Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Превод на KIS/KAV v6.0.х.х

Featured Replies

и при мен работи,много добре е преведена програмата..благодаря :)

• Отговори 113
  • Прегледи 26,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Благодаря за превода,поздрави за отличната работа :)

Ами по-нагоре така бяха писали...

Нееееее Бъркаш се с инсталатора на Dumper. При него е необходимо да рестартираш в сейф мод. При моя инсталагор не е необходимо дори да спираш Касперски :)

Благодаря Ви за хубавите отзиви на всички!!! Вече получих първите препоръки към превода и скоро ще има нова версия с инсталатори на български :wors:

Аз днес качих Касперски за тестове и реших да сложа и твоя превод,справил си се за което получаваш +1 :whist:

Дай повече подробности, как така не тръгва?

Значи , правя всичко както си описал обаче като стартирам еxe-то ми излиза прозорче в което пише

The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.

CS:0544 IP:010d OP:ff ff ff 00 00 Choose 'Close" to terminate the application.

И от там нататък избирах 'ignore' и 'close' ама не става.

• Автор

Ето вече работещ инсталатор на БГ пакета. Искам още веднъж да се извиня на всички за причиненото неудобство, но никой не е безгрешен - дори аз cool.gif

Български интерфейсен пакет за Kaspersky Internet Security v6.0.0.300

>>>Български за Kaspersky Internet Security v6.0.0.300<<<

или

>>>MIRROR<<<

Български интерфейсен пакет за Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300

>>>Български за Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300<<<

или

>>>MIRROR<<<

B)

Начин на инсталиране::

1) Инсталирате си Kaspersky Internet Security/Kaspersky Anti-Virus.

2) След приключване на инсталацията, рестартирате компютъра в Safe Mode (безопасен режим). Можете да отложите настройката на програмата, тъй като прозорците на Съветника са преведени и ще ви е по-ясно какво да правите.

3)Инсталирате си БГ пакета съответно за Kaspersky Internet Security/Kaspersky Anti-Virus (трябва да сте в Safe mode)

4)Рестартирате компютъра и се наслаждавате на Бъгларска версия на продукта :whist:

или

по начина описан от tigertron - с изключване на самозащитата.

Лично аз препоръчвам на тези които инсталират програмата за първи път да използват метода с рестарт в Safe Mod а за тези които вече имат инсталирана версия - метода на tigertron

Очаквам вашите мнения и препоръки cool.gif

Please Don't Mirror!!!

Редактирано от Dumper (преглед на промените)

Благодаря на tigertron за труда, който е положил! Много добре свършена работа. Предлагам в темата да се пишат някакви забележки по превода от страна на потребителите, за да го направим заедно по-съвършен.

Аз лично имам няколко:

1) Proactive defense - по-добре е да си остане Проактивна защита, не Инициативна;

2) Защита: работеща;

3) По-добре е дефиниции (вместо сигнатури) и защо да не е дефинициите са обновени на:...

Това са нещата, коио ми направиха впечатление. Мнението ми е лично и не ангажирам други с него. Просто препоръка към преводача. Ако иска и ако е възможно нека коригира по този начин нещата, ако не - здраве.

Поздрави cool.gif

• Автор
Благодаря на tigertron за труда, който е положил! Много добре свършена работа. Предлагам в темата да се пишат някакви забележки по превода от страна на потребителите, за да го направим заедно по-съвършен.

Аз лично имам няколко:

1) Proactive defense - по-добре е да си остане Проактивна защита, не Инициативна;

3) По-добре е дефиниции (вместо сигнатури) и защо да не е дефинициите са обновени на:...

Това са нещата, коио ми направиха впечатление. Мнението ми е лично и не ангажирам други с него. Просто препоръка към преводача. Ако иска и ако е възможно нека коригира по този начин нещата, ако не - здраве.

Поздрави cool.gif

Еми опитай моя превод - може да ти хареса повече cool.gif

П.П. Инсталатора вече работи както трябва

Аз днес качих Касперски за тестове и реших да сложа и твоя превод,справил си се за което получаваш +1 :)

Благорадя :wub:

Значи , правя всичко както си описал обаче като стартирам еxe-то ми излиза прозорче в което пише

The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.

CS:0544 IP:010d OP:ff ff ff 00 00 Choose 'Close" to terminate the application.

И от там нататък избирах 'ignore' и 'close' ама не става.

Значи или не си свалил инсталационния файл както трябва или имаш конфликт между операционната система, инсталационния файл и инструкциите към процесора, които ОС-то прави.

Аз лично имам няколко:

Поздрави cool.gif

Даа правилно. Нека да бъдат написани тук препоръките, а аз ще ги прегледам всичките и ще поправя превода с оптималния вариант. Както казах това е първа версия, която тепърва ще бъде дооправяна. А някои от предложенията, които си направил, благодаря ти за което, вече са променени и скоро ще има нова версия, даже и с инсталатор на Български :)

• Автор

В допълнение ще помоля потребителите да изкажат мнението си за това кой превод повече им допада и биха го предпочели и използвали, тъй като е безмислено да се правят два напълно различни и независими един от друг превода. (макар че рано или късно (може би) двата превода няма да имат толкова голяма разлика помежду си.)

Всичко зависи от Вас - потребителите

cool.gif

В допълнение ще помоля потребителите да изкажат мнението си за това кой превод повече им допада и биха го предпочели и използвали, тъй като е безмислено да се правят два напълно различни и независими един от друг превода. (макар че рано или късно (може би) двата превода няма да имат толкова голяма разлика помежду си.)

Всичко зависи от Вас - потребителите

cool.gif

Не мисля, че трябва да има такива мнения. Според мен всеки потребител да си изказва мнението за съответния превод, който ползва, но не и предпочитания. Апелирам да бъдем приятели, а не конкуренти (което ти се опитваш да направиш)!

• Автор
Не мисля, че трябва да има такива мнения. Според мен всеки потребител да си изказва мнението за съответния превод, който ползва, но не и предпочитания. Апелирам да бъдем приятели, а не конкуренти (което ти се опитваш да направиш)!

Ок, така да бъде!

Поздравления ;) и благодарност за вложения труд :clap:

Не е болка за умиралка, но... в Услуги-->Мрежови настройки-->Настройки на портовете, по-долу се чете текст: Съветът е да рестартирате вашата e-mail програма и браузер (по-добре звучи). Не съм българик, просто да се хвърли едно око, става ли cool.gif

Така също в раздела Защита, във всеки от под-разделите, не е ли по-добре според контекста да се членува (или да бъде в мъжки или женски род). Пример - Ниво на защита - препоръчително. Така е сега, но например в Проактивна защита Цялостно управление на приложенията да бъде - работещо

И не на последно място преклон пред труда ти. :)

Редактирано от svetliof (преглед на промените)

Хора, недейте да спорите кой е по-, по-, най-! И двамата сте свършили чудесна работа - поздравления!

Предлагам едната тема да бъде заключена, а в другата да има линкове към двата превода - на Dumper и на tigertron. Нека потребителите решат кой повече им харесва. Иначе така е доста объркващо.

Поздрави cool.gif

• Автор

Нова версия на инсталатора от дата 25.05.2006 г. :

Новото е, че е подобрен превода на някои фрази.

Просто инсталирате Kaspersky Internet Security/Kaspersky Anti-Virus, след това махате отметката за да изключите Самозащитата на програмата и си инсталирате съответния пакет за Български интерфейс, рестартирате Kaspersky Internet Security/Kaspersky Anti-Virus всичко е ок! :);):)

Български интерфейсен пакет за Kaspersky Internet Security v6.0.0.300

>>>Български за Kaspersky Internet Security v6.0.0.300(обновен)<<<

или

>>>MIRROR<<<

Български интерфейсен пакет за Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300

>>>Български за Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300(обновен)<<<

или

>>>MIRROR<<<

cool.gif

Please Don't Mirror!!!

Редактирано от Dumper (преглед на промените)

Момчета я ми обяснете това нещо по подробно че никога не сьм пражил такова нещо как да мина в тоя safe mod и да стане тая работа. Благодаря

Момчета я ми обяснете това нещо по подробно че никога не сьм пражил такова нещо как да мина в тоя safe mod и да стане тая работа. Благодаря

Я най-добре ПРОЧЕТИ цялата тема ...

Браво Dumper, всичко е по мед и масло с инсталацията на локализацията. Искрено ме радва факта, че с инсталирането на новата локализация, не се осъществява подмяна на вече съществуващи файлове, а се създава нова директория (bg) в която се съдържа българския превод, така по всяко време е наличен и българският и английският превод на програмата.

Благодаря за локализацията.

Желая ти много успехи в бъдещите начинания!

:help:

Нова версия на Българския превод за Касперски 6.0 - 4.0

Намира се на първия пост (същите препратки). Тази версия е значително подобрена и автоматично намира и деинсталира по-стари версии на превода! Айде със здраве всички!

Моята версия е 6.0.277.Работи си си супер и макар да е по-стара от 6.0.300.Благодаря ти tigertron :):)

Моето момче, сложи си версия 6.0.0.300 - по-добра е и е с изчистени някои основни бъгове, които могат да доведат до син екран :)

Нова версия на Българския превод за Касперски 6.0 - 4.0

Намира се на първия пост (същите препратки). Тази версия е значително подобрена и автоматично намира и деинсталира по-стари версии на превода! Айде със здраве всички!

БРАВО!

ЦИТАТ(scorceni @ 23.05.2006г. в 22:30) *

Моята версия е 6.0.277.Работи си си супер и макар да е по-стара от 6.0.300.Благодаря ти tigertron smile.gif smile.gif

Моето момче, сложи си версия 6.0.0.300 - по-добра е и е с изчистени някои основни бъгове, които могат да доведат до син екран wink.gif

Вече го направих :) с версия БГ за Касперски 4.00 :)

БРАВО!

Вече го направих :) с версия БГ за Касперски 4.00 :)

Как е новата версия на превода? И инсталатора и превода са подобрени. Чакам вашите предложения ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.