Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 4 часа, miro20 написа:

И разбира се, всеки знае че ако му пада бързо батерията на телефона и загрява, това е сигурен знак че го подслушват !

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 373,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 4 часа, miro20 написа:

И разбира се, всеки знае че ако му пада бързо ... това е сигурен знак че го подслушват !

А на мен - „като ми пада бързо“ или даже, като не ми става - какъв знак е?

преди 39 минути, ivottoshev написа:

Пращайте го по бързо на доктор това момче. Ако трябва да съберем някой лев, пишете!

преди 24 минути, jhoro написа:

А на мен - „като ми пада бързо“ или даже, като не ми става - какъв знак е?

Много ме кефиш, човече!!!!

преди 8 часа, ivottoshev написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

И разбира се, всеки знае че ако му пада бързо батерията на телефона и загрява, това е сигурен знак че го подслушват !

Жалки опити пак да  представяш това което осмивам за мои думи .

Добре че ме подсети .  Това е цитат пак на спамерката Мойра  :)

Ето в оригинал това над което се смея  :

преди 13 часа, miro20 написа:
преди 15 часа, Мойра написа:

хаха :)  кой е зад псевдонима д-р Попкутев

https://politika.bg/bg/a/view/agent-akademik-bg-madof-d-r-mengele-i-obshtija-im-vrag-deljan-peevski-69245

т.е. поредната спусната опорка на Черепа към Огнян Стефанов :giggle1:

мъка мъка....

А сериозно казано за подслушванията  ... ти как би се оправдавала ако се тиражира че имаш сестра к'рва ??  И някой почне да твърди че "опроверженията ти  за това са на ниво помощно училище" ??

:)

тошеееефффф  бива ли така да се излагаш и мацаш с толкова плитки извъртания на цитати бре драги :) 

Мислиш се за специалист по тролене и спекулации ли ? :hit:

преди 8 часа, Kolev71 написа:

Пращайте го по бързо на доктор това момче. Ако трябва да съберем някой лев, пишете!

Момиче е.

Ама виждам лесно се връзваш на разни тролченца и спекуланти дето лъжат и мажат с фейк цитати :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Жалки опити пак да  представяш това което осмивам за мои думи .

Добре че ме подсети .  Това е цитат пак на спамерката Мойра  :)

Ето в оригинал това над което се смея  :

тошеееефффф  бива ли така да се излагаш и мацаш с толкова плитки извъртания на цитати бре драги :) 

Момиче е.

Ама виждам лесно се връзваш на разни тролченца и спекуланти дето лъжат и мажат с фейк цитати :) 

Аз на тях не им много вярвам, но на тебе - ХИЧ!  Съжалявам!

преди 28 минути, miro20 написа:

Не съм видял другия пост. Имам и друга работа освен висене по цял ден във форумите и тролене в тях за жълти стотинки. Видях твоя, в който няма и намек че го казваш с ирония и го постнах тук. 

Ае със здраве, Тролчо. 

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Не съм видял другия пост. Имам и друга работа освен висене по цял ден във форумите и тролене в тях за жълти стотинки. Видях твоя, в който няма и намек че го казваш с ирония и го постнах тук. 

Ето това вече си е бисер ! :lol6:

преди 7 минути, M.Николов написа:

Реактори се казват, Р-А-К-Т-О-Р-И !!!

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аз вярвам на Васил Божков, Костадин Костадинов, Ренета Инджова, Осман Октай, Отец Дионисий.

преди 7 часа, Търсещ истини написа:

По това, дали някой се е почувствал по- добре от написаното, зная, че е ироничен въпрос, но напомням, че само децата и истериците искат мигновени промени. Пет века са били необходими за да се случи това, което е написано в "Под игото". Хора ходят на терапия с години.

...

Това прилича на вица:

Скандал между семейство костенурки. В един момент женската: - Ти ми скапа най-хубавите 300 години от живота ...

преди 2 минути, Raze написа:
преди 27 минути, цър-вул написа:

Процеасорът не поддържа RAM с клок повече от 1066
https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/52952/intel-core-i5-480m-processor-3m-cache-2-66-ghz.html

Тези официалните характеристики никога не са критерий. Зависи от дънната платка. Примерно случайно избран

току-що, ninov написа:
преди 7 минути, miro20 написа:

И аз си имам DVR вкъщи и мн добре знам как се сверява датата :giggle1:

Да не говорим за регистратора в колата... там доста по често го сверявам като си я забрави .... :) 

Така че не казвам че записа на купуване е фейк. А не виждам пряка връзка със срещата с Узунов.

Между другото, по света нямаше ли практика подаръците към хора от държавни отговорни постове и министерства да се декларират стриктно ?

Дже имаше скандали и оставки  в някои  по цивилизвоани страни от нас, по този въпрос.

?

Как ли не се гърчите да изкривявате един толкова очевиден и ярък пример на корупционна практика  . Проведена не по домашен, разбираем човешки начин / както и пРезилдента се оправдава/  а чрез конспиративни методи , захвърляне на телефони, писане на бележки, и т.н. и т.н.

Покажи още  

какво общо има dvd с охранителна камера на която освен софтуерен техник друг не може да корегира дата и час или и от охранителната фирма са срещу ГЕРБ а?

• 3 седмици по-късно...
преди 2 часа, S197 написа:

При iPhone има ментета? Абе ти изпърдял. Apple е най-голямата технологична компания! Как, според теб, ще си позволи ментета?

По всяка вероятност, телефона на жената е на 4G, тогава сигнала е слаб. Нека в настройките на телфона избере 3G и сигнала ще се усили.

PS А сега с тия 5G, едно дърво да има или сграда, сигнал - ку*ец.  Баси технологията... и ми я хвалят...

преди 11 часа, jhoro написа:

Телефонията на „колко” G е?

На минус безкрайност е .... :) 

на 6.07.2021 г. в 0:56, dioib написа:

Та... какво писах преди време, ти си изпъдел отвсякъде. Нямаш идея какво пишеш.

• 3 седмици по-късно...
преди 19 минути, dioib написа:

п.п. Научете се да съставяте правилно изречения на български език. Този Ваш жаргон не е изключително възвишен и го приравнявам на "христостойчковия". 

преди 13 минути, dioib написа:

п.п. В случая някой е прав: Ти си "кифла" за закуска ... но реално си за една "вечеря" ... но определено ти липсва "протокола".  

Какво да се прави понякога се налага сами да си направим бисер ... :) А Вие можете ли?! 

преди 7 минути, Енчо Желязков написа:
преди 21 минути, цър-вул написа:

Той само копира iso файла на флашката.
За последно питам за хардуераи спирам да питам.

Той е на десятка какъв хардуер те гони

Ехаа, научих нещо ново - десятката може без хардуер.

• 2 седмици по-късно...

преди 22 минути, jhoro написа:

При сегашната ситуация (политическа - бележка на гмуркача) - най-добрия избор е ... Халеевата комета!
Но ... следващото приближаване до Слънцето ще бъде през 2061 година.

...

на 30.07.2021 г. в 21:25, цър-вул написа:

Ехаа, научих нещо ново - десятката може без хардуер.

А 12-ката - сигурно ще може и без ... софтуер!

• 3 седмици по-късно...
на 31.08.2021 г. в 12:28, NEVADA написа:

Дечко, не се напъвай...

За да ми каже някой "дечко" - трябва да е роден преди 1950-та година. Поколението, което работеше на лампови ЕИМ.

преди 16 минути, Радул написа:

ваксинираните заразяват неваксинираните, с щама от ваксината, който сами произвеждат.

Face Palm GIF

на 1.09.2021 г. в 13:13, jhoro написа:

За да ми каже някой "дечко" - трябва да е роден преди 1950-та година. Поколението, което работеше на лампови ЕИМ.

Да бе! Когато с Джон сглобявахме ламбите, къде 1930-а, ти даже в течно състояние не си бил! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.