Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте, искам да да попитам за една песен нали :D? Слушах я в Шотландия по радиото и само това се пее мисля в цялата песен : I am not that man, i have different plan. Не съм на 100 % сигурен че беше точно това но смисъла беше този. Самата песен беше доста стабилна жица и се надявам някой да се сеща. Благодаря предварително :)

Редактирано от Stanislav Bulgurov (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте търся една песен мисля че бяха 4 момичета пееха и клипа беше на един пич дето си салгаше едни слушалки в автобус и на други места и тея 4 мацки му танцуваха и играеха едната беше руса късто подстригана..... старичка е ама само това се сещам за момента :)

преди 1 час, Еленко Борисов написа:

Здравейте търся една песен мисля че бяха 4 момичета пееха и клипа беше на един пич дето си салгаше едни слушалки в автобус и на други места и тея 4 мацки му танцуваха и играеха едната беше руса късто подстригана..... старичка е ама само това се сещам за момента :)

Mисля си, че имаш в предвид тази песен:

току що, skalata_73 написа:

Ми сори. На тая ми заприлича по описаното :headphones:

Сещам се май че тоя ходеше май и тестваше едни слушалки в едни магазини нещо такова имаше и накрая на клипа (песента) тоя се събуди и осъзна че е сънувал нещо такова беше мацките бяха слаби и много готини... Надявам се да се сетиш за още някоя :D

преди 1 минута, Еленко Борисов написа:

Сещам се май че тоя ходеше май и тестваше едни слушалки в едни магазини нещо такова имаше и накрая на клипа (песента) тоя се събуди и осъзна че е сънувал нещо такова беше мацките бяха слаби и много готини... Надявам се да се сетиш за още някоя :D

Ми ся неам време да се сещам за песни-ша си одя при мойта мацка. Кат са събудиш мое и да се сетиш:D

Здравейте, кой изпълнява оригинала на "НЛО- Командировка на морето". Предполагам че е френски шансон от рода на Жо Дасен и др.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 19 часа, peppone1 написа:

Здравейте, кой изпълнява оригинала на "НЛО- Командировка на морето". Предполагам че е френски шансон от рода на Жо Дасен и др.

Toto Cutugno - Mi piacerebbe

Благодаря! Нашето е по-добро.

хора от доста време търся песента от записа :  http://dox.bg/files/dw?a=77eca85e10  в припева на песента се повтаря най- често думата  rollacoaster или roller coaster (то е едно и също ама както и да е) 

преди 4 часа, The Reaper написа:

хора от доста време търся песента от записа :  http://dox.bg/files/dw?a=77eca85e10  в припева на песента се повтаря най- често думата  rollacoaster или roller coaster (то е едно и също ама както и да е) 

здравейте, искам да попитам за една песен която е със страхотна мелодия преплетена с народни напеви, ето тук може да се чуете тук, пиша на коя минута и секунда тръгва тази песен  - 31.57

http://nova.bg/news/view/2016/07/06/152647/новините-на-нова-06072016-централна-емисия/

чух я в централната емисия новини по нова на 06.07.2016 звучеше при репортажа за Майстора,който са нарисували деца на площада в  Кюстендил

преди 6 минути, Мария Петрова написа:

здравейте, искам да попитам за една песен която е със страхотна мелодия преплетена с народни напеви, ето тук може да се чуете тук, пиша на коя минута и секунда тръгва тази песен  - 31.57

http://nova.bg/news/view/2016/07/06/152647/новините-на-нова-06072016-централна-емисия/

чух я в централната емисия новини по нова на 06.07.2016 звучеше при репортажа за Майстора,който са нарисували деца на площада в  Кюстендил

Заповядай! :)

Търся песен на един пичага дето прилича супер много на Travis McCoy пее по същия начин но не си спомням как беше клипа май се разхождаше в парк ли и говореше за момиче ли с момиче ли пееше не знам.......

преди 2 часа, Еленко Борисов написа:

Търся песен на един пичага дето прилича супер много на Travis McCoy пее по същия начин но не си спомням как беше клипа май се разхождаше в парк ли и говореше за момиче ли с момиче ли пееше не знам.......

преди 23 часа, Bulgaria8 написа:

Мнеее не е тази... Ония беше със брада пак и със едни ткаи обеци деот му разширя ухото ткиа глезотиики имаше и мацката му беше чернокожа май...

Абе никой ли не можа да разбере  името на песента и изпълнителя на песента в клипа който ви бях писал? :(  Ето в този клип http://www.vbox7.com/play:76ef9e88b8 песента започва в 21:00 минута . Много ви се моля хора разберете коя е песента моля ви. Ще съм ви много благодарен ако успеете да направите това за мен.

Редактирано от emo_9228 (преглед на промените)

преди 41 минути, emo_9228 написа:

Абе никой ли не можа да разбере  името на песента и изпълнителя на песента в клипа който ви бях писал? :(  Ето в този клип http://www.vbox7.com/play:76ef9e88b8 песента започва в 21:00 минута . Много ви се моля хора разберете коя е песента моля ви. Ще съм ви много благодарен ако успеете да направите това за мен.

Jo Bheji Thi Duaa Shanghai - това трябва да е песента която търсиш 

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.