Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 1 час, Myanmar написа:

По едно време бяха пуснали "белези" оставени от маските. Ще ме извиняват, на мен чорапите ми правят по-дълбоки "белези".

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 4,1k
  • Прегледи 373,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Троло20 не може да хване ни шега, ни истина.

преди 19 минути, miro20 написа:

с бисери като тези ли :

Това наистина е застраховка. Няма руснак, който да устиска 42 дни без да порка. А ако някой успее, най-вероятно ще почине от хипотермия.

Ти не знаеше, че алкохолът се ползва в полярните области за затопляне на тялото ли? Пак си за бисерите, Мирко, нямаш и обща култура.

Да, вероятно и на Марс също :giggle1: Гърчове на дървен философ :) 

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Това с книгите си е силно олд скуул. Не знаех, че все още има хора, дето да четат...

Тъй, тъй... Олд скуул си е и да разсъждаваш изобщо, както демонстрира прекрасно горният цитат.

Тъй, тъй... Олд скуул си е и да разсъждаваш изобщо, както демонстрира прекрасно горният цитат.
Защо?! Има къде-къде по-смислени неща за правене от това да си губя времето с книги! Кажи си просто, че не признаваш друго мнение и тъй...

Еврейка-българомразка обяснява за българската култура:

преди 12 минути, valkiria1 написа:

Та този Маламир заколвайки брата си ,създал традицията, че някой  може да   заколи брата си, без да му мигне окото-било по причина ,че не могат да разделят педя земя, някоя  жена, някоя коза, било по опричина ,че въобще няма никаква причина.

Ти да видиш - процесорите се криели:

преди 15 минути, adersa написа:

но процесора има , ако има много пуснати процесори и нещо товари машината било то вирус или скрит процесор .

преди 7 часа, цър-вул написа:

скрит процесор

Може да е писано от телефон с авоматично поправяне на грешките. Най-вероятно става въпрос за "процес".

преди 3 часа, Raze написа:

Може да е писано от телефон с авоматично поправяне на грешките. Най-вероятно става въпрос за "процес".

Кво им обясняваш на сейрджиите те не знаят за тази опция за тях пак е ''Скрита '' опция .

цър-вул

цървуле ти за ''скрити '' папки в уйдолс си чувал нали ? а за скрити файлове също нали , а защо пък да няма скрити процеси пуснати в системата , които умишлено товарят системата .

Цървуле тъй като си сейрджията на форума и големият разбирач на всичко я ми кажи с какво ССД ще промени скоростта на нета да знам дали да си взимам за лаптопа .

Това е проблема на българският потребител , когато чете описанието на едно ССД и види , че скоростта ще е почти гигабитова и той си мисли ., че такава скорост ще промени интернета му . ССд не променя интернет скорост , а промяна скорост от качване и копирване на файлове било то от флашка или на други носители . Скоростта на интернета се определя от доставчика както си поиска .

Абе, ти български език учил ли си? Нещо хич не се разбира писанието ти.
Да, смяната на твърд диск с твърдотелен при определени условия би увеличило скоростта в интернет.

преди 18 минути, adersa написа:

защо пък да няма скрити процеси

ЯВНО  за теб няма разлика между процес и процесор. ЯВНО толкова си и знаеш, но си на всяка манджа мерудия...

преди 26 минути, цър-вул написа:

Абе, ти български език учил ли си? Нещо хич не се разбира писанието ти.

Явно вече са ти възпалени очите и не виждаш добре другият път ще го напиша на китайски и явно ти български не разбираш .

преди 11 часа, цър-вул написа:

процесорите се криели

Нищо не знаешъъъъ ... днес на една флакъ де бях я отписъл ... 10-кътъ намери скрит драйвър ... :) 

тъ ... ти пък ... ако един процесор не мое се скри кво устъфа за дънуту ... :) 

п.п. Не ми се занимава днес, но ще потърся въпросния скрит драйвър из нетъ ... ба тея облаци дъ знаеш ... къ е само бело = доообле, мъ къ прибавиш зеленуууу и я процесор ке се скрия, я от нерде скрит драйвър ке се покаже ... :) 

преди 1 час, adersa написа:

Скоростта на интернета се определя от доставчика както си поиска .

И от възможностите на Lan/Wlan карта.

преди 58 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

днес на една флакъ де бях я отписъл ... 10-кътъ намери скрит драйвър

Да не говорим за някое мрежово устройство с памет?

преди 58 минути, цър-вул написа:

Хем неграмотен, хем нагъл.

От сега ще те цитирам с китайски език тъй като не разбираш български и запетаи да слагам ти пак няма да ми разбереш неграмотният си ти !

преди 7 часа, Raze написа:

Може да е писано от телефон с авоматично поправяне на грешките.

Цървуле пак ти напомням от къде идват грешките ... Ама то за тебе такава опция няма и обиждаш .

Приключвам темата не ми се занимава с комплексари и после да имам наказание в форума .

преди 55 минути, adersa написа:

Цървуле пак ти напомням от къде идват грешките

Даа, няма начин да не е виновен някой друг...
Аз ли да ти гледам в телефона какво пише. А и като не можеш да пишеш с Т9, има си начин да се изключва.

току-що, цър-вул написа:

А и като не можеш да пишеш с Т9, има си начин да се изключва.

Вече го направих преди малко . Приключвам разговора в темата .

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

дадено нощо мутира с щел оцеляване на поколението му - вируса няма сметка да попадне е теб и да те убие, защото и той ще умре с теб

на 16.12.2020 г. в 18:55, Myanmar написа:

Еврейка-българомразка обяснява за българската култура:

Омразата й е най-малкият дерт. Нека мрази, но да го прави с аргументи и факти, а не с лаически, издаващи огромни пропуски в образованието, коментари като горния. Впрочем това важи за 99 процента от пишещите в този форум.

преди 14 минути, цър-вул написа:
преди 24 минути, hbuchtev написа:

кинескопа му няма USB

Да пробва с дрелка да прикрепи.

145573064816477451.jpg

на 26.12.2020 г. в 20:02, Най-доброто макаши написа:

Омразата й е най-малкият дерт. Нека мрази, но да го прави с аргументи и факти, а не с лаически, издаващи огромни пропуски в образованието, коментари като горния. Впрочем това важи за 99 процента от пишещите в този форум.

ний с теб нъл ни сме ут тех бате

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.