Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Превод на KIS/KAV v6.0.х.х

Featured Replies

В раздела Услуги-->Спасителен диск..., пише, че трябва да имаме инсталационнен диск на Windows XP SP2. То тук добре, но аз не ползвам WinXP SP2, аз съм си на добрата стара W2K Sp4, a KIS поддържа тази платформа.

System Requirements

Microsoft Windows 2000 Professional with Service Pack 2 or higher

• Отговори 113
  • Прегледи 26,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

В раздела Услуги-->Спасителен диск..., пише, че трябва да имаме инсталационнен диск на Windows XP SP2. То тук добре, но аз не ползвам WinXP SP2, аз съм си на добрата стара W2K Sp4, a KIS поддържа тази платформа.

System Requirements

Microsoft Windows 2000 Professional with Service Pack 2 or higher

Да така е, KIS поддържа Windows 2000. За сега съм правил спасителен диск само с инсталационния диск на Windows XP SP2 и то оригинален. При другите дава грешки и не става. Не съм се опитвал да направя спасителен диск с инсталационния такъв на Windows 2000. Може да пробваш и кажеш дали става или дава грешки. Но освен инсталационния диск ще ти трябва и средата PE Builder. Там като натиснес с мишката върху него и ще ти отвори страницата от където можеш да си го свалиш. То е free :)

А и също когато правиш спасителен диск деинсталирай българския интерфейс, защото в спасителния диск ще виждаш само яруглифи, когато стартираш сканиране за вируси !!!

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Превода е сууупер :);) Браво :)

(съжалявам,че нямам право да ти вдигна репутацията -иначе от мене имаш +++++++)

Поздрави cool.gif

Превода е сууупер :);) Браво :)

(съжалявам,че нямам право да ти вдигна репутацията -иначе от мене имаш +++++++)

Поздрави cool.gif

Хахаа, като направиш повечко постове (100), тогава ще имаш право да вдигаш репутация. Тогава да не ме забравиш :P Шегувам се.

Хахаа, като направиш повечко постове (100), тогава ще имаш право да вдигаш репутация. Тогава да не ме забравиш :) Шегувам се.

Ами няма страшно да те забравя-вероятно,когато направя 100 поста пак ще съм с Касперски и пак ще използвам превода cool.gif:)

• Автор

Едно малко уточнение за Потребителите използващи версия на KIS/KAV различна от АНГЛИЙСКАТА (например: Руска, Немска, Чешка и т.н.) :

Инсталатора наистина не подменя оригиналните файлове на програмата, а добавя новите(преведените) файлове в друга папка. След деинсталирането му обаче, ако сте били с версия на програмата различна от АНГЛИЙСКА (например: Руска, Немска, Чешка и т.н.) програмата ще стане с АНГЛИЙСКИ интерфейс. Това е. Айде със здраве cool.gif

Превода е супер.Имах проблеми с първата версия обаче тази е много добре.

Превода е супер.Имах проблеми с първата версия обаче тази е много добре.

Какви проблеми? Можеш ли да ги опишеш? Дай повече информация?

Хора абе не става при мен с инсталирането на Бул пака правя го по указание прочетох внимателно всичко но не става. Имам една такава молба да ми изпратите по меила стьпка по стьпка с бутоните ако можа ще сьм ви благодарен много [email protected]. Благодаря и се извинявам

Какви проблеми? Можеш ли да ги опишеш? Дай повече информация?

Ами май не можех да го сваля както трябва и той изобщо не тръгваше.Но щом на другите им тръгва значи повредата е в моя телевизор biggrin.gif .

Ами май не можех да го сваля както трябва и той изобщо не тръгваше.Но щом на другите им тръгва значи повредата е в моя телевизор biggrin.gif .

Какво стана накрая. Тръгна ли ти превода?

Какво стана накрая. Тръгна ли ти превода?

Без проблеми,перфектен е, за което получи +1 от мен повече от заслужено.

Хора абе не става при мен с инсталирането на Бул пака правя го по указание прочетох внимателно всичко но не става. Имам една такава молба да ми изпратите по меила стьпка по стьпка с бутоните ако можа ще сьм ви благодарен много [email protected]. Благодаря и се извинявам

Пич да беше потърсил друга тема поне... тук тоя превод е за боклука. Изтегли си превода от линка който ти давам... http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...56&hl=kaspersky

EDIT by Wankata: Обединих темите. Моля, въздържай се от крайни коментари!

Пич да беше потърсил друга тема поне... тук тоя превод е за боклука. Изтегли си превода от линка който ти давам... http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...56&hl=kaspersky

Ти май нещо не си в час? Пробвал ли си поправения инсталатор, явно не, тога интересно как си позволяваш подобни коментари?

• Автор

Нова версия на инсталатора от дата 03.06.2006 г. :

Още малко подобрения в превода на някои фрази.

Просто инсталирате Kaspersky Internet Security/Kaspersky Anti-Virus, след това махате отметката за да изключите Самозащитата на програмата и си инсталирате съответния пакет за Български интерфейс, рестартирате Kaspersky Internet Security/Kaspersky Anti-Virus всичко е ок! :down::);)

Български интерфейсен пакет за Kaspersky Internet Security v6.0.0.300

>>>Български за Kaspersky Internet Security v6.0.0.300(обновен)<<<

или

>>>MIRROR<<<

Български интерфейсен пакет за Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300

>>>Български за Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300(обновен)<<<

или

>>>MIRROR<<<

cool.gif

Please Don't Mirror!!!

Моля, потребителите да се здържат от такива коментари! Оценявайте труда на всички!!!

Моля, потребителите да се здържат от такива коментари! Оценявайте труда на всички!!!

Съгласен :) Аман от стил ala www.d....bg angry.gif:down::nono::stop:

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

tigertron ,

Перфектно свършена работа :) Днес си поиграх и сложих превода на няколко компютъра на приятели laugh.gif Бързо ,лесно и перфектно :) Браво

Ихааа благодаря, благодаря! Виждам все повече и повече доволни потребители, което много ме радва, защото най-важното е потребителя да е доволен :)

Нова версия на Българския за Касперски 6.0 - 6.0

Подобрен и допълнен превод! Намира се на първия пост (същите препратки). Айде със здраве всички! :sobbing:

Специално за превода много едобър но при мен не стана без рестарт на системата иначе благодаря щото съм от хората които не са на ти с Англииския. :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.