Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте! Търся песента, която върви като фон в това видео:

Докато говори руснака е тихичко, последните 20 секунди е силно.

Надявам се някой да познае песента и да каже коя е.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

на 6.01.2018 г. в 1:30, Badabara написа:

Здравейте! Търся песента, която върви като фон в това видео:

Докато говори руснака е тихичко, последните 20 секунди е силно.

Надявам се някой да познае песента и да каже коя е.

Ето тук в началото ;

на 9.01.2018 г. в 3:38, shizzaw написа:

Търся тази песен в mp3 формат, а и в youtube не я намирам. Има ли я само с пианото?

https://www.shazam.com/track/99066171/a-létat-pur 

A L'état Pur

Soledad

Виж това дали ти върши работа:

преди 19 минути, karatista92 написа:

Ето тук в началото ;

Виж това дали ти върши работа:

Май няма нищо общо с песента

преди 5 часа, shizzaw написа:

Май няма нищо общо с песента

Селям райо. Здраво народе. Салам бе шумо. Търся една песен, която току що намерих, и пак я загубих някъде. Те я те песента (коло, рченица)

преди 56 минути, adler88 написа:

سلم به شما!

Редактирано от adler88 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Търся българска рок група от 80-те с припев - думи,думи,много думи-думи без цена,много думи,думи,празни до една

Благодаря предварително!

преди 1 час, Bokotts написа:

Търся българска рок група от 80-те с припев - думи,думи,много думи-думи без цена,много думи,думи,празни до една

Благодаря предварително!

с ФСБ 

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, днес чух една песен по радиото - беше българска (не чалга) пееше я мъж а гласът му много прилича на гласа на Наско от БТР. Благодаря предварително.

• 2 седмици по-късно...

Интересува ме коя е групата и песента в сериала Скъпи наследници -епизод 21 , която звучи  като фон след 27минута и15сек. преди песента на Графа. Парчето е на американска или британска рок група. Пробвах със Shazam, но не я разпознава. Линк -https://www.serialifilmi.com/%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-1-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-21_9b25f64d9.html

Мерси.

Здравейте, търся един кавър или може би различна версия на парчето Destiny на Пол Анка. Песента не е така провлачена като оригинала, а е по-бърза и с почти същата мелодия. Слушал съм я като малък и доколкото помня се изпълняваше от жена със същият тембър като Пол Анка, а може и да е била негова песен, но различна версия и под друго заглавие. Текста мисля че беше различен и започваше нещо от сорта: You Are My angel from a ..., няма как да е Destiny, защото няма как да се изпее при бързата мелодия, затова мисля че е някакъв кавър, който е променен от оригиналната песен и с подобен текст, мелодия и тембър или той просто има две подобни песни.

Здравейте.Някой може ли да ми каже коя е тази песен?!
Търсих къде и не и питах кой ли не, но нищо не намерих.

Търся името на песента, която се чува на 4:23 на стадиона.

Мисля, че е известна футболна песен, не търся точно тази и версия.

Благодаря.

• 2 седмици по-късно...

Търся едно парче  не си спомням но в края  на клипа мацката държи американското знаме и го хвърля към планетата земя . Като цяло клипът е на тема първи контакт с друга цивилизация , в припева имаше тананикане ........на...на ...нана........на..на....нана...

• 2 месеца по-късно...

Здравейте.Търся една румънска песен,която се върти по радио Ултра това лято.Започва като с акордеон и след това има вокал.Ще съм благодарен,ако някой я знае как се казва.

zdraveite tarsq edna pesen ot dosta vreme .edinstvenoto koeto znam e che e dosta stara nqkade okolo 2003 do 2005 godina, v klipa peqt momche i momiche ili momicheta ne sam sigurna ima koli lqtna pesen ...vazmojno e peveca da beshe ispanec

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Търся песен от филма Love.net. Песента звучи, когато Дев си чати с Easy Rider на 55 минута от филма. Чуват се отделни части от текста: "Едно и две и три мисля че е ясно .... наляво надясно ... очите отново на всички събирам.... Много секси ти го движи ... Сега застани точно пред мен shake your ass"

Песента е нещо хип-хоп, черно, рап като стил, но да не Ви подвеждам. Моля ако някой я знае да пише, че ми се наби в главата и трябва да я намеря.

Благодаря предварително.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте. Търся една песен в която се пее 

На перона щом пристигне дизела червен и на него ще напиша "Набор - уволнен" Уволнение,уволнение, Ти си нашето спасение!

Много е стара , но не мога да се сетя нито изпълнител нито име на песента. 
преди 3 минути, Таня Марковска написа:

Здравейте. Търся една песен в която се пее 

На перона щом пристигне дизела червен и на него ще напиша "Набор - уволнен" Уволнение,уволнение, Ти си нашето спасение!

Много е стара , но не мога да се сетя нито изпълнител нито име на песента. 

Батольона се строява.

на 5.06.2018 г. в 18:06, Alex Asenov написа:

Здравейте.Търся една румънска песен,която се върти по радио Ултра това лято.Започва като с акордеон и след това има вокал.Ще съм благодарен,ако някой я знае как се казва.

• 3 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.