Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Радеон 6600 вземах преди 2 години, сега е нещо като 400 и нещо лева. На кантар е с 3060, има двойно по-малко CUDA ядра, но по-висока тактова честота, и по-тясна информационна шина.

С последните модели 7800ХТ не съм проверявал, щом смяташ, че не ти е проблем цената, вземай смело. Аз бих взел 6-та серия, ако бюджетът е проблем. Ако не те бъркат парите вземай най-скъпото и не го мисли. Само виж с рей-трейсинга как са, някакви емулатори ползва, и не съм задълбавал.

п.с. Връй при GPlay, адашчето е много навътре в нещата, има блог в тубата, и не лъже като останалите. После провери Vali колко те утройват, и не ме разпитвай мене, щото не ми е работа да събирам компютри.

За този процесор няма ли да е по добре една 4060TI от тази 7800 на АМД?

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 13 минути, Звяра! написа:

За този процесор няма ли да е по добре една 4060TI от тази 7800 на АМД?

Ние сиромасите сме на АМД процесори, и 3060 ако изпадне промоция. Като са паралии вземай Интела, не ми се търсят цени, ама може да отиде 1000 лева само процесора. Поне си вземи К серия ли бяха, дето се овърклокват. Внимавай за дъното и то да поддържа овърклок.

За 1500 лева казах ти кво им събрах тоя ноември, всички игри вървят гладко, на FullHD.

Последните поколения са 20-30% по-бързи, на тройни цени. Баа го, къде са 450 лева, къде са 1500 за картата дето ми показа, за 30% разлика в FPS.

Cpubenchmark и videocardbencmark, гледай тия сайтове и си прави сметка.

Не се набутвай в последни поколения, след година ще поевтинеят, и ще си вземе туй дето ме питаш за половината пари.

Аз залагам на пред-последно поколение техника.

Ако тейко му се казва Цончо Ганев - земай 4090 и после да се надува на съучениците си, от народа.

Ний сме простолюдие, и не сме патриоти тип II.

Kлиентите ми са турбо паралии, и са ми дали интел U серия, да си го чукам у главата. Чисто нов марков лаптоп, за 3 бона, спънат като кон.

От такива като дядовците тука, дето ми се хилите като па чи, от вас правят големите кинти. И правилно.

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Защо хохлите  се оплакват, че снарядите  от КНДР били безшумни като долитат?   Какво знаеш ти и все нещо не си разбрал!?    

преди 2 минути, attj написа:

Тази доскоро уж най-голяма в Европа държава е създадена от болшевики лидери на СССР - Ленин, Сталин и Хрушчов.    На настоящия етап потомците на руските белогвардейци отстраняват допуснати исторически грешки в СССР  през 20-ти век.   Ще се коригират границите   на Хохлия.  Хохлия и Украйна са различни неща.  Алчният и лъжлив  Зельо е президент само на Хохлия.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Тоя няма спирачки... :lol6:

На простите парчета всичко дето не мъкне торби цимент и не мие нужници, ви се струва невероятно.

Кой според тебе прави банковите системи, а?

Нужникарчето ли? Нали все някой ги прави тия системи? Или си мислиш, че ИИ им вдига сървърите.

Копейки бесновати!

преди 9 минути, цър-вул написа:

Фащат първия фриленсър от улицата/мрежата и го вкарват в банката да гради система за сигурност. Оппаа.

Че аз бях у фирма тогава, шефчето беше приятел на банкера. Съученици били.

Пускали са ме из вътрешните им мрежи, гласил съм им сертификатите...

На простите парчета им е смешно.

Ся пак работим за милиардери. Продаваме ви култов продукт, дето гладувате и ядете боклуци, за да ни дадете парите на нас.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Какво престъпление е извършил Путин?!?

А да се пробваш да отговориш на останалата част от поста, който цитираш? Явно не можеш  :getout:

Цитат

Какво престъпление е извършил Путин?!?

Крвария отдавна показа на всички, че правото на силата е над силата на правото. В този смисъл, кои международни норми е нарушила Русия? Те просто следват американският модел. От кога това стана престъпление?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

кои международни норми е нарушила Русия?

преди 3 минути, цър-вул написа:

Въздухар!

Това е истината. Надут балон.

преди 9 минути, цър-вул написа:

Кавал, забрави за второ лице множествено число, когато се обръщаш към мен! Ясен ли съм?
За мен ти си един въздухар с голяма уста! Пълни ли се? Ако не - ще я напълня!
Изобщо не знаеш нищо за никого от форума, особено за мен! Ако не си коригираш езика, ще ти покажа острия край на тоягата в диалога с теб!
Въздухар!

Е, има и паралии хора, дето си позволяват скъпи неща без кредит.

Не съм се обръщал конкретно към теб, че да се лютиш тъй.

Визирам копейките най-вече, от най-долната бекярска каста, дето гладуват по една година за айфон. Примерно. И ми се подиграват на пералнята и таралясника.

Инак да знаеш, че пускам омразните ми доклади. Щото иначе бановете все при мен седят.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Западната преса...

Абе толкоз ли ви е къс акъла. Руснаците атакуваха Бахмут, украинците го отбраняваха. Аз що ви се подигравах и ви питах дали сте зели Бахмут.

Ся същата работа в Авдеевка. Не четете западна преса, като не можете да отделите зърното от плявата

Сирски яко ви пусна кръв в Бахмут. За един украинец 15 руснака.

Сега е същото в Авдеевка. Нападат русна

Понеже обичаш да вадиш написаното от контекста - ето и аз го мога. Синтезирано от поста ти:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

аз съм подигравка на природата

Е, щом сам смяташ че си подигравка на природата, кой съм аз че да споря с теб?

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Не съм се обръщал конкретно към теб, че да се лютиш тъй.

:lol6:Докладчик, що подви бързо опашката бре?! Сега и за още един ще се озърташ зад всеки ъгъл... :lol6:

преди 48 минути, Joss Bomon написа:

:lol6:Докладчик, що подви бързо опашкашката бре?! Сега и за още един ще се озърташ зад всеки ъгъл... :lol6:

Не ссе правя на паралия, щото е грозно.

Ще съм смешен пред някой пачка, както е смешен нужникарчето, като се прави на патриот и на успял.

Гледам да не приличам на боклуците тука.

преди 18 минути, kirko12 написа:

Война няма. Засега. Но обяви ли я Путин официално - просто ще ги изгори. Ясно го каза.

преди 41 минути, miro20 написа:

Ами няма, да. Путин и Русия не са обявявали нещо различно от Специална военна операция за денацификация!

на 9.02.2024 г. в 14:17, IvanKirov написа:

Нали все някой ги прави тия системи? Или си мислиш, че ИИ им вдига сървърите.

Пуснали те връзкарски в една банка, сега ще излезе, че на половината Европа банковите системи си вдигнал... Смяяях

преди 2 минути, цър-вул написа:

Пуснали те връзкарски в една банка, сега ще излезе, че на половината Европа банковите системи си вдигнал... Смяяях

Ти и отвън не си приближавал. Смей се, ама нямаш пари да наближиш. Смехът е безплатен.

On topic

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

Ами няма, да. Путин и Русия не са обявявали нещо различно от Специална военна операция за денацификация!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.