Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Тоз същият и друг път се е опитвал да блесне с познания и висока обща култура... и опитът пак беше неуспешен.

на 16.09.2020 г. в 0:06, miro20 написа:

Айде като се напъвате да оспорвате нещо , то нека да е малко по различно от въздух  излязъл от глуатеалния мускул

Опитах се да му подскажа, че не съществува глуАтеален, а има глутеален, но той продължи в негов стил

на 16.09.2020 г. в 0:16, miro20 написа:

Да, гугъл е малко претоварен от последния ми израз дето хора с ниска обща култура не знаят какво е  :)

на 16.09.2020 г. в 9:04, miro20 написа:

:)Това което не знаеш драги, не означава че не съществува . Има го даже в уикипедията :hush:

Ти не си "света" , нито "света" се върти около теб

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 373,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Тоз същият и друг път се е опитвал да блесне с познания и висока обща култура... и опитът пак беше неуспешен.

Опитах се да му подскажа, че не съществува глуАтеален, а има глутеален, но той продължи в негов стил

аз не боравя с уикипедията, която си отворил за да научиш каква е тази дума която не знаеш,   и после да се пъчиш как си хванал" някой дето е сбъркал една буква по памет.

Бих приел че го казваш като   получила се забавна смешна дума, но да се правиш на "много учен" с уикипедията, айде айде... :) 

Ето например какво е бисер :

преди 7 часа, Hristo52 написа:

На Позитано е хаус!

Очевидно е и без уикпипедия че има впредвид "хаос", но пък лапсуса се забавен.  :)

Та... Схвана ли най сетне смисъла на какво е "бисер" тук ?

преди 10 минути, miro20 написа:

аз не боравя с уикипедията, която си отворил за да научиш каква е тази дума която не знаеш,   и после да се пъчиш как си хванал" някой дето е сбъркал една буква по памет.

Бих приел че го казваш като   получила се забавна смешна дума, но да се правиш на "много учен" с уикипедията, айде айде... :) 

Ето например какво е бисер :

Очевидно е и без уикпипедия че има впредвид "хаос", но пък лапсуса се забавен.  :)

Та... Схвана ли най сетне смисъла на какво е "бисер" тук ?

При теб бисерът беше, че се опита да блеснеш със остроумие и знания, а изобщо не ти се получи и въпреки, че се опитахме да ти подскажем тук , тук даже и с картинка, и тук, че такъв мускул не съществува, ти обяви мен за невежа, за това че не знам за измисленият от теб мускул

преди 22 минути, ivottoshev написа:

При теб бисерът беше, че се опита да блеснеш със остроумие и знания, а изобщо не ти се получи и въпреки, че се опитахме да ти подскажем тук , тук даже и с картинка, и тук, че такъв мускул не съществува, ти обяви мен за невежа, за това че не знам за измисленият от теб мускул

И там съм ти отговарял също. Едно разбрах, че хал хабер си нямаш какво е "бисер" . Ти просто гледаш как да се заяждаш за абсолютни несъществени глупости :) 

И да "блеснеш" с наивно тъпоумие.  :)

преди 5 минути, miro20 написа:

Ти просто гледаш как да се заяждаш за абсолютни несъществени глупости :) 

Ако се има в предвид репликата,която използваш...и ти си в бисерите...с глупости...

преди 9 минути, Proshark написа:

Ако се има в предвид репликата,която използваш...и ти си в бисерите...с глупости...

хехе... ако почна и аз да цитирам стотиците ви глупости тук... то  по голямата част са такива.

Толкова от мен. Мисля прекрасно се вижда кое е забавен лапсус или бисер, кое е тъпоумно заяждане :) 

По горе дадох пример за "бисер"  на другаря "Христо52". Нито съм се заяждал че е прост, тъп, глупав, да му се смея какво по определение означава "хаус" и да му натяквам 10 пъти това.

Напротив - поясних че разбирам какво е имал впредвид - думата "хаос" , и че това е просто забавен лапсус-бисер как Партията е "хаус" :)

Хвана ли сега разликата с това по горното на тъпоъгълния ти заяждащ се колега ? :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

хехе...

Хехе, я!
Когато дълго обясняваш, какво си искал да кажеш - най-вероятно … и ти не си наясно!

Още малко от същото, вече с философски привкус.:biggrin:

преди 14 часа, miro20 написа:

Вижте, казано философски, българина е преживявал далеч по големи катарзиси, политически кризиси, военни успехи и провали ,  тотални демогафски кризи, глад и мор, но никога не се е отчайвал и не е плюл малкото успехи които е имал.

преди 16 часа, M.Николов написа:

Още малко от същото, вече с философски привкус.:biggrin:

Като ти гледам подписа и как ме цитираш, все повече се убеждавам какъв си тотален лицемер :hush:

на 13.10.2020 г. в 19:12, miro20 написа:

несъществени глупости

:lol6:

преди 2 минути, M.Николов написа:

Продължаваме серията с попадения.:D

А не бе ... продължават държавите от сИВ и Варшавския договор да просперират .  :giggle1:

току-що, M.Николов написа:

Дори не може и да схване.:D

Аз мн добре съм схванал. Виждам че ти не си :)  Затова те лъзгам да си видиш излагацията. :)  

преди 4 минути, M.Николов написа:

Дори не може и да схване.:D

ами, различни са на теория
едното е военен съюз, а другото е икономически съюз
което на практика си беше един съюз 

преди 2 минути, miro20 написа:

Аз мн добре съм схванал. Виждам че ти не си :)  Затова те лъзгам да си видиш излагацията. :)  

Лъзгаш сапуна в банята.:D

преди 1 минута, дpъндю написа:

ами, различни са
едното е военен съюз, а другото е икономически съюз

Еее, Дрънди защо му отвори очите?

Умен та дрънка.  Къде е СИВ и къде е Варшавския договор сега  и какво е състоянието на държавите от тези съюзи  ? А ?

"тук "бисерите " се оформят като гледам от тези които се излагат с липсата на базови познания за това за което се говори. :hush:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Умен умен Николов ! Как му го каза ! БРаво , печелиш звездичка ! :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

"тук "бисерите " се оформят като гледам от тези които се излагат с липсата на базови познания за това за което се говори. :hush:

Е, именно де!:biggrin:

Е, именно де!:biggrin:

лъзгааааййй.... :) Никой не може да се изложи по добре отколкото той сам.

Предлагам да си дискутираш излагацията в някоя друга по подходяща тема, а не да спамиш тук,

Нито знаеш какво е СИВ, нито Варшавския договор,  и това му било смешно и го смята за "бисер" :) 

Още по малко да отговори на въпроса ми - какво е състоянието на държавите.  Как д асравни като не знае какво е СИВ и Варшавски договор.

:) 

преди 9 минути, M.Николов написа:

Еее, Дрънди защо му отвори очите?

ай ся
кой знай квой станало

преди 7 минути, M.Николов написа:

А най-интересното е, че той пак не може да схване.:biggrin:

Не, ти не можеш да схванеш. мн добре знам какво бяха тези съюзи, затова ги изброявам заедно . Акцента ми е какво е състоянието на тези държави сега.

Ти така и не схвана този толкова обикновен въпрос. :)

Все едно да те питам - какво е състоянието на държавите под шапката на НАТО ?

Какво ти е смешно в този въпрос ? Смешно е ако  ти е плитък акъла да осмислиш.

За нормалните хора с обща култура, в това няма нищо смешно. :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.