Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Смятай ку не се навие. Кой ще покрие изгубенту време !

ще :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

ще :whist:

Успахте я с разни търговски трикове бедното бабе !

Ядох , дремнах , пия кафе :newspaper:

Готов си за ТАМ - така ли да разбираме?! :shy11:

• Автор

f2a457355c9558fd197205f954c9f9be.jpg

Събуди ме неочакван подарък от благодарен пациент - звъни се на вратата . Ставам зъл като оса , знаете колко мразя да ме будят след нощно дежурство ..... Отвън - човек , познат изглежда по физиономия , но не връзвам лицето с нищо .

Добър ден , добър ден , докторе май не ме помниш ? -ами не те помня , много ясно . Да , ама той не помнел , как съм му шил главата и рекъл да ме види и да ми направи подарък . Знаел от един общ познат , че нямам уредба и си търся , а той имал излишна система за домашно кино .... та я натоварил на колата и хоп - пред къщи. Разтоварва със сияеща усмивка на лицето , а аз се пуля и се чудя какво да кажа ?!?!

Накрая смотолевих едно "мерси " и .... сега се чудя къде да я разположа и как да свържа грамофона към нея !!!

Събуди ме неочакван подарък от благодарен пациент - звъни се на вратата .

От вафли Боровец си минал на уредби. :D

Днеска ще уморите Изабелчо...

Събуди ме неочакван подарък от благодарен пациент - звъни се на вратата . Ставам зъл като оса , знаете колко мразя да ме будят след нощно дежурство ..... Отвън - човек , познат изглежда по физиономия , но не връзвам лицето с нищо .

Аз за какво ти говорех преди няколко поста а после се оплакваш че те разхождали при следователи !

А на мен кой ми звънне на вратата или на мобилния знам че ще е някоя тъжна история на която решението ще е с пари от моя посока към бездънна яма.

• Автор

От вафли Боровец си минал на уредби. :D

Днеска ще уморите Изабелчо...

Мани, мани -вкарах се в голяма сага сега - колонките не са въобще малки и се чудя как и къде да ги разположа,ч е жена ми да не забележи :ph34r:

Аз за какво ти говорех преди няколко поста а после се оплакваш че те разхождали при следователи !

А на мен кой ми звънне на вратата или на мобилния знам че ще е някоя тъжна история на която решението ще е с пари от моя посока към бездънна яма.

като имаш нет ти е спаднала продуктивността гледам  :whist:

Обявявам края на работния ден.

Беки дам и аз моя принос в Изабело шашкането... :D

като имаш нет ти е спаднала продуктивността гледам  :whist:

В стендбай режим съм.

Чакай сега пък и ти. Не върви едното още не се родило и друго да правя. Докато изчаквам биологичния девет месечен процес (половината минаха) се разтоварвам с нет като верен съпруг.

После пак на работа.

п.п. ще се замисля върху забележката но не дай си боже стане нещо от някой случаен изстрел ще е баси резила.

Къде ги намирате тия балами де плащат за да висите в нета по време на работа ве Маро !!!

п.п. Аморчето излезе служител за пример. Яко работа, вечер уморена няма време за нет и на другия ден пак същото. Така се прави кариера.

Удариха шестица с нея работодателите и.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

ч е жена ми да не забележи :ph34r:

ще забележи

аз вече съм си вкъщи

бимчо разходен

аз похапнала лекинко 

и засядам да видя как ще ги глася онези 60 нотариална акта, които междувременно станаха май 70

Успахте я с разни търговски трикове бедното бабе !

и по кой начин мислиш че можеш да "успиш някого с търговски трикове" за да си продаде имота при неизгодни за него условия?

напротив, казах че ще се съгласи защото смятам че условията са много изгодни но е редно да сподели с децата си, не ли?

още повече че аз вече се съгласих на същите тези условия

• Автор

Пия вино , разполагам колонки , прокарвам кабели, пробвам звука как е във всяко положение.

Жената е във стойка "Ф" и само ми се подсмихва

Наздраве и не ме търсете скоро :cheers:

май е време да приготвя вечерята

опатках десет нотариални акта

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Имах гаден ден и страхотна вечер..... Борко ми направи страхотна вечеря.. като си дойдох от работа.... направо, златен ми е  :mark:

пихме винце, слушахме музика... и ся филм ше си пуснем.. :)

Имах гаден ден 

ай, добре дошла в клуба хихихихихихих

Имах гаден ден и страхотна вечер..... Борко ми направи страхотна вечеря.. като си дойдох от работа.... направо, златен ми е  :mark:

пихме винце, слушахме музика... и ся филм ше си пуснем.. :)

А защо нямаш нет на работното място ?

О, Аморето се е обозначило.

Толкова се бяхме притеснили с тия нейните работодатели.

Но тя като съвестен служител си пуска компа от вкъщи. Както и аз разбира се. Никога не влизам във форума от телефона кога съм по работа.

аз мисля да се ориентирам към лягане

останаха ми пет-шест нот.акта за ниви но вече не виждам квадратчетата

Вече преекспонираш темата. Много говориш за миналото, но забравяш, че навремето, когато нямаше нет, хората казваха "учи, за да не работиш". Приеми, че на света не всичко хубаво отива на едно място и финализирай този въпрос... Просто спря да е интересно след двайстото споменаване. Ти в твоята фирма на твоите подчинени не пускай нет и бъди щастлив...

Това за Изабел, ама то ясно...

аз мисля да се ориентирам към лягане

останаха ми пет-шест нот.акта за ниви но вече не виждам квадратчетата

Още нещо, което Изабел не може да осмисли - че има работи, които изискват спокойствие и липса на чуждо присъствие за съсредоточаване - сиреч има хора, които си носят четивата и задачите и в къщи, за да четат между два и четири вечерта - примерно... Еее, не съм очаквала такава липса на чувство за хумор въпреки всичките ми опити все още да го обръщам на шега.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Още нещо, което Изабел не може да осмисли - че има работи, които изискват спокойствие и липса на чуждо присъствие за съсредоточаване - сиреч има хора, които си носят четивата и задачите и в къщи, за да четат между два и четири вечерта - примерно... Еее, не съм очаквала такава липса на чувство за хумор въпреки всичките ми опити все още да го обръщам на шега.

още има да расте

зацикля от време на време, мхм

в момента четивата ми заемат половината ми стая и ми казаха че имали още един кашон да ми дават

освен това имам и три зелени папки които трябва да предам барабар със заключенията

а много държа на режима си и никога не работя след десет часа вечерта

в момента четивата ми заемат половината ми стая и ми казаха че имали още един кашон да ми дават

освен това имам и три зелени папки които трябва да предам барабар със заключенията

А! Това обаче не се вижда. Не се виждат и чуват и безумните контакти със страните, всички дървени философи и изучени от интернета прависти, нямащи хал хабер от нещата, които разискват, но ги разискват с апломб, с всичките си претенции и изисквания.

че навремето, когато нямаше нет, хората казваха "учи, за да не работиш".

Забравих че ти си учила и ти се полага нет по време на работа.

Това само ме радва.

Кой не е учил само от вкъщи пише.

Лошо ...

Но още по лошо щеше ако днес въртях казани за боклук с ромите.

А! Това обаче не се вижда. Не се виждат и чуват и безумните контакти със страните, всички дървени философи и изучени от интернета прависти, нямащи хал хабер от нещата, които разискват, но ги разискват с апломб, с всичките си претенции и изисквания.

затова пък ме държат в едно непрестанно изумление от безграничието на човешката глупост и алчност :D

Забравих че ти си учила и ти се полага нет по време на работа.

Това само ме радва.

Кой не е учил само от вкъщи пише.

Лошо ...

Но още по лошо щеше ако днес въртях казани за боклук с ромите.

Правило номер едно: Да не ти пука. Като можеш да влезеш в нета и ти е кеф - просто влизаш. Като не можеш - е, след малко ще можеш. :)

Мисля, че ако хората приемат, че не знаят всичко ще спечелят повече, отколкото като си мислят, че го знаят. 

Точно преди пет минути се пищисах и на онзи Саунд.

Дошло детето от десети клас да пита за есе в раздела за религии, а той зачепкал за неща, които разбира колкото аз от па де дьо, обаче намила и намила, докато затвориха темата, а авторката явно има нужда от помощ.

Не знам за кой път ще кажа - най-важното е човек да се научи кога да спре. Да се спре навреме е много, много, ама много важно. Всеки се изживява като някакъв нещастен Робинзон Крузо, както е на пъпа на цивилизацията и сред стотици хора. Баси.

Лека нощ. Баси. И пак баси.

п.п. Малоумието ще се окаже най-заразната болест на света. :lock:

и на тази оптимистична нотка ви казвам лека нощ и ви пожелавам сладки сънища

и не забравяйте че живота по принцип е прекрасен :)

Мисля, че ако хората приемат, че не знаят всичко ще спечелят повече, отколкото като си мислят, че го знаят. 

Точно преди пет минути се пищисах и на онзи Саунд.

Дошло детето от десети клас да пита за есе в раздела за религии, а той зачепкал за неща, които разбира колкото аз от па де дьо, обаче намила и намила, докато затвориха темата, а авторката явно има нужда от помощ.

Не знам за кой път ще кажа - най-важното е човек да се научи кога да спре. Да се спре навреме е много, много, ама много важно. Всеки се изживява като някакъв нещастен Робинзон Крузо, както е на пъпа на цивилизацията и сред стотици хора. Баси.

Лека нощ. Баси. И пак баси.

п.п. Малоумието ще се окаже най-заразната болест на света. :lock:

огледай се и ще види нанадолнището - пускай ги там. Удобно и практично. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.