли ша слушаш или кво ?!?!  Не можел да пие, 

поне чесън да яде....................

хем ше намали пациенто-потока

и от там и риска за заразяване

Той и нечесан, ша го яде :clown::whist:

в една скилидка чесън се съдържали десет оксфордски единици пеницилин

смятаййййййййййй............................

в една скилидка чесън се съдържали десет оксфордски единици пеницилин

смятаййййййййййй............................

Смятай, колко ше има в нечесания :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.