Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Брано от мен, чистено от детето, мачкано от мен, претачано и бутилирано от тъста :shy11:

Аз откога те подозирам в експлоатация на господстващо положение. Вие с тъста ти ще пийте вино, а горкото дете само ще гледа отстрани, нали?
  • Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никога не съм предполагал, че снимка на нокти би предизвикала подобни коментари.

нали?

• Автор

нали?

казвал ли съм ти колко мразя псевдоморалисти и дървени философи  ?

Аз откога те подозирам в експлоатация на господстващо положение. Вие с тъста ти ще пийте вино, а горкото дете само ще гледа отстрани, нали?

Децата за това-кога изкласят и станат хора -тогава може да опитват винце.

Дотогава -ще чистят, ще мачкат и т.н.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Дотогава -ще чистят, ще мачкат и т.н.

Казармен режим.

А къде забрави за безгрижното детство в което трябва да растат ?

Казармен режим.

А къде забрави за безгрижното детство в което трябва да растат ?

няма такова

някой те е излъгал :)

казвал ли съм ти колко мразя псевдоморалисти и дървени философи  ?

обаче взривът беше един път - чак по някое време се обърках

как е дядото иначе?

И цялата тая хамалогия за едно вино !

виното не е просто алкохол - това е философия и отношение към живота. Питай Док да ти каже.

взех едни свински ребърца и ги метнах във фурната да се запекат

а докато станат готови мога да опиша малко нот.актове, нали?

виното не е просто алкохол - това е философия и отношение към живота. Питай Док да ти каже.

Или Мушкатото ? Док е зает човек по принцип да го занимавам с такива глупости.

Док е зает човек по принцип да го занимавам с такива глупости.

с какива глупости? :rolleyes:

с какива глупости? :rolleyes:

Философии и подобни. Пък и той се застрахова като каза че философите ги мразел не върви да го питам за философия !

долазих най-сетне до къщи

наздраве :cheers:

Докторе оправи ли уредбата как искаш да е или си на компромисен вариант ?

А аз да ви се пофаля моето домашно кино стой от три месеца още в кашоните но има син зъб на 100%.

Също забравих да ви се пофяла че вчера колата ми отнесе един як камък по вратата и задния джам (добре че джама издържа) от оная де ме напада през оградата и имаме ограничителна заповед от съдия да не се доближаваме на 50м един от друг..

Спасиха я охраната на комплекса направо щях да и сменя снимката на паспорта ако я бях докопал.

Баси животните.

• Автор

Докторе оправи ли уредбата как искаш да е или си на компромисен вариант ?

Е, постигнах компромис с нея.

На харизано магаре зъбите му не се гледат, нали знаеш.

Важното е, че има какво да джумоли там и като ми дойдат гости да има с какво да правим джумбарето :cheers:

.....

Също забравих да ви се пофяла че вчера колата ми отнесе един як камък по вратата и задния джам (добре че джама издържа) от оная де ме напада през оградата и имаме ограничителна заповед от съдия да не се доближаваме на 50м един от друг..

Спасиха я охраната на комплекса направо щях да и сменя снимката на паспорта ако я бях докопал.

....

Ама тая сага не приключи ли ?!?!  :no-no: 

Ама тая сага не приключи ли ?!?!  :no-no:

Имаше нова серия вчера. Направо съм откачил вече с тая.

• Автор

Имаше нова серия вчера. Направо съм откачил вече с тая.

Ма-а--лииии - представям си само какво е било

Ма-а--лииии - представям си само какво е било

Даже и най малка идея си нямаш. Тая може да изкара от нерви и най големия непукист. Да ходи да се лекува че лошо ми се пише с тая.

Баси неблагодарното племе.

Историята е следната.

Разбрала и аз не знам от къде че дъщеря ми ще спи в къщи и ще я карам рано на училище. По принцип аз само ги вземам от училищата им със сина ми.

Та аз трябва жив умрял да я закарам преди 8 часа понеже заключват врата и кой закъснял ми се пишат дъждовни.

Излизам от вкъщи 8 без 20 и си включвам телефона. И веднага ми влизат съобщения на всички възможни месенджери дали мога да закарам и сина си на училище че тя да не биела път. Викам и мога но трябва да е готов вече а не да стоя и да чакам да го приготви че тя обича да го кара след 8 и да влиза в скандали (в друго училище) с портиерите.

Отивам и и свиря пред тях и чакам ли чакам. А нямам време за да сваря да ги оставя по училищата. Тя като видя дъщерята вчесана и оправена разбра веднага че е женска работа и сметна 2+2 че жена ми я приготвила и откачи.

Къде и казах дай по бързо че няма време и като викна ...

Ти твоята принцесита за нея имаш време а за сина ти нямаш !!! Разкарай се от погледа ми сама ще го закарам и не го вземай повече аз ще се оправям.

Усетих на къде отиват нещата и си бих камшика. После куп съобщения ми прати и ме прати на майната ми.

Та обаче имам аз едни пари в нея де се не мога да се наканя да ги прибера. И и викам прави какво ти е кеф не ме занимавай със себе си кажи само кога да дойда да си прибера парите. Продаде ми една кола де беше заложена при мен на неин човек и парите в нея.

И вика ела да ти ги дам веднага. Отивам и като почна с едни викове и едни камъни мале откачих ...  Хубаво че тоя камък де попадна в задния джам се глъзна и замина. Но врата не можа да мине метър

Че чакам майка и че с нея по се говори (по малко луда е от тая). Всички ме питат къде съм гледал кога съм бил с нея и аз вече почнах да се чудя какво да отговарям. Баси лудата.

Мисля, че тя те обича :cheers:

Ми не да ти кажа. Яд е че е спрян крана най вече.  И с тия скандали цели никоя да не се огледа в проблемен мъж.

викам да поработим петъчно, а?

Гадост и зараза. Вчера Фичо сдаде багажа и сега е при чичо доктор. Благодарение на това сега ще ходя с маршрутка на работа. 40 минути лашкане и тъпчене, перфектен начин да започнеш деня си...

Гадост и зараза. Вчера Фичо сдаде багажа и сега е при чичо доктор. Благодарение на това сега ще ходя с маршрутка на работа. 40 минути лашкане и тъпчене, перфектен начин да започнеш деня си...

тъкмо ще се смесиш с масите, кво

тъкмо ще се смесиш с масите, кво

Да видя как живеят обикновените хора викаш...

Да видя как живеят обикновените хора викаш...

експириънс, един вид :)

• Автор

излюпих се.

11 часа сън ми дойдоха много добре.

:newspaper:

Сега трябва скоростно да си изпия кафето, и след това да си напиша лекцията, че от 1 часа имам упражнение, след това лекция от 2 до 3, след това , от 3 трябва да се добера до ректората - започва научна конференция "неврология" в която участвам с постер и трябва да съм там.

Въобще- натоварен ден се очертава.

Петък. Работа. Иначе грейна слънцето и снегът се топи.

• Автор

лекцията -готова.

слънчевото затъмнение -видяно.

време е за хапване, пийване и отиване  за забавляване със студентките

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.