Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот....и нямам оправия,но другите не го знаят!

Featured Replies

Аз, за разлика от теб, /държа да подчертая дебело/ :lol6: , си признавам с радост грешките и гледам да се уча от тях.

Веднъж написах и кориандър, поправиха ме и от тогава не допускам подобна грешка.

Благодарение на теб никога повече няма да напиша "живяли"! Докато това правило е валидно в българския език. Мога само да ти бъда благодарна за поправката.

Ти обаче, уви, не можеш да си признаеш грешките, защото не можеш да ги видиш. Дори и гугъл не може да ти помогне! Спелчека също. Да се признаеш за неграмотен е първата крачка към грамотността. А осъзнаването на собствената глупост - първата към мъдростта. Дай сега 5 лева за лекцията. :D

Радвам се много че имаме напредък в усъвършенстването ти на родния език. Човек се учи докато е жив.

Сега рано е още да ми благодариш, без да искам да те засегна нещо си мисля че пътя по който си тръгнала няма да е толкова къс колкото ти се иска и смятам да ти го покажа нагледно. Не казвам че не си учила усърдно просто е нормално да почнеш да забравяш нещо като не го практикуваш с представители на езика. Та нали си вече натурална белгийка с дълбоки родствени корени от там ти е простено. Аз да му мисля де съм типичен бай Ганьо и даже имам и честа да контактувам с нашенци очи в очи на доминиканска земя. За теб знам че ти е под нивото и те разбирам.

5 лева няма как да ти дам за лекция понеже не съм я искал ако си я предоставила безвъзмездно без да искаш трябва да го отчетеш като твоя грешка и друг път да предупреждаваш на време кога започва платеното време за уроци за да напусна темата.

Аз съм като ония доктор де ходи да се преглежда на друг доктор защото ако се прегледа сам взема много скъпо.

5 лева мога да ти дам за де ми запълни скучната заран и ме успокой. Тоест даде ми надежда че има хора де положението им е много по зле от моето.

И не можах да разбера кога ще ми пратиш картичка от Барселона ?

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 80,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Света не е само бял и черен и човешките отношения са много по сложни.

Или как беше, кой каквото и да ти разправя накрая всичко се отнася за пари или за еване.

В тоя форум всички са изключения изглежда и големи християни.

Ако имаш две ризи дай едната на ближния си и като гледам са се скъсали да си дават ризите особено най големите критици. Стават даже толкова нагли като в оная поговорка де крадеца вика дръжте крадеца.

Та не знам дали ще ме разбереш правилно. По принцип ако някъде ми трябва контрол аз мога да го наложа но по добре някъде ако излизаш на плюс да не променяш нещата с цел да ги подобриш. Естествено аз ако знам че някой ме лъже и искам да го хвана ще го хвана но после трябва да се караме и следващия де ще дойде на негово място няма да е по различен да не казвам по зле. Горе долу трябва да се спреш на компромисен вариант всички да са доволни и най вече ти самия. Та те както и аз сме си направили сметката иначе ако са честни с мен няма да им излезе тяхната сметка и няма изобщо да влезем в бизнес. А няма ли бизнес губим всички.

Стана дълг пост друг път ще ти разправям една история с едни български "бизнесмени" де ме вкараха в бизнес като дойдох по тия ширини.

Аз те питам щот не ми се живее в Белгия или Англия и такива страни.

Добър вечер на ... повечето.

Мда, хайде сега от криворазбран патриотизъм да се правя на сляпа и да не виждам утайката на обществото! По соц образец - в бг са живяли и живеят само супер човеци, със супер способности, почтени, възпитани найнайнай! :-) и такива, като теб, дето дори не ги е срам, че пишат неграмотно, да ги поощрявам със снизходително потупване по рамото и някое и друго измислено оправданийце? Ти, ако си чел Алеко и въобще българските класици, аз наистина съм блондинка. От най-русите! :-)

И не те съдя. Посочвам ти недостатъците, по които би било добре да работиш, за да се превърнеш в подобрена версия на себе си и да спреш да се чудиш що не можеш да запълниш зейналата празнота в душата си, която ти си кръстил "скука", но това не е точното определение.

Ти си много упорита - щом продължаваш борбата с "вятърната мелница". Аз казах, че отстъпвам, ама не винаги. Следвайки съвета на Ляпчев - "Со кротце, со благо ... и со малце кютек."

А девиза на Блондинкити е - "Роди ме мамо тъпа - аз ще се изруся." (Пухчо може и да не се изрусява)

Ти си много упорита - щом продължаваш борбата с "вятърната мелница". Аз казах, че отстъпвам, ама не винаги. Следвайки съвета на Ляпчев - "Со кротце, со благо ... и со малце кютек."

А девиза на Блондинкити е - "Роди ме мамо тъпа - аз ще се изруся." (Пухчо може и да не се изрусява)

"Добър опит" Жорка. Искрено се надявам да бъде оценен подобаващо. Но защо на моя сметка, за твоя ще ти е нужна повече фантазия.

Винаги ли си толкова неуверен и без собствен стил ?

Крайно отчаяните мъже само прибягват до такива крайни мерки.

Аз те питам щот не ми се живее в Белгия или Англия и такива страни.

Живота навсякъде е хубав стига да може да си го направиш.

Но Англия, Белгия, Холандия, Германия и Австрия само транзит.

Първите три са с отвратителен климат а последните две са с много студени хора които не знаят как да се забавляват и ще ти е скучно.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор

Първите три са с отвратителен климат а последните две са с много студени хора които не знаят как да се забавляват и ще ти е скучно.

С теб нема ми е скучно! :D Ще намираме тиийн.

.

Веднъж написах и кориандър, поправиха ме и от тогава не допускам подобна грешка.

А как трябва да се напише?

• Автор

Кака ти се захванала за правописа.Будизма сигурно я кара към стремеж да бъде безгрешна и перфектна.Ма от това по-красива и по желана нема стане.Накрая ще остане с грухтенето! :D

Тя кака ти се отъждествява с много неща сал кат ги прочете от сутрите и шастрите!

Кака ти се захванала за правописа.Будизма сигурно я кара към стремеж да бъде безгрешна и перфектна.Ма от това по-красива и по желана нема стане.Накрая ще остане с грухтенето! :D

Тя кака ти се отъждествява с много неща сал кат ги прочете от сутрите и шастрите!

Тя по време на соца си е мечтала да стане някоя учителка по БЕЛ и да чука с показалката по масата. Но криворазбраната демокрация и променя плановете.  Успала е някакъв белгийски шаран като по млада кога се е котирала добре на борсата, вързала го е едно дете и мисията изпълнена.

Вече е кореняк европейка. Ама баламата по някое време се усетил и вече е самотна а и годините си и личат и било каквото било.

Аз не ги следя тия раздели с религиите ама ще вляза от любопитство да погледна там какви ги мъти и специално заради нея.

Не се боря с вятрърна мелница, а с лайномет, Жорка. Не може да са останали само лайната, трябва да има и нещо човешко, та го търся като Диоген - с фенер.

Аз не ги следя тия раздели с религиите ама ще вляза от любопитство да погледна там какви ги мъти и специално заради нея.

Напоследък в тези раздели пишат предимно хора с твоя манталитет и култура и си мисля, че много ще ти допадне.

А как трябва да се напише?

Така си се пише. :-)

Бъзикам се.

Правописът, правоговорът, стилът са само външно изражение на онова, което е вътре в човека.

Относно стремежа към перфектност мога да кажа само това:

Nobody is perfect.

I am Nobody.

здравейте идиотчета

слушате ли а

:D 

7980379R.gif

Ни слушат. Сготви ги с ориз !!!

и с индрише нъл

Сакън !!!

Без индрише и без дафинов лис

опасна комбинация става уе ко му на ориза

кой не слуша с индрише

и с ванилия

:biggrin:

Енигматичното се е появило! :P

В петък 13-ти кой ли не ни се появява! :D   

В петък 13-ти кой ли не ни се появява! :D   

е убава работа ни мъ ли щеш

аз лимонада от Гутан чак ти нося

е убава работа ни мъ ли щеш

аз лимонада от Гутан чак ти нося

Напротив, радвам се, че се появи!

Без теб темета не беше това, което е.

Ама...лимонада не обичам, било тя от Гутан :shy11:

е то не може всички да са луди кат мене

:wub:

иначе на Гутан беше хубаво, гутанците са много мили същества

:P

здравейте идиотчета

слушате ли а

Тцъ. 

Ти слушаш ли? :tongue2:

иначе на Гутан беше хубаво, гутанците са много мили същества

Тва няква утопична страна ли е?  :tongue2:

Я, Мойра!

Що си със шапка?

Тцъ. 

Ти слушаш ли? :tongue2:

Тва няква утопична страна ли е?  :tongue2:

мчи слушам я и затуй даже предсрочно ма пуснаха днеска

от лудницата

а Гутан е планета дето живеят само добри същества

във Вселената има и такива планети

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.