Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

преди 1 час, The Owl написа:

Няколко дена по NJoy пускат една песен ама запомних само - "let the sax plays".

Тази ли е?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Търся едно хаус парче, мъжки вокал, I wanna go/get higheeeer се пееше... Снощи я пускаха по The Voice.

Търся една песен: жена пее, имаше мъже и две коли до колкото си спомням. Беше нещо от типа на R&B и поп, но не съм сигурен.

• 2 седмици по-късно...
на 17.06.2016 г. в 0:54, Crysis55 написа:

Търся песен , която постоянно въртят по радио Енерджи. Единственото ,което помня от песента е - and i  will never let you go.
Песента е нещо като House... или нощна музика , ако някой я е чувал и знае как се казва моля да ми каже. :/

Може би търсиш това -> :)

Търся една метал банда или рок, кой както му изнася. Украинска е, казва се Пауъртел или както се изговаря от английски. Пеят на руски, в момента я дават по Хоризонт. Къде по принцип мога да намеря подобни песни на нови групи? 

преди 1 час, дръндю написа:

Благодаря! Понеже търся по слух, а английския не ми е втори роден, нищо не ми се появяваше в Google. Със сигурност, ако търсех нещо английско, щеше да се появи. Ама нали е украинско на руски...

преди 17 часа, Кико написа:

Търся една метал банда или рок, кой както му изнася. Украинска е, казва се Пауъртел или както се изговаря от английски. Пеят на руски, в момента я дават по Хоризонт. Къде по принцип мога да намеря подобни песни на нови групи? 

Ето Список виконавців українського року (Списък изпълнители украински рок) и Список виконавців українського металу (Списък изпълнители украински метал), но не виждам нещо подобно.

Здравейте , търся и аз една песен , без да и знам името , чух само няколко думи и ги запомних .

Мъж пее песента , народна е , бърза , ритъма го оприличих на 2/4 , сякаш беше шопско и  танцуваха

на него Арканул  . Пее се за някаква жена как мъжа е я оставил и тя ще

го търси после , запомних само фразата "оставям те самичка " - в припева и накрая на песента  .

Като глас го оприличих сякаш на Иван Дяков , Николай Славеев , но е възможно да бъркам .

Пробвах да търся по тази фраза , но за съжаление нищо , моля някой да помогне ако има някаква идея .

Редактирано от Riverdale (преглед на промените)

здравейте,

търся едно house парче, чух го вчера  в един бар, мисля че не е ново. Пееше се нещо като "get me low" , женски вокал. 

Благодаря

на 23.07.2016 г. в 18:14, Bulgaria8 написа:

Търся едно хаус парче, мъжки вокал, I wanna go/get higheeeer се пееше... Снощи я пускаха по The Voice.

да не би да е  Consoul Trainin - Take Me To Infinity ... само че там се споменава  Don't you know you're taking me higher?

преди 15 часа, Flok1 написа:

да не би да е  Consoul Trainin - Take Me To Infinity ... само че там се споменава  Don't you know you're taking me higher?

не е,аз съм я писал коя е и питащият е харесал отговора - Claptone - The Music Got Me

преди 26 минути, emil644466 написа:

не е,аз съм я писал коя е и питащият е харесал отговора - Claptone - The Music Got Me

моя грешка,не съм видял както трябва :D

Здравейте.

Имаше една песен в която двама тинейджъри бяха в Ню Йорк и ги даваха как влизат в някакъв пансион да преспят.После пиха кафе.Аз мислех че е на Akcent но не я видях сред хитовете им.Иначе доста я въртяха по музикалните телевизии преди години.Дано някой се сети за името и.

преди 1 час, Iliyan Georgiev написа:

Здравейте.

Имаше една песен в която двама тинейджъри бяха в Ню Йорк и ги даваха как влизат в някакъв пансион да преспят.После пиха кафе.Аз мислех че е на Akcent но не я видях сред хитовете им.Иначе доста я въртяха по музикалните телевизии преди години.Дано някой се сети за името и.

Искрено се надявам някой да ти помогна и да се сети, защото много пъти съм зацепвал така :D  ако  имаше малко повече  инфо. примерно мъжки вокал ли е женски ли... някой фраза или дума от песента.. нещо запомнящо се бих се пробвал да помогна.. иначе така нищо не ми говори

Здравейте, чух днеска по радио Енерджи в 15:55 ч. една забравена денс песничка от 1994г. Вокала се пее от жена, нещо о сорта: "I can know, when I dont, appromisse summer like the the summerness yeah-e-e, yeah-e-e, and I Dance and with you..." А а накрая повтаря многкратно "I keep on- u-o-h, I keep on-u-o-h, I keep on- u-o-h u-o-h u-o-h u-o-oh u-oou-oh." Това е целият текст който пее жената с изключение на една-две думи, през останалата част рапира мъж.

Инструментала е кавър на 2Unlimited - Twilight Zone само че е малко по-бърз.

Може да е I keep on..., поне в припева се чува така, но може да го пее по-завалено и така да съм го чул или пък I get no. Песента беше хит за кратко, през есента на 1994г. и от тогава не съм я чувал, затова казах позабравена. Мелодията на инструментала е 1:1 с 2 Unlimited - Twilight Zone и в края на инструменталната част преди всеки коплет се чува ефект от виковете на публиката, какъвто ефект е при повечето динамични песни от сорта на Скутър, KLF, DJ Bobo, BG The Prince of rap и др.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Намерих я, след като прослушах микс от всички хитове на 94г. Текста е бил: "I get up, when I know I know I found the promise man Yeah yeah yeah"

Но поне припева съм улучил: "I keep on, I keep on, I keep on"

Групата е Basic Elements с песента Promise Man

Здрайте. Чух една песничка ... въртят е по Нова ТВ .... пускат я когато дават рекламата на ``Да изчезнеш за 60 Секунди``, звучи леко кънтри песничката... 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.