Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Е на това се вика гениално прозрение. Никога нямаше да се сетя, че икономиката ни не върви, защото вече има нет по някои работни места. :)

Обявявам края на работния ден!

Хубава вечер...

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ми напълно сериозен съм. Помня кога България беше добре подредена страна с действаща икономика никой от родителите ми не ползваше нет на работното място за разсейване за по голяма производителност.

Що ли ми се струва , че по него време просто нямаше интернет ? ;)

Да , да .....

То моят работен ден официално започваслеф 3 часа и 19 минути. Нищо , че сутринта бях там до обяд и отхвърлих маса работа , без никой да ми го плати.

А сега пак върша работа ползу роду

Знам, Док. Сещам се, всъщност. Просто пунтирах Изабел /явно си уморен и не си чел постовете ни нагоре/, че е започнал да ръси някакви идеи, че който не е залепен от шест до шест на производствения стол, нищо не работи. Добре, че не зависим от него. Току виж не ни даде и да ядем... че който не работи... :D

Що ли ми се струва , че по него време просто нямаше интернет ? ;)

Е ми ако имаше прехода нямаше да е до сега само 25 години ами поне на 40 години ръчна спирачка.

Е ми ако имаше прехода нямаше да е до сега само 25 години ами поне на 40 години ръчна спирачка.

Интернет , копеленца мили , е вероятността да се нахендрите на информация и както казвам аз информацията е всичко

започна се

действай

и лека смяна

Кое се почна Докторе ?

нощното му дежурство

п.п. как мина първия работен ден на Аморчето?

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

До тук-6 инсулта, един инфаркт, трима пострадали при ПТП, две деца с отравяне-пили перилни препарати.

А стига де !

Баси.

До тук-6 инсулта, един инфаркт, трима пострадали при ПТП, две деца с отравяне-пили перилни препарати.

А стига де !

Баси.

жиф ли си?

п.п. двете заедно пили или всяко отделно си пило?

навън е някакъв странно подозрително слънчев ден

трябва да сме нащрек

вселената ни готви някаква вселенска гадост и ни приспива вниманието

жив съм.

живучий, а? :D

сподели творческите си планове - до колко часа мислиш още да кибичиш ТАМ? Смяната вече би трябвало да е дошла

• Автор

живучий, а? :D

сподели творческите си планове - до колко часа мислиш още да кибичиш ТАМ? Смяната вече би трябвало да е дошла

Смяната дойде , предадох едно тамагочи ( нощес го докараха пиян , легнал до една бензиностанция ) и сега вися пред зала 6 на РС, очаквайки да ме повикат вътре.

Свидетел този път, не експерт.

След като ( или ако ) ме пуснат - трябва да се върна пак в болницата, че имам да приемам апаратура , а от 1 часа имам медицински съвет.

И , ако е рекъл Господ , по някое време къде 2-3 часа слефобяд евентуално ще се прибера у дома .

Но ..... не се притеснявай - това къде 20 часа да нямаш почивка е в реда на нещата , че даже и интернет не трябва да имаш ( според Izabel )

Разбрах , че в Русе ви е треснало земетресение ?

Отново съм тук :)

Пуснаха ме от съда, спокоен съм.

ама ...ми се спи

:)

Разбрах , че в Русе ви е треснало земетресение ?

аз пък не съм

изобщо не съм го усетила, но и от други места чух

Отново съм тук :)

Пуснаха ме от съда, спокоен съм.

ама ...ми се спи

аре, аре, поне имаш интернет :whist:

Да! :D :D :D

Ама не може да отваря бисквитките... Тамън щях да му пусна една за със поредното кафе /предполагам/... :clown:

Ама не може да отваря бисквитките... Тамън щях да му пусна една за със поредното кафе /предполагам/... :clown:

аре, аре................ глезотии

• Автор
...

то за имането - имам , с мобифона имам навсякъде, но дали остава време да го ползвам е големия въпрос ?

Досега - приех от фирмата новата аспирациона помпа и два перфузора .Попълване а фактури, протоколи и прочее съмнителни забавления След това трябваше да ги разуча как се работи с тях и да инструктирам сестрите и лекарите, дето са ми на смяна. Ама първо трябваше да се заключа и сам да рабера, за да не се излагам, сещай се.Апаратурата -китайска.Инструкциите- на китайски и английски.Персоналът, разбира се, не знае нито китайкси, нито английски.Те и българския толкова го знаят, ама-найсе, за това няма да придиряме, не ли ? Та се заключих, чета, пускам , ровя из менютата, настройвам и т.н.След това отивам отатък, събирам и започвам наново -"Това се пуска от тук, това- от тук, тази грешка ознава това и това, другата-това и това, правиш 1, 2, 3 и т.н и т.н."

Приех две молби за напускане - единият от малките докторчета, дето постъпиха преди Коледа отива в гирургията, а другият - една колежка, на която имах пълно доверие, завършихме едно време заедно - отива в инфекциозно отделение.

Тоест -графикът за април се сговняса още преди да се започне. Отделно няма как да излезе никой в отпуска.Досега работех на -1 щат, сега стават - 3  и започва брожение защото на всекиму е ясно за какъв гърч ще иде реч.

Вече едвам кретам.

На 4 кафета съм, и опразних половин пакет тютюн - даже ми горчи на гърлото от пушене, кофеин и говорене.

А съветът е от 1 часа - колко ще продължи не е ясно, но знам, че ще го изкарам на акумулатори.

А после izabel ще ми разправя как сме  нямали производителност щото видите ли-народът висял в интернет и не си гледал работата.

Ей, много ме е яд на него !

Да дойде той тук, на моето място да се гърчи и да го видя колко ще издържи с циганите и останалите болни, с 46 души подчинени от които половината гледат как да избягат на по-леко място, а другата половина седи, щото никой не я иска другаде. Да го викат през ден в съда да се обяснява защо не помни един кой си, като го е преглеждал и какво точно е открил, защо не е направил еди-какво си, защо е направил пък еди -кое си.Да се разправя с адвокати, с фирми доставчици и прочее шитни.

Баси и живота скапан :mad:

не мога :(

все още тук ми е блокиран достъпът до тубата.

ама пък намерих работеща поточна радиостанция - radio melody и си го слушам него :)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Баси и живота скапан :mad:

чудя се аз защо днес при мен е сравнително спокойно и без излишни напрежения пък то................ цялото напрежение при теб.

Вчера се бях сдухала със страшна сила, единствената ми цел беше да се добера до вкъщи и след като разходя Бим и излея един бойлер върху крехкото си тяло /страшен комплимент ми направиха днес - още се хиля/  малко да си полегна на дивана.

И настъпва мечтаният миг, полагам глава на облегалката на дивана и се сещам че съм забравила да взема от братчедката кората с яйцата за които ми звъня пет пъти през деня.

Е, познай, станах и както съм си с чехлите на бос крака метнах едно яке, запалих колата и и се нарисувах на вратата. Дали пък не и събрах погледа? :D   Ти, вика, видя ли се как си тръгнала?  :D

Викам, видях се ама вече не ми пука :D

А после izabel ще ми разправя как сме  нямали производителност щото видите ли-народът висял в интернет и не си гледал работата.

Ей, много ме е яд на него !

Да дойде той тук, на моето място да се гърчи и да го видя колко ще издържи с циганите и останалите болни, с 46 души подчинени от които половината гледат как да избягат на по-леко място, а другата половина седи, щото никой не я иска другаде. Да го викат през ден в съда да се обяснява защо не помни един кой си, като го е преглеждал и какво точно е открил, защо не е направил еди-какво си, защо е направил пък еди -кое си.Да се разправя с адвокати, с фирми доставчици и прочее шитни.

Че народа виси и не си гледа работата е неоспорим факт.

Сега що се отнася за твоята професия.

Уважавана професия, поздравяват те на всякъде и гледат на теб с добро око. Та всяко нещо си има цена и не може да се оплакваш от негативите и.

Все едно аз да тръгна да ти завиждам че на всеки празник някой пациент се сетил за теб де ти изобщо не си го и спомняш и ти пратил армаган.

Всичко си има цена пак повтарям.

Не си мисли че да се разправяш с маймуни е много по лесно. Където и да спреш да си купиш нещо влизаш в разправии защо ти искат тройна цена заради бялата физиономия. Това за всекидневни нерви.

За бизнес пък да не ти говоря че стигне ли се до съд кой крив и кой прав, кой не си изпълнил задълженията винаги си прекарания.

Кой знае колко ми се е скъсил живота, та всяко нещо си има цена и никой няма право да се оплаква.

А тия форуми определено не повишават на никой производителността но намаляват стреса.

А тия форуми определено не повишават на никой производителността но намаляват стреса.

за производителност може да се говори когато си на поточната линия 

само

за производителност може да се говори когато си на поточната линия 

само

Дали пък Изабелката не е от платените тролове, наети от партийна централа... :D Много се е втвърдил нещо. :D

Дали пък Изабелката не е от платените тролове, наети от партийна централа... :D Много се е втвърдил нещо. :D

тъкмо казах че днес е спокойно и ми звъннаха от съда да отида да си взема една призовка :(

при мен високата производителност означава да се работи колкото се може по-малко за колкото се може по-висока комисионна

като целта е един клиент да се заведе на един оглед и да купи :)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.