Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Старите детски сериали

Featured Replies

искам да дръпна Гостенка от бъдещето,но как да стане незнам

• Отговори 705
  • Прегледи 489,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.

• Мисля, че се сещам за какво говориш - "Момчето от Андромеда". По Канал 1 вървеше около 93-та.       Имаше едно детско по Ефир 2, "Животните от старата гора". Може би за

• Сигурно отдавна вече си го открил, но все пак - ако не бъркам, това би трябвало да е пълнометражната версия на въпросния сериал.         Англоезичното

Публикувани изображения

Може ли някой да ми даде АКТИВЕН линк към Синьо лато защото всички линкове досега които видях в тази тема са вече неактивни!

Е да и аз съм новак,но като прегледах форума реших и аз да питам.Мното време търся "Патето Яки и Чопър "видях ,че писано за него, но никой не дава никакви отговори.Моля, бъдете така добри да потърсите.Предварително благодаря!!!

• 3 седмици по-късно...

Моля някой да ми каже от къде мога да си сваля Господин Тау ,че от Арена няма никаква скорост ,неще въобще да сваля :clap: ,а защо незнам :) .Моля за помощ. ;)

искам да дръпна Гостенка от бъдещето,но как да стане незнам

И аз искам да го сваля,но дори незнам от къде :sobbing:

Искам да си сваля няколко серии от Телетабис, моля ако можете помогнете. :rolleyes:

Здравей ! Заповядай : "TeleTubbies" - торент Размер : 3.81 Гб

Моля някой да ми каже от къде мога да си сваля Господин Тау ,че от Арена няма никаква скорост ,неще въобще да сваля :wors: ,а защо незнам :speak: .Моля за помощ. :help:

добри хора никой ли неможе да ми помогне :sobbing:

добри хора никой ли неможе да ми помогне :)

Зравей ! 3 денонощия се ровя из нета и намирам само този сайт , където има линк за всички серии ! Размера на файла е 8.26 Гб , но ще трябва да си направиш регистрация , за да го изтеглиш ! Успех !

Зравей ! 3 денонощия се ровя из нета и намирам само този сайт , където има линк за всички серии ! Размера на файла е 8.26 Гб , но ще трябва да си направиш регистрация , за да го изтеглиш ! Успех !

Супер си :clap: ,но уви имам проблем:регистрирах се успешно ,но немога да го изтегля или незнам как ,защото като кликна на свали ми се отваря друг сайт или нещо такова :clap: ,ако имаш някакви идеи ,моля помогни , :angry: ще пробвам всичко. :angry:
  • 1 месец по-късно...

В момента повтарят "Синьо лято" по евроком сутрин в събота и неделя от 8 и половина или 9, наистина ли никой не може да го запише?

• 1 месец по-късно...

Доста филми са изброени, но какво ще кажете за Арабела - ИМАШЕ И ЕДИН ТАКЪВ СЕРИАЛ!

Здравей ;) "Арабела "можеш да намериш в http://sourcehunt.com/ .Доста е голям но си заслужава. ;)
  • 5 седмици по-късно...

Здравей :blink: "Арабела "можеш да намериш в http://sourcehunt.com/ .Доста е голям но си заслужава. :)

Благодаря, въпреки че вече намерих всичките серии и понеже са на немски малко съм зает с превода и обработката на субтитрите. :rolleyes:

"Капитан планета" ??? някой има ли филмчетата.. а и по CN даваха един сериал The Real Adventures of Jonny Quest

Редактирано от altoas (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Благодаря, въпреки че вече намерих всичките серии и понеже са на немски малко съм зает с превода и обработката на субтитрите. :speak:

И защо се мъчиш, субтитрите ги има в http://subs.unacs.bg/ още от Март месец.

А на едно друго място са заедно с филмите които са на чешки.

прегледах темата и видях че имаше много запитвания за бенджи и закс, и ето какво намерих,макар и късно :ph34r:

какво стана...

някой попадна ли на "чоки"?

също така много ми се гледа анимационното филмче "острова на съкровищата" с капитан Флинт. помня само че беше руско, и че голям смях падаше Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от TheDarkAngel (преглед на промените)

Здравейте! Имаше преди доста време по Ефир 2, ако не се лъжа, едно серийно филмче за децата от един клас. Една от героините се казваше Мария Хуакина и беше дъщеря на лекар. Беше най-богатата и красива в класа, но и най-лоша. Имаше и една дебеланка, която все казваше: "Колко романтично". Моля Ви, ако някой знае как се казва филмчето, да ми каже. Много Ви благодаря!

Здравейте ! Спомням си, била е първата половина на 80-те, даваха двусериен детски игрален филм, мисля че беше копродукция - съветско и американско участие. Точно това ми направи впечатление. Имаше някаква принцеса ли беше, фея ли, вълшебница, не си спомням - казваше се Светлина.Беше облечена в бяло. Спомням си как я дадоха накрая на втората серия на фона на слънчеви лъчи. Май имаше и още една фея, но беше нейн антипод. Не съм сигурен дали нещо не беше свързано с Тъмнина. Май се развиваше в миналото действието, имаше някакви гори, замък. Много добре беше изпипан филма, хубави артисти. Във филма се разказваше за борбата между доброто и злото. Имаше и някакви деца. Общо взето останало ми е впечатлението от филма за борбата между светлината и тъмнината. Филма го даваха по тогавашната Първа програма. Ако някой си спомня заглавието, ще му бъда много благодарен да ми го каже :)

Чудех се къде да я пиша тая тема - във "Любими филми" или в "Намери филм"...та реших да я постн-а като нова.

Проблемът е че от доста време издирвам един любим детски сериал - "Синьо лято" (Verano Azul). Повечето от вас които са родени преди 1985г. със сигурност имат доста яки спомени като деца от приключенията на Тито, Пираня, Беатрис, Хави, Панчо и Ченкете (него даже във форума го има).

Има ли някой който го има на DVD или да е успял да го крадне на DivX (особено ако има хора които са в ИСпания)....

Проблемът е, че този сериал не е излъчван по телевизията от 1990г., а от БНТ отказват да предоставят копие (е съвсем логично имайки Закона за авторското право, но бях длъжен да пробвам)...

Тук въпросът не е толкова до самия детския филм, колкото до спомените които ми навява като чуя мелодията - много от моите приятели също с удоволствие биха го гледали пак.

А, ако някой случайно има полифонична мелодийка Verano Azul - също да пише (нямам предвид мелодия от платен сайт от който не може да се сваля на нашите телефони).

от доста време издирвам един любим детски сериал - "Синьо лято" (Verano Azul)

Здравейте и от моя милост. Преди малко си свалих серийките на 'Летящият Честмир', та реших и аз да се регна тука и да си дам 'компетентното' мнение, а и да потърся помощ по някои въпроси. :eek: Прегледах почти цялата тема, хубаво сте се сетили да ги съберете нещата на едно място. Та пиша по ред на номерата:

Имаше едно филмче много много отдавна мисля, че се казваше Дъга, но не съм много сигурна. Ставаше дума за едно момиченце, някакъв кон и дъга... Не помня точно беше отдавна. А имаше и нещо като 'Один' или нещо подобно с някакви дракони... Някой да се сеща за какво говоря:P

Детското се казваше 'Небесна дъга' . При нас, разбира се, даваха френската версия, чието заглавие не знам :P Иначе е 'Rainbow Brite' и това е сайта. Издали са DVD, така че би трябвало да ги има някъде епизодите.

Здравейте на всички фенове на класиките

Докато търсех някои филмчета и попаднах и на тази тема, се сетих за едно друго - ако някой си го спомни и се сети името му, ще му бъда много благодарен. Ставаше въпрос за едно момче и едно момиче близнаци, които са живяли разделени. Двамата имаха един пръстен (или медальон, но май беше пръстен...) разделен на две - по една половинка за всеки - пръстена беше символа "ин-ян". Имам само откъслечни спомени от него но много му се кефех едно време...

Това, братче, си утрепах сума ти време да му търся заглавието, обаче в крайна сметка го намерих - 'The Gemini Factor'. Едно от любимите ми беше. То не бяха стрингове в гуглето, не бяха глупости. Добре, че по едно време се сетих, че започваше с е тая работа, та го вкарах и него в търсенето. За съжаление сериите не мога да ги открия, ама нали и вие сте за това - да помагате ;) Утре продължавам с опитите.

Здравейте! Имаше преди доста време по Ефир 2, ако не се лъжа, едно серийно филмче за децата от един клас. Една от героините се казваше Мария Хуакина и беше дъщеря на лекар. Беше най-богатата и красива в класа, но и най-лоша. Имаше и една дебеланка, която все казваше: "Колко романтично". Моля Ви, ако някой знае как се казва филмчето, да ми каже. Много Ви благодаря!

Спомням си го това детско, обаче дали се казваше 'Въртележка' или нещо от тоя сорт не ми идва на акъла. Имаше и един дебел тип, дето се казваше Хайме и ядеше непрекъснато. :P И учителката ми беше на сърцето също ;)

Edit: Току що намерих на испански заглавието - Carrusel. Качих тук интрото, обаче е със супер грозно качество.

Ех спомени, спомене. Ами Гърди Мърини напред, онова фантастичното за едни извън земни с ципи по пръстите който не можеха дълго да живеят на сушата и бяха винаги по 2 понеже като се хванеха генерирха ток ли беше... помня че накрая ги затвориха някъде май под водата в нещо като капсула от космически кораб но... Как се казвашеее. Също и едно за една летяща къща в която живееше един андроид който беше иконом и имаше око на тила, а в мазето имаше работилница. Адски ме е яд че не се сещам имената им.

ПП:

Викам дайте да съберем всичко в една нова тема подредено за да не се и пита по 100 пъти за 1 нещо. Да си направим нещо като колекция със стари найстина и хубави филми като всеки ще е в отделно мнение със инфо, снимки и линкове та да ни е подредено и удобно за всички нас. Арената пак е без покана.

Ееее човеко, ти направо ми сгрея сърцето. По едно време си мислех, че съм си го измислил това детско, щото абсолютно никъде(ни познати, ни интернет) не намерих информация по въпроса. И на мен единственото нещо дето ми е останало в главата е икономът, който в една серия правеше нещо в работилницата и му дойдоха гости. Тоя носеше някакви ръкавици, остави ги под една кърпа и започна да си говори с тях. Обаче единият от гостите мина зад него и се опита да види какво има под кърпата. И в тоя момент един кичур коса се повдигна и се откри третото очо, човека се сепна и не повдигна парцала... Ако някой се сети как се казва - почерпката е от мене ;) Спомням си още, че влизаше в работилницата през асансьор, който беше замаскирана дъска за гладене(разделяше се на две заедно с бюрото, върху която беше)....някви калъфи за китари имаше(а ла десперадо)...та даже в последната серия май и летяха на един от калъфите...не знам. Това е дето ми изплува ;)

Иначе идеята да се едитва поста на първата страница с един списък е много добра.

Някъде имаше и питане за принцеса Абрикотин от къде беше - Детското е 'Приключенията на Боско' и го даваха по 'Събота късен следобед'.

Относно 'Бенджи, Закс и Звездният Принц' - Ако някой още не го е намерил, имам го на DVD, да орална любов Аз едно време ги бях качвал някъде, ама май вече не съществува тоя тракер (а и админа му беше олигофрен).

П.С. Тука съм си направил една колекцийка от интрота, ако има нещо дето изпускам - казвайте.

Забравили сте да споменете Шнорхелите, Бискитите, Смехораните и Синбат Мореплавателят.:)

"Спомням си го това детско, обаче дали се казваше 'Въртележка' или нещо от тоя сорт не ми идва на акъла. Имаше и един дебел тип, дето се казваше Хайме и ядеше непрекъснато. :) И учителката ми беше на сърцето също ;)

Edit: Току що намерих на испански заглавието - Carrusel. Качих тук интрото, обаче е със супер грозно качество."

Страшно много ти благодаря! Внесе ми светъл лъч в днешния ден. Ще го търся филмчето, въпреки че едва ли ще е лесно. Наистина много ти благодаря!

Страхотна тема. Колко е хубаво това завръщане към детството. Искам да попитам дали някой знае заглавието на едно филмче( малко трудно ще го обясня) - беше за някакъв отряд от 3-ма или 4-ма мъже и 1 жена, командирът им беше рус, жената беше с къса тъмна коса, а единият от другите мъже го наричаха Жокера; носеха някакви гривни, които им даваха сила и летяха на нещо, подобно на летящи сърфове; даваха го някъде преди 9-10 години. Искам да ви питам и за още 1 филмче, беше френско и се разказваше за някакъв маскиран герой ( имаше желязна маска и черно наметало), един мъж и една жена пречеха на целите му и така спасяваха света от него (хахаха как го обясних). Моля ви, ако някой се сеща за тези детски да пише.

Първото се казва 'Skysurfer strike force', а го бяха превели като 'Звездните сърфисти', или нещо от тоя род. За второто, както си го обяснил не се сещам....дай повече жокери. ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.