Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв процесор ще е е най-добре да се комбинира с GTX 970:AMD FX-8350 или i5

Featured Replies

Да те разбирам ли, че си решил да си купуваш конфигурация със споменатия Ксеон за 2500лв. :) Не знам твоите родители колко получават и не е моя работа, но болшинството родители в Бг. вземат тези пари. И то ако имат късмет да работят и двамата. От мен съвет, поразлисти сайтовете за бенчмарк тестове. В доста от тях има обозначение pt/w и pt/$. Разгледай цифрите и ги осмисли спрямо нашата реалност тук. Поинтересувай се и твоите познати знаят ли какво има в кутиите им и ако да- какво е точно, на колко години и кога мислят да си подменят конфигурациите. Реалния живот не е само бенчмарктестове. Щом и двата производителя не са фалирали, значи не са толкова зле. Ние го обърнахме направо ЦСКА срещу Левски. Както винаги си е било де :D  Просто няма смисъл. Даи по-добре всеки да уважава мнението на другите и да се стремим да извлечем максимално полезната информация от всяка дадена ситуация.

• Отговори 66
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://mcst.ru/vosmiyadernyj-mikroprocessor-s-arkhitekturoj-elbrus

Ето това отвява всичко наред. Дори и процесорите които ще излязат тази година.

Да те разбирам ли, че си решил да си купуваш конфигурация със споменатия Ксеон за 2500лв. :) Не знам твоите родители колко получават и не е моя работа, но болшинството родители в Бг. вземат тези пари. И то ако имат късмет да работят и двамата. От мен съвет, поразлисти сайтовете за бенчмарк тестове. В доста от тях има обозначение pt/w и pt/$. Разгледай цифрите и ги осмисли спрямо нашата реалност тук. Поинтересувай се и твоите познати знаят ли какво има в кутиите им и ако да- какво е точно, на колко години и кога мислят да си подменят конфигурациите. Реалния живот не е само бенчмарктестове. Щом и двата производителя не са фалирали, значи не са толкова зле. Ние го обърнахме направо ЦСКА срещу Левски. Както винаги си е било де :D  Просто няма смисъл. Даи по-добре всеки да уважава мнението на другите и да се стремим да извлечем максимално полезната информация от всяка дадена ситуация.

Това е била винаги идеята. Докато Моничката беше с бан беше тихо спокойно хората се разбираха не се джафкаха на интел амд невидя.

Ами можеше много по-хубава машина с интел да направиш, но то твойто е болест. Нека Нико ти обясни, че не съм Джони. Също той е от Пловдив, а аз от София. Аз нито съм заблуден, нито съм фанатик, за разлика от. Не съм бил с бан никога. Тоест бил съм, но пак съм писал. Явно нещо си си въобразил, че в този форум си най - начетен и нникога не се прецакваш и всички, които си купуват интел са заблудени глупаци според теб.

Редактирано от monicho (преглед на промените)

Fx 6300 be 120лв

asus m5 65лм

adata 8gb 1330mhz 65лв

Baracuda 750 33 лв

аре нека не обръщаме нещата тъй на пари,напрайх общо комп за супер малко пари и всичко ще си върви перфе...

кросфайър на 7770

Даваш 60% давай 100 да видиш,ваще вадят пари ти пръскаш и ми говориш кви са велики интел...като са велики искаш ли снимчица на батълфийлд да видиш как работи...

Ай порастни и виж как се вадят пари във вълчи свят,чел си нещо и говориш наизуст

...Пипал ли си някого fx..сглобил ли си комп някога?..

Ами можеше много по-хубава машина с интел да направиш, но то твойто е болест. Нека Нико ти обясни, че не съм Джони. Също той е от Пловдив, а аз от София. Аз нито съм заблуден, нито съм фанатик, за разлика от. Не съм бил с бан никога. Тоест бил съм, но пак съм писал. Явно нещо си си въобразил, че в този форум си най - начетен и нникога не се прецакваш и всички, които си купуват интел са заблудени глупаци според теб.

Никога нищо подобно не съм казал.

Това са твои думи.

Ставаш все по-нагъл осъзнаваш ли ?

ПС отговори на въпроса на lindroos1 за да не го повтарям същия.

Конфигурации много съм сглобявал, но буквално сглобяване, другата седмица ще сглобявам моята щр има снимки.

Айде да не се лъжем.

Ти най-много се месиш без да си имаш грам понятие и в хардуер и софтуер раздела..

Помня как се изтърси и в тема за линукс гейминг..

Как с топ хардуер се играят игри от 2004 на 30 кадъра. По-голяма глупост освен глупостите ти в хардуер раздела не съм чел..

Бъдещето на игрите

http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/?l=bulgarian

7419bde566dc295676603cdba2a0f7f4.jpg

Но прав си ето под линукс с топ хардуер едва гоня 30 кадъра...

Росенчо, ти си по лъжите, не аз.

В един сайт пишеше, че ще струва между 350 и 400 долара...

За наглост не знам, обаче да се представяш за електротехник специалист и да ми казваш, че си си подсилвал захранването, да не знаеш кои са Corsair и Seasonic и едновременно да съветваш да се избягват, след това да ми раправяш как нямало нужда от термопаста, е не знам кой е бос в хардуера...Направи си сметката.

Росенчо, нали знаеш, не всеки левскар е циганин, но всеки циганин е левскар.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Това от къде го измисли :D

Операционната система е безплатна. Само игрите някои от тях са платени.

За лъжи да не говорим по-нагло и подло лапе от теб не съм виждал досега.. (Виждал съм но дори на тях им дойде акъла. За теб няма надежда)

Ако беше прочел само малко от линка... Нямаше да затвърдиш всеобщото мнение че си многословен празнодумец.

Колеги моля да се спазва добрия тон в темата. Не е нужно да се обвинявате кой лъже и кой не. Всяко едно мнение го обосновавайте. 

Аз моето съм го обосновал но ти ми кажи толкова ли ти е скъп Монката че нищо не предприемаш след толкова конфликти които е разпалил?

Монту е за бан.Има смислени мнения ,но са рядкост,много полезни и знаещи ще напуснат фолума заради него.Добрият тон не го нарушавам нито аз,нито Росен,а онова лудо фенче на интел и нвидия,без реална представа за хардуера а сухи статистики.Повтарям Ви,човека пита ние отговаряме,но има хора за който започвам да си мисля,че ще са разрабочици на интел и нвидия.Всяка тема бива ос*ирана за да докаже нещо което знаем,но явно той не знае че човек за по малко пари би сглобил супер машинка.Не винаги на всяка цена трябва да е Нвидия и Интел

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

Росенчо, прояви поне малко уважение, една тема в друг форум как правиш конфигурации с лаптопски памети  http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/243986-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%81%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D1%8F-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80-%D1%81%D0%B0%D0%BC-%28%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD%29?highlight=Rosen88

Дънни платки се намират евтини и p67 Extreme 6 по 80 лева втора употреба... Амд какво предлагат в този случай? 8320 по 260 лева втора употреба...

Редактирано от monicho (преглед на промените)

Още ли спорите за тая глупост кой процесор е по- добрия :)  За игрите няма никакво значение кой от двата ще си вземе. И двата ще ги натовари на 60%  от възможностите им та е все тая .

Монту е за бан.Има смислени мнения ,но са рядкост,много полезни и знаещи ще напуснат фолума заради него.Добрият тон не го нарушавам нито аз,нито Росен,а онова лудо фенче на интел и нвидия,без реална представа за хардуера а сухи статистики.Повтарям Ви,човека пита ние отговаряме,но има хора за който започвам да си мисля,че ще са разрабочици на интел и нвидия.Всяка тема бива ос*ирана за да докаже нещо което знаем,но явно той не знае че човек за по малко пари би сглобил супер машинка.Не винаги на всяка цена трябва да е Нвидия и Интел

Вие оси*ате, защото като човека иска да играе игри и има пари в случая се започва, ама то нямало смисъл, ама то FX-а в многонишкови приложения. Никой не напуска заради мен ;) Тези, които напускат съм в много добри отношения с тях, с Джони си говорим всеки ден, с Нико, с билдера преди, няма за какво да напускат заради мен. Последния път билдера се изнерви и Нико казва, че щял да се върне след няколко месеца...Защо стана така? Защото именно вие АМД фенбойчетата осра*те темата за 960 и другата за максуел картите...

2.18 Ако една тема бъде изчерпана или излезе по какъвто и да е начин от рамките на правилата на форума, по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител, може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, добре е да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й.

Това кой е за бан решават само модераторите на форума и той се получава при нарушение на правилата.

Лек и спорен ден на всички.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.