Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот....и нямам оправия,но другите не го знаят!

Featured Replies

Виж как сам си знаеш. Няма нужда ти го повтарям.  :tongue2:

Не ми го повтаряй само ми отговори моля любезно както аз ти отговорих доста скромно.

Ти естествено ли си блонд или после се изруси ?

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Виж как сам си знаеш. Няма нужда ти го повтарям.  :tongue2:

От няколко теми - чета и се чудя - Що му обръщаш внимание изобщо ???

Рефрена трябва да ти е - "Приказвай си, не ми пречиш."

Хай, бай дъ уей.

Хай, бай дъ уей.

Жорка теб англичанките да не те напуснаха че чак сега се появяваш да и държиш крило на кака ?

Понатежа и татковината на кака ! Имало много селяни и измекяри, мозъците изтекли наред с нея от бг и не се задържа много.

Тя нали е голямото дубрутро и всичко и било под нивото, ти да видиш. Май не ти е изневерявала и се прибрала капо.

Не знам какво стана с ходенето и до Барселоната и баровете де търсеше.

Хай, бай дъ уей.

Хей, Жорка! Радвам се да ти видя буквичките!

Тук пролетта дойде, не знам как е из английско, дано и там времето да се е пооправило. Като дойдох да живея из тези ширини разбрах как е възможно хората да говорят толкова много за времето. Преди четях из разни книжки за подобни "интелектуални" разговори и ми се струваше много префърцунено, но вече знам, че си е доста сериозна тема!  :D

Относно питането ти - феноменът е много интересен за изучаване. Пухчо е много представителен за една определена група хора, която вирее предимно в по-топлите държави. Където хората са по-бедни и приоритет не са образованието и умственото развитие, а печалбата на гърба на бедните. Как една бедност и безизходица може да се превърне в нечий печеливш бизнес и човек да не изпитва никакви угризения на съвестта, че е забогатял благодарение на мизерията на някой друг. 

Относно питането ти - феноменът е много интересен за изучаване. Пухчо е много представителен за една определена група хора, която вирее предимно в по-топлите държави. Където хората са по-бедни и приоритет не са образованието и умственото развитие, а печалбата на гърба на бедните. Как една бедност и безизходица може да се превърне в нечий печеливш бизнес и човек да не изпитва никакви угризения на съвестта, че е забогатял благодарение на мизерията на някой друг. 

Нали знаеш че комунизма е най дългия път към капитализма ! Недей ми се прави на съдник ще те помоля. Идея си нямаш колко хора зависят от мен това първо. И второ ако ти тежи че работиш за някой си е лично твой проблем.

Защо не държиш сметка на шефа си не го ли е срам да ти хвърля трохи а той да ходи целогодишно на почивки и всяка година да си сменя колата и любовницата ?

п.п. не ми отговори на въпроса. Че си блонд ми стана ясно но по рождение ли или в последствие ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Хей, Жорка! Радвам се да ти видя буквичките!

Тук пролетта дойде, не знам как е из английско, дано и там времето да се е пооправило. Като дойдох да живея из тези ширини разбрах как е възможно хората да говорят толкова много за времето. Преди четях из разни книжки за подобни "интелектуални" разговори и ми се струваше много префърцунено, но вече знам, че си е доста сериозна тема!  :D

За твоя радост - днес отново имаш тази възможност. Просто сме много потребители, а рутера явно има заложено ограничение по брой IP-та.

Пролетта дойде и при нас, даже и повечко. Вчера се бях хвърлил само по Т-шър. Но не е постоянно (което си е нормално за тук).

За времето - имаше един виц:

"- Защо говориш с твоя бръснар само за времето ???

- А за какво друго да си говоря с човек опрял бръснач на гърлото ми ?"

:)

За различните хора - отдавна съм приел, че всички са така и не разсъждавам повече. Който ми излиза от разбиранията - просто го подминавам.

Има форум-има проблем.

Няма форум-няма проблем.

:grimace:

Не я разбираш историята. Джугашвили значело син на евреин. Туй май от този форум го научих. Значи го е било исрам от името си, и се кръстил Сталин, щот Варна се казвала тъй на времето.

Колко раути ша научиш у тоз форум ехеее...

Аз едно научих-идиотите са навсякъде!

Утре сабален ще сварим яйца. Колкут издем издем. Сетне на обед рестото у салатата !!!

Добър вечер!

Дал Буда добро !!!

Утре сабален ще сварим яйца. Колкут издем издем. Сетне на обед рестото у салатата !!!

Аз га бях по-умен кат тренирах изяждах по една кора яйца.Сваря ги и ям само белтъка.

Ся кат изпростех ям сичкото.

Както е тръгнало след време моа ги рупам с черупката кат ябълки.

Знам ли.

• Автор

Темата за Будизма станала много интересна последните 6-7 страници. :D

Аз га бях по-умен кат тренирах изяждах по една кора яйца.Сваря ги и ям само белтъка.

Ся кат изпростех ям сичкото.

Както е тръгнало след време моа ги рупам с черупката кат ябълки.

Знам ли.

Най сладката манджа е лук и сирни. Идиотска манджа. Гори на удъ

Четох, четох, начетох са на простотии на болни мозъци.

Шси намеря друго занимание.

Лека вечер от мен.

Тука има и изтекли мозъци също. А тия кой не са изтекли или изтекли в последствие били измекяри !!!

• Автор

Тука има и изтекли мозъци също. А тия кой не са изтекли или изтекли в последствие били измекяри !!!

Трябва ли ти някой да ти помага да контролира нещата?Веднага почвам да уча испански!

Трябва ли ти някой да ти помага да контролира нещата?Веднага почвам да уча испански!

Ти нямаш ли да учиш още, после висше ...

Викаш да ги доизцеждам докрай... мани кака ме изкара еваси безклуполния капиталист.

п.п. Аз съм и виновен значи че тя отишла да слугува на западняците и за толкова години и замазали очите с един стар мерцедес.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор

Ти нямаш ли да учиш още, после висше ...

Викаш да ги доизцеждам докрай... мани кака ме изкара еваси безклуполния капиталист.

п.п. Аз съм и виновен значи че тя отишла да слугува на западняците и за толкова години и замазали очите с един стар мерцедес.

Кака не ме интересува! Ти си ми интересен! ;)

Кака не ме интересува! Ти си ми интересен! ;)

Света не е само бял и черен и човешките отношения са много по сложни.

Или как беше, кой каквото и да ти разправя накрая всичко се отнася за пари или за еване.

В тоя форум всички са изключения изглежда и големи християни.

Ако имаш две ризи дай едната на ближния си и като гледам са се скъсали да си дават ризите особено най големите критици. Стават даже толкова нагли като в оная поговорка де крадеца вика дръжте крадеца.

Та не знам дали ще ме разбереш правилно. По принцип ако някъде ми трябва контрол аз мога да го наложа но по добре някъде ако излизаш на плюс да не променяш нещата с цел да ги подобриш. Естествено аз ако знам че някой ме лъже и искам да го хвана ще го хвана но после трябва да се караме и следващия де ще дойде на негово място няма да е по различен да не казвам по зле. Горе долу трябва да се спреш на компромисен вариант всички да са доволни и най вече ти самия. Та те както и аз сме си направили сметката иначе ако са честни с мен няма да им излезе тяхната сметка и няма изобщо да влезем в бизнес. А няма ли бизнес губим всички.

Стана дълг пост друг път ще ти разправям една история с едни български "бизнесмени" де ме вкараха в бизнес като дойдох по тия ширини.

:)

За различните хора - отдавна съм приел, че всички са така и не разсъждавам повече. Който ми излиза от разбиранията - просто го подминавам.

Мхм, то за това активната глупост ни залива - умният винаги отстъпва. Умният се съмнява, умният размишлява, арогатният тъпак обаче няма проблем със самочувствието си и в най-скоро време ще стане еталон за поведение! Пример за подражание! Едно смислено и граматически правилно изречение не може да напише, но това дори не го притеснява!

Помня едно приятелче, което завърши история с отличие, как се бъзикше преди години. Казва - бягайте вие, изнасяйте се в чужбина. Аз ще остана тук сам с разни цигани и простаци, ще съм най-умния и сами ще ме изберат за президент! Като си бях последно в бг го срещам и го питам - как вървят изборите, кандидтиран ли си за президент? Той ми отговаря - не, учителствам си. Прекалено съм умен, за да се кандидатирам за президент. Няма да събера и 10 гласа.

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Мхм, то за това активната глупост ни залива - умният винаги отстъпва. Умният се съмнява, умният размишлява, арогатният тъпак обаче няма проблем със самочувствието си и в най-скоро време ще стане еталон за поведение! Пример за подражание! Едно смислено и граматически правилно изречение не може да напише, но това дори не го притеснява!

Помня едно приятелче, което завърши история с отличие, как се бъзикше преди години. Казва - бягайте вие, изнасяйте се в чужбина. Аз ще остана тук сам с разни цигани и простаци, ще съм най-умния и сами ще ме изберат за президент! Като си бях последно в бг го срещам и го питам - как вървят изборите, кандидтиран ли си за президент? Той ми отговаря - не, учителствам си. Прекалено съм умен, за да се кандидатирам за президент. Няма да събера и 10 гласа.

Хем е тъй, хем не е тъй.

Митко Идиотко стана любимец на публиката, пред нискочелите Занев и Ваня.

Хе, ся ши плагиатствам

Гуню адвокатина дет викал, че с княза не може да се говори на хем хем

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.