Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

понеделник

това е достатъчно да се каже :D

Добро утро де!

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добро утро де!

докладвам се от трудовият си поЗт

• Автор

и аз се докладвам от трудовия си пост, въпреки, че не за чий ...хммм....шлифер съм тук - не мога да ви кажа :lock:

докладвам се от трудовият си поЗт

И аз. Работя. Телефоните звънят. :D

и аз се докладвам от трудовия си пост, въпреки, че не за чий ...хммм....шлифер съм тук - не мога да ви кажа :lock:

знаех си

И аз. Работя. Телефоните звънят. :D

вече направих един тегел офис-съд-офис

още съм тук :lock:

Не може да бъде... :D

вече направих един тегел офис-съд-офис

Хората работят и без да трябва да работят и са още ТАМ, ти ривеш за някакъв си тегел... :P:D

Хората работят и без да трябва да работят и са още ТАМ, ти ривеш за някакъв си тегел... :P:D

да си мълча викаш?

да си мълча викаш?

Ми! :)

още съм тук :lock:

п.п. И Аморчето не е бафнало още да се обозначи. :rolleyes:

Те тия нейни работодатели може ли да я оставят и без нет, за да не се разсейва. :)

и работна нощ ( в моя случай )

Е аз като имам по няколко нощни на месец какво да кажа. ;)

Те тия нейни работодатели може ли да я оставят и без нет, за да не се разсейва. :)

Разбира се че трябва да я оставят без нет. Що за логика !!? Имам предвид аз ако съм и работодател ако е някой мазохист може и да и пусне нет да ни пише постове в калдата. Без да искам да засегна някой но никой работодател не плаща за да висят служителите му в нета.

Разбира се че трябва да я оставят без нет.

Има работи, които не могат да се вършат без нет.

• Автор

Е аз като имам по няколко нощни на месец какво да кажа. ;)

Намесваш се в чужд раговор без да знаеш за какво иде реч.

Недей така .

За сведение само , ако ще си ги мерим - от 15 години насам всеки месец , с изключение на отпуските , полагам 7 нощни и още толкова дневни дежурства по 12 часа. Плаща ми се по 0,50 лв за час нощен труд.

Намесваш се в чужд раговор без да знаеш за какво иде реч.

Недей така .

За сведение само , ако ще си ги мерим - от 15 години насам всеки месец , с изключение на отпуските , полагам 7 нощни и още толкова дневни дежурства по 12 часа. Плаща ми се по 0,50 лв за час нощен труд.

Извинете ме колеги. Прави сте!

Има работи, които не могат да се вършат без нет.

Разбра ме перфектно какво искам да кажа. Естествено че ако играе на борсата ще и трябва нет.

Разбра ме перфектно какво искам да кажа. Естествено че ако играе на борсата ще и трябва нет.

Аз те разбрах, но не съм сигурна дали ти си ме разбрал. Ти верно ли мислиш, че това е начина да се повиши производителността на труда?!

Нали се сещаш, че човек, ако си няма вътрешната нагласа и отговорността, че трябва да си свърши работата, не нета да му изключиш, ами и надзорник да му сложиш, пак ще намери начин да изклинчи. Какъв е проблема да си пусне телефона или да си вземе таблета със себе си. Само да иска човек.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ти верно ли мислиш, че това е начина да се повиши производителността на труда?!

Зависи от естеството на работа но в най общия случай разбира се че това е начина.

Забелязвам някаква твоя солидарност към служители ползващи нет,  ми разбираемо е все пак. Все обявяваш края на работния ден от служебния нет като преди това си била доста активна в темата. Нищо против, не е моя работа и не ми рефлектира върху джоба.

Естествено че има хора де могат да правят по няколко работи в едно и също време.

А представи си следващия път Аморчето се издъни на детектора кога я питат ползва ли служебния нет по време на работа за развлекателен чат по форуми и соц. мрежи ! И изгори заради подобни разсъждения че ако някой не му се работи винаги щял да намери начин.

Има едно действие което в НПК го водят като подбудителство ... точно това правиш в момента давайки и акъли и носейки от девет кладенеца вода за доказване на тезата си.

Изабел, надявам се, че се шегуваш, защото поста ти е тотално изтрещял. :)

Прекалено съм уморена, за да се обяснявам и за това кога и как си върша работата или пък да ти влизам в режим на оправдаване - точно пред теб.

Има дейности, за които човек, за да е производителен, понякога има нужда и от разсейване.

А относно подбудителството какво да кажа - не ги разбирам тия работи. :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

А аз поспах и сега си пия кафето в ..... една болница ( не моята , друга ) :lock:

Е, щом не копаш на нивата, а пишеш във форума - нищо не си изработил за днес... :D

Изабел, надявам се, че се шегуваш, защото поста ти е тотално изтрещял. :)

Прекалено съм уморена, за да се обяснявам и за това кога и как си върша работата или пък да ти влизам в режим на оправдаване - точно пред теб.

Има дейности, за които човек, за да е производителен, понякога има нужда и от разсейване.

А относно подбудителството какво да кажа - не ги разбирам тия работи. :)

Ми напълно сериозен съм. Помня кога България беше добре подредена страна с действаща икономика никой от родителите ми не ползваше нет на работното място за разсейване за по голяма производителност.

• Автор

Е, щом не копаш на нивата, а пишеш във форума - нищо не си изработил за днес... :D

Да , да .....

То моят работен ден официално започваслеф 3 часа и 19 минути. Нищо , че сутринта бях там до обяд и отхвърлих маса работа , без никой да ми го плати.

А сега пак върша работа ползу роду

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.