Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот....и нямам оправия,но другите не го знаят!

Featured Replies

Още няма да заминавам, но преди да тръгна възнамерявам да се концентрирам върху по-важни дела, срещи с близки, роднини, приятели, така че от мен до нови срещи и да си идиотствате качествено кЪт за цЕло племе! :)

От мен Hugs & Kisses :*  , да сЪ обичате и да слушкате ......модераторите.....ъ-ъ-ъ-ъ, обърках се .......хормоните си. И накъдет ви припатка, натам да ви води ......онуй ту! :P

Айде, наздраве и със здраве! :bye1:

Попътен вятър - за където е и Бог с теб !

Ще ни липсваш

ама ша дойдеш пак нъл

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Попътен вятър - за където е и Бог с теб !

Ще ни липсваш

ама ша дойдеш пак нъл

към края на годината, ще ви посетя виртуално

Лека и успешна да е за всички! :)

Батя ти Изабел шса поболее без тебе.

и турба не ми даде, въобще циганска...ъ-ъ-ъ-ъ...... доминиканска му раута! :ph34r:

Стигам съм писал

//ban vam se

//enter

Бе не знам дали е Българин , ма знам един виц.

Човечеството се развивало и хората поумнявали.

Господ наредил на Свети Петър да мине с един самолет и да напуска идиоти във всяка страна.

Речено сторено.Качил са Свети Петър на един самолет и почнал........

.........Прелетяли над всяка държава и напускали идиоти.Стигнали до България - обръща се Свети Петър и ко да види-идиотите свършили.

Отишъл при Господ и се оплакал.

-Господи, прелетяхме на всички държави и напускахме идиоти, но остана една, а идиотите свършиха.Какво да правим?

-Коя е тази държава.Попитал Господ.

-България. Отговорил Свети Петър.

-Аааа няма страшно, ние от там зареждахме самолета!

Един руски виц

Един американец, един руснак и един индиец попаднали на остроф. И дяволът ги фанал. Казал им че ще им удари по 10 удара с камшик и който извика от болка, ще го прати в геената огнена. Обаче всеки имал право да се защитава с някакъв предмет.

Първи бил американеца. Той се защитавал с един камък. С първия удар дяволът строшил камъка, а с втория като изчаткал американеца и оня заревал от болка. Дяволът го пратил в преизподнята.

Втори бил индиеца. Той не се защитавал с нищо, понеже знаел средния път и за него удар и не удар било едно и също. И дявола почнал да го буа с камшика, но индиеца не чувствал болка, тъй като знаел, че ударите са илюзия. След десетия удар дяволът казал на индиеца, че е свободен, обаче индиецът казал на дявола, че ще остане, тъй като досега винаги във вицовете побеждавали руснаците, и сега искал да види как за сефте руснак ще загуби във виц.

Дяволът му разрешил да остане и попитал руснака:

– Ти с какво ще се защитаваш ???

– С индиеца - отговорил руснака.

Батя ти Изабел шса поболее без тебе.

ма и модовете и те бе

ша пукнат от скука че нема кой да дебнат хахаха

Пухчо-делаверата пак се изказа.  :D

В Домениканата само наркобосовете разполагат с такива джобни, дарлинг.

Колко жалко че изтеклия ти мозък от Бг не може да роди друга басня и това е най подходящия етикет да се успокояваш за по големия от твоя успех на останалите ти сънародници в странство !

Викаш ех мадамчето ако не ми прибираше 70% печалбата кога висях по витрините можеше и да си ги мерим викаш нали ?

и турба не ми даде, въобще циганска...ъ-ъ-ъ-ъ...... доминиканска му раута! :ph34r:

Аз си мислех дали да не ти пратя тир с мотокар да товариш пачките.

Как ли си прекарва кака в татковината ни отчаяна от толкова "селяни и измекяри" и изгаряща от желание да си бие камшика за гарата в Брюксел.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Ако на някой сценарист, режисьор от Холивуд му трябва сцена за следващия психо-трилър тука е мястото!

Декори няма, но болни мозъци бол.

Жалка картинка е тук и това си е!

Колко жалко че изтеклия ти мозък от Бг не може да роди друга басня и това е най подходящия етикет да се успокояваш за по големия от твоя успех на останалите ти сънародници в странство !

Викаш ех мадамчето ако не ми прибираше 70% печалбата кога висях по витрините можеше и да си ги мерим викаш нали ?

Аз си мислех дали да не ти пратя тир с мотокар да товариш пачките.

Как ли си прекарва кака в татковината ни отчаяна от толкова "селяни и измекяри" и изгаряща от желание да си бие камшика за гарата в Брюксел.

Каква татковина те гони, свърших се работата там и отдавна съм си у дома, в Белгия.

Пък ти си злобей, дарлинг, не ми пречиш, дори ме веселиш като Румпи.

Няма нужда да си въобразявам други сценарии, след като е очевидно, че с делавери се занимаваш. За да се установи тоз прост факт, са нужни точно 2 мозъчни клетки.:-)

Жалка картинка е тук и това си е!

Плагиат!:-))))

Каква татковина те гони, свърших се работата там и отдавна съм си у дома, в Белгия.

Пък ти си злобей, дарлинг, не ми пречиш, дори ме веселиш като Румпи.

Няма нужда да си въобразявам други сценарии, след като е очевидно, че с делавери се занимаваш. За да се установи тоз прост факт, са нужни точно 2 мозъчни клетки.:-)

Нормално  е да не издържиш много на места където не ти вървят фасоните.

Аз пък за какво да злобея !? Значи се веселим взаимно. Кефят ме опитите ти да се правиш на фешън.

Дай да завъртим някоя далавера тогава аз съм човека ха ха . Кака ти природно ли си блонд или после се изруси ?

Нормално  е да не издържиш много на места където не ти вървят фасоните.

Аз пък за какво да злобея !? Значи се веселим взаимно. Кефят ме опитите ти да се правиш на фешън.

Дай да завъртим някоя далавера тогава аз съм човека ха ха . Кака ти природно ли си блонд или после се изруси ?

Ми, добре, да чуем какъв е поминака ти в Домениканата? :-)

Като ти гледам правописа, я имаш, я намяш завършено средно, но може някой техникум да си завършил нейде из прояинцията, където нивото на обучение да не е било особено високо.

Кой тоз ???

И ти ли не се сещаш за лафа " жалка картинка сте бе"?!:-)

И ти ли не се сещаш за лафа " жалка картинка сте бе"?!:-)

Не знаех, че е на Плагиат  :)   :)  :)  :)  :)

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Не знаех, че е на Плагиат  :)   :)  :)  :)  :)

Това му е второто име :-)

Скалъ Плагиат

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Помна аз га са заяде за катедралите и галошите  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

Тц.Скалъ Гулиат!!!

-------------------------------------------------

Лошадь купила четыре галоши:
Пару хороших и пару поплоше.

Если денек выдается погожий,
Лошадь гуляет в галошах хороших

Стоит просыпаться первой пороше,
Лошадь наденет галоши поплоше.

Если же лужи на улице сплошь,
Лошадь гуляет совсем без галош.

Что же ты, лошадь, жалеешь галоши?
Разве здоровье тебе не дороже?

:tongue2:

Ми, добре, да чуем какъв е поминака ти в Домениканата? :-)

Като ти гледам правописа, я имаш, я намяш завършено средно, но може някой техникум да си завършил нейде из прояинцията, където нивото на обучение да не е било особено високо.

Основно туризъм ха ха ха

Далавери хайде да минем на твоята че ти няма да се кротнеш.

Работата ми се състой в това да подписвам договори за ипотеки от 4 до 10%месечна лихва и да си плащам 2% на държавата.

Имам много земи които изглеждат пустеещи останали ми от некоректни хора де съм им давал заеми и останали ми къде съм ги дал под наем селяците да си гледат кравите но с всеки ден понеже Доминикана се разраства цената им расте и още не съм опрял да продавам. Като почна ще стане страшно.

Отделно се занимавам в съдружие с вкарване на техника де работи със зелена енергия от Китай и е освободена от мито.

Там имам голям ресурс но ме бавят продажбите понеже на тоя бизнес конкуренцията е жестока но за 6 месеца горе долу се генерират печалби 100% от вложеното.

Отделно съм съдружник във дърводелна фабрика за мебели, прозорци и врати.

Влязох и в бизнес с едни рибари им накупех мотори и от там 50% от де що вадят, като ме поизлъжат малко ги кажи 35% все пак не мога да им вися над главите по 24 часа, времето ми е по скъпо.

Няколко малки магазинчета под наем за хранителни продукти в евтините райони къде цените са нормални и какво още те интересува кака ?

През твоята призма всичко това са далавери защото не ставам в 6 сутринта и не си хващам тролея за работа. Благодаря ще преглътна обидата.

п.п. Забравих да ти кажа че има завършен 4 годишен ел.техникум като по бел и математиките съм избутал със среден 3.

Защото в живота и толкова ми трябват.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Тц.Скалъ Гулиат!!!

-------------------------------------------------

Лошадь купила четыре галоши:
Пару хороших и пару поплоше.

Если денек выдается погожий,
Лошадь гуляет в галошах хороших

Стоит просыпаться первой пороше,
Лошадь наденет галоши поплоше.

Если же лужи на улице сплошь,
Лошадь гуляет совсем без галош.

Что же ты, лошадь, жалеешь галоши?
Разве здоровье тебе не дороже?

:tongue2:

Девки в озере купались

Хой резиновь!й нашли

И весден его сосали

Даже в школу не пошли

Най ми е нтересно да чета тук из темите и да гледам как покрай лудите  и ''нормалните'' потребители изтрещяват. 

Става нещо като ''Заразно зло" :D

Най ми е нтересно да чета тук из темите и да гледам как покрай лудите  и ''нормалните'' потребители изтрещяват. 

Става нещо като ''Заразно зло" :D

Виш ся. Аз най я разбирам енергетиката. Като са повишава налягането и требе да се отвори клапа, котела да изтрещи, иначе шса ВЗРИВИ бре !!!

Виш ся. Аз най я разбирам енергетиката. Като са повишава налягането и требе да се отвори клапа, котела да изтрещи, иначе шса ВЗРИВИ бре !!!

Туй е вярно и не е вярно.Щото ако беше тъй, тук всичко да се е взривило!

През твоята призма всичко това са далавери 

Виж как сам си знаеш. Няма нужда ти го повтарям.  :tongue2:

• Автор

Добър вечер! Онова от 15-ия гараж,така де етаж не е писало днеска! :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.