Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

На кого е това? Не е е на ТАТУ.

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте ! Търся песента , която пуснаха днес 17.9.2017 във фермата , мисля , че  е руска даваха я и преди това  в едно предаване по БТВ 

на 17.09.2017 г. в 10:50, kpetrov.ibox01 написа:

Откъде е саунда който върви около 40 секунда на тоя клипа?

Spiderman 2 

Ето песента - 

на 17.09.2017 г. в 20:34, Hold em написа:

Здравейте ! Търся песента , която пуснаха днес 17.9.2017 във фермата , мисля , че  е руска даваха я и преди това  в едно предаване по БТВ 

Може ли малко повече информация...предаването е над 1 час.. превъртах, но попадах все на народни или английски.. в началото ли  е било, в края, след някое събитие..?

Редактирано от karatista92 (преглед на промените)

преди 1 час, karatista92 написа:

Spiderman 2 

Ето песента - 

Може ли малко повече информация...предаването е над 1 час.. превъртах, но попадах все на народни или английски.. в началото ли  е било, в края, след някое събитие..?

към края  някаде ... пуснаха я като background 

Здравейте!
Търся песента от ТОЗИ КЛИП, някакви идеи? :) 

Имам едно приложение на телефона Shazam се казва...но за съжаление ми казва сори ...не разпознава :mad:

Някакво мешавица е и нещо познато ми се върти но ако се сетя пак ще дойда, ако не ме изпреварят :rolleyes:

Здравейте! Търся две сръбски песни. Търсих част от текствет им в нета ама нищо... Записал съм част от тях с телефона, ще прикача записите тук. Ще съм благодарен, ако ми кажете поне една от двете.  

_20170924132043_1_.mp3

_20170924132255_1_.mp3

Здравейте,

търся една песен и шазам не ми помага. Опитваме се с 2 телефона да шазамваме предложи всички песни, но не и тази която търся:

упдейт:

намерих я 

поздрави !!!! ;)

Редактирано от Swiftypoppin (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Добър вечер.

Днес попаднах на това във фейса и ми е интересно коя е песента на клипа.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Здравейте ! Търся българската версия на тази песен ! Мисля , че я имаше в едно предаване , но не се сещам ! 

на 18.11.2017 г. в 18:19, Hold em написа:

Здравейте ! Търся българската версия на тази песен ! Мисля , че я имаше в едно предаване , но не се сещам ! 

От Етажна собственост 

преди 2 часа, А@@@ написа:

От Етажна собственост 

Благодаря :д

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Търся една песен на английски език на 2-3 години. Само клиипа се сещам, но нещо от сорта на DJ Volkan - Istanbul беше и само се сещам че в клипа имаше едно момиче и момче, които обикаляха из Турция мисля, че беше с един мерцедес комби.. Моля ви ударете едно рамо много готина песничка беше.. :( 

Здравейте търся турска песен която започва по същия начин както на Justin Timberlake- What Goes Around Comes Back Around точно от 00:00 до 00:06

Здрасти, търся една песен качил съм част от нея но не я намирам с Shazam.Песента е чута и записана в ТОВА предаване пт телевизията от 8-та минута и 20 секунди.

SoundRecord-2017-12-07-21-48-59.mp3

Здравейте, търся песен от 2017.. Не помня нито мелодия, нито текст нещо.. Единственото което помня е че няма официален клип, само аудио, корицата на клипа беше черно бяла с млад(черен може би??) мъж, усмихваше се но не гледаше напред към камерата, а настрани. Основният вокал беше женски, песента имаше 80-90 звучене... ..

• 4 седмици по-късно...

Здравейте. Наскоро чух една руска песен и,колкото и да се опитвам,не мога да я открия. Чух я в дискотека и,доколкото помня,се пееше нещо па ра ра ра... Мисля,че е нова песен,но не съм сигурна. Ако някой се сеща,моля да ми каже. 

Редактирано от Kat Roma (преглед на промените)

На руски се пише пора-пора ,  нови не знам какви има , навремето имаше една с едни мускетари ама тя е много стара и едва ще я пускат по дискотеките

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.